Tatlı Tarifi Portakallı Ve Çikolatalı Parfe

çok derdim var çoook çok derdim var çok

amann boşver kuzum sevgilimle olağan şeyler yineee

Seni çok üzüyor galiba.Üstüne düşme umursamaz takıl.

evet... öyle yapıyorum şu sıralar ama pek anladığını umursadığını sanmam

O zaman ondan sana hayır gelmez.Seven insan kapında yatar.Vaktini boşa harcama bence.

evet 1 haftadır arayıp sormuyor hemde sebepsiz yere :26:

kurtuldun diye düşün bence eylül. konunuda okumuştuk. yaşın genç daha. gelip burada mutluluk haberleri anlatanlardan birşeyin eksik değil..

kurtuldun diye düşün bence eylül. konunuda okumuştuk. yaşın genç daha. gelip burada mutluluk haberleri anlatanlardan birşeyin eksik değil..

sorma nereye baksam herkes mutlu herkesın yüzü gülüyo herkes evlenmiş nişanlanmış kimi bebek bekliyo falan , ben daha üzüntülerdeyım

biliyorum neyi olduğunu inadına yapıyor sırf mesajlarıma geç cevap verme dedim diye birde arkamdan işler çevirmiş

Aranızda ne geçti bilmiyorum ama inat insan zordur.ömür boyu üzülmektense bir kere üzül kurtul.

bir şeyler ters gidiyorsa balık baştan kokmaya başlamıştır cnm yol yakınken bitsin evlendikten sonra iş işten geçiyor anlık mutlulukların arkasından evlilik oluyor yaşında genç inş daha iyileriyle karşılaşırsın...

yok ama kızların fotolarını beğenip duuruyomuş instgramda falan

ay adra konunu gaspettim kusura bakma :18::18: öyle olucak bu gidişle

ünlü kızları mı yoksa öle normal vatandaşları mı ? gıcığına yapıo sanırım ..anlamadım olayı .. nası hissediyorsan öyle karar ver istersen sor ne derdin diye

doğru canım şimdiden böyleyseee ilerde kim bilir nelerrr seninde herşey yolundadır umarım bişeyler okudum ama :26:

ay adra konunu gaspettim kusura bakma :18::18: öyle olucak bu gidişle

Yok canım önemli değil.Son kez konuş herşeyi.Baktın değişecek gibi değil seni boşuna oyalamasın.

ünlü kızları mı yoksa öle normal vatandaşları mı ? gıcığına yapıo sanırım ..anlamadım olayı .. nası hissediyorsan öyle karar ver istersen sor ne derdin diye

yok kız normal hatta tanımadğı kızların falan kızın biri mesaj atmış kimsin resimlerimi nedne beğeniyosun dıye :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…