evet çok müşkül durumdayım
çok derdim var çoook çok derdim var çok
amann boşver kuzum sevgilimle olağan şeyler yineee
evet... öyle yapıyorum şu sıralar ama pek anladığını umursadığını sanmam
O zaman ondan sana hayır gelmez.Seven insan kapında yatar.Vaktini boşa harcama bence.
evet 1 haftadır arayıp sormuyor hemde sebepsiz yere :26:
allahalla canım bir sorsaydın neyi var acaba
Arkana bakmadan kaç.Ben olsam asla affetmezdim.
kurtuldun diye düşün bence eylül. konunuda okumuştuk. yaşın genç daha. gelip burada mutluluk haberleri anlatanlardan birşeyin eksik değil..
biliyorum neyi olduğunu inadına yapıyor sırf mesajlarıma geç cevap verme dedim diyebirde arkamdan işler çevirmiş
biliyorum neyi olduğunu inadına yapıyor sırf mesajlarıma geç cevap verme dedim diyebirde arkamdan işler çevirmiş
yok ama kızların fotolarını beğenip duuruyomuş instgramda falanne yaptı canım kötü nbirşey mi aldatmak gibi mi ?
Aranızda ne geçti bilmiyorum ama inat insan zordur.ömür boyu üzülmektense bir kere üzül kurtul.
yok ama kızların fotolarını beğenip duuruyomuş instgramda falan
ay adra konunu gaspettim kusura bakma :18::18: öyle olucak bu gidişle
bir şeyler ters gidiyorsa balık baştan kokmaya başlamıştır cnm yol yakınken bitsin evlendikten sonra iş işten geçiyor anlık mutlulukların arkasından evlilik oluyoryaşında genç inş daha iyileriyle karşılaşırsın...
ay adra konunu gaspettim kusura bakma :18::18: öyle olucak bu gidişle
ünlü kızları mı yoksa öle normal vatandaşları mı ? gıcığına yapıo sanırım ..anlamadım olayı .. nası hissediyorsan öyle karar ver istersen sor ne derdin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?