yok kız normal hatta tanımadğı kızların falan kızın biri mesaj atmış kimsin resimlerimi nedne beğeniyosun dıye :26:
de deöküz diyebilir miyim
Yok canım önemli değil.Son kez konuş herşeyi.Baktın değişecek gibi değil seni boşuna oyalamasın.
doğru canım şimdiden böyleyseee ilerde kim bilir nelerrrseninde herşey yolundadır umarım bişeyler okudum ama :26:
yolunda mı yoldan çıktı mı bilmiyorum cnm hissiyatsızlık ve umursamazlıktan bir şey anladığım yoksevgili olsan bir süre ayrı takılıp her şeyi gözden geçirme imkanı oluyor ama evlenince mecburen aynı evde oluyorsun muhattap oluyorsun düşünmeye pek fırsat olmuyor hele birde deli gibi hala seviyorsan bir şeylere karar vermek zor
adra bu arada parfene bayıldım çok emek harcamışsın belli ellerine sağlık
kaç kez konuştum değişen bişey yok hep boş yere çabaldğımı farkettım
bdv son bir konu mu açsam
evet arkadaşlık başka bu başka
Wuhuuuu çok uğraştırıcı ve zor görünüyoorr ellerine sağlık başarılar dilerim adra
elinize sağlık, başarılar
elinize sağlık,başarılar dilerim..
yaaa adra yine yükseltmişsin çıtayı o nasıl bı tariftir nasıl bir sunumdur ellerine sağlık
Adracım süpersinBen tarifi incelerken yoruldum, seni yaparken düşünemiyorum
Harika görünüyor, ilk fırsatta deneyeceğim
Ellerine emeğine sağlık canım, yarışmada başarılar
Evet canım uğraştım biraz:)Çok teşekkürler.
Çok teşekkürler.
Çok teşekkürler.
Yok yahu çok daha iyi olabilirdi aslında.İçime sinmeyen yerleri çok da şimdi söylemeyeyim.Teşekkür ederim güzel yorumuna.
Aslında portakallar beni daha çok yordu.Teşekkür ederim Vuslat'cığım. Umarım yapınca beğenirsin.
Beğeneceğimden hiç kuşkum yok canım, tam damak tadıma hitap eden bir tarif
Özellikle zor tarifleri daha çok seviyorum nedense
Zor tariflerle başımıza iş alıyoruz işte.
Aynen öyleAma zoru başarmanın da ayrı bir gururu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?