Popo derdi :)

Canım valla bildiğim kadarı ile bunlar vücut yapısı ile ilgili şeyler. Yani squatla falan olanı diri ve dik tutarsın ama dışarı çıkık yapmak küçük memeyi büyütmeye çalışmak gibi bir şey. Hatta popoya silikon takanlar bile var. Düz poponun da sevenleri var ve bence tayt olsun boru paça pantolonlar olsun onlara daha çok yakışıp daha zarif duruyor.

Benimkide normal, hatta böyle kalsın hiç değişmesin :) tabii dik durmasını isterim onunda çözümü sporla sıkılaştırmaktan geçiyor herhaldeee :)))

Son düzenleme:
Bence o popo allah vergisi benimkide öyledir ayıptır sülemesi ama çoğu kişi artık ek bir popo kullanıo bikaç arkadaşım kullanıo ayrıdan takılan silion göğüs gibi silikon popo çok uğraşmayada gerek yok tak çık Jennifer Lopez gibi olursun 2 dk da

ya hiç güzel bir şey değil o popolar emin ol. bende de var. kızlar arasında iyi alay konusu oluyorsun. yok kim k., j.lo falan.
üstten 36 alttan 38-40 olunurmu yaa bacaklar bol popoya ancaa geçiyor

ya hiç güzel bir şey değil o popolar emin ol. bende de var. kızlar arasında iyi alay konusu oluyorsun. yok kim k., j.lo falan.
üstten 36 alttan 38-40 olunurmu yaa bacaklar bol popoya ancaa geçiyor

Benim lakabım j.lo
Alay etmeye bak hele:18: kim k. J lo falan:)) böyle alay ediyolarsa hep etsinler dostum niye ağlıyon anlamadım

Hemen squat(boş squat, dumbbell squat, barbell squat), deadlift ve squat lunge yapıyorsun. Her gün hepsinden 10'ar tekrar 3 set. Hareket aralarında 30 saniye dinleniyorsun. Her gün düzenli yaparsan garanti veriyorum 25 gün sonra şekilli kalkık bir popon ve güzel bacakların olacak. Ama tek popon düzgün diğer yerler bınbıl bngıl sarkıksa güzel olmaz tüm vücuduna egzersiz yapmalısın cardio da yapsam tüm vücudun şekillenir.

Yanlız bu hareketleri bırakırsan popo yine hoop aşağı sarkıyor, sporu bir ömür yaşam felsefesi yapmak gerekiyor yani ömür boyu sağlık ve güzellik için spor ...

Son düzenleme:
2 yıldır düzenli ve ağırlıkla squat yapan biri olarak. daha iyi ve bu kadar vücudu değiştiren bir egzersiz duymadım görmedim. bacaklara da çok etkisi var. örnek: jessica biel o popo tamamen squat lunges deadlift eseri. ayrıca bacak ve kalça kasları en büyük kaslar olduğu için fazladan kalori yaktırır. kondisyon sağlar. squat candır. yapın yaptırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…