arkadaşlar porseln makyaj ile normal makyaj arasındaki haftaya nişanım var ve kuaför sordu porselen mi norma mi diye ancak benim porselen mekyaj hakkında hiçbir fikrim yok yaptıran veya nasıl olduğunu bilen varsa yazarsanız çok sevinirim sizin tavsiyelerinize göre yaptırıp yaptırmamaya karar vericem hadi kızlar ne olur yazın cevapları bekliyorum
cnm benimde iki hafta sonra düğünüm var porselen makyaj yaptırcammm....akmıyorrrrrr en önemli özelligi o uçup gitmiyor...normal makyaj 10 tl gibi bşyken porselen makyak 120 tl den başlıyor...kına gecemde yaptırmıycam 4 saat anca sürcek kınam ama düğünüm farklı şehirde oldugu içinn 10 saat makyajıma bşy olmaması lasım ondan düğünde porselen yaptırcam:)
kesinlikle porselen yaptırmalısın yüzünde hiç birşey belli olmuyo aslına bakarsan sen kendinde yapabilirsin. vichy'nin Vıchy normateint kapatıcısıyla ve üzerine bi kat pudrayla genel olarak pahalı diye biliyorum hiç yaptırmadım ama görsellerden aradığın zaman farkı kesinlikle göreceksin.
o kapatıcıyı aramadığım yer kalmadı, sonuç olarak öğrendim ki türkiyeye vichy nin hiç bi kozmetiği gelmiyomuş artık. cevahirde çok büyük bi mağaza var orda olabilir belki..
benim kuzenimde vardı 1 kere sürme şansım oldu ama daha önce öyle bişey görmedim gerçekten mükemmel. sıvıydı onunki ama mükemmeldi..