Tatlı Tarifi Portakallı Ve Çikolatalı Parfe

doğru canım şimdiden böyleyseee ilerde kim bilir nelerrr seninde herşey yolundadır umarım bişeyler okudum ama :26:

yolunda mı yoldan çıktı mı bilmiyorum cnm hissiyatsızlık ve umursamazlıktan bir şey anladığım yok sevgili olsan bir süre ayrı takılıp her şeyi gözden geçirme imkanı oluyor ama evlenince mecburen aynı evde oluyorsun muhattap oluyorsun düşünmeye pek fırsat olmuyor hele birde deli gibi hala seviyorsan bir şeylere karar vermek zor

çok doğru canım hakkında hayırlısı olsun inşallah geçer bunlarda yoluna girer herşey

kaç kez konuştum değişen bişey yok hep boş yere çabaldğımı farkettım

bdv son bir konu mu açsam

Konuya gerek yok.Kurtuldum diye sevin.Ömür boyu üzülürsün yoksa.Seven insan yapışır insana.Bu umursamıyor baksana.

yaaa adra yine yükseltmişsin çıtayı o nasıl bı tariftir nasıl bir sunumdur ellerine sağlık

Adracım süpersin Ben tarifi incelerken yoruldum, seni yaparken düşünemiyorum
Harika görünüyor, ilk fırsatta deneyeceğim
Ellerine emeğine sağlık canım, yarışmada başarılar

Wuhuuuu çok uğraştırıcı ve zor görünüyoorr ellerine sağlık başarılar dilerim adra

Evet canım uğraştım biraz:)Çok teşekkürler.

elinize sağlık, başarılar

Çok teşekkürler.

elinize sağlık,başarılar dilerim..

Çok teşekkürler.

yaaa adra yine yükseltmişsin çıtayı o nasıl bı tariftir nasıl bir sunumdur ellerine sağlık

Yok yahu çok daha iyi olabilirdi aslında.İçime sinmeyen yerleri çok da şimdi söylemeyeyim.Teşekkür ederim güzel yorumuna.

Adracım süpersin Ben tarifi incelerken yoruldum, seni yaparken düşünemiyorum
Harika görünüyor, ilk fırsatta deneyeceğim
Ellerine emeğine sağlık canım, yarışmada başarılar

Aslında portakallar beni daha çok yordu.Teşekkür ederim Vuslat'cığım.Umarım yapınca beğenirsin.

Beğeneceğimden hiç kuşkum yok canım, tam damak tadıma hitap eden bir tarif
Özellikle zor tarifleri daha çok seviyorum nedense

Beğeneceğimden hiç kuşkum yok canım, tam damak tadıma hitap eden bir tarif
Özellikle zor tarifleri daha çok seviyorum nedense

Zor tariflerle başımıza iş alıyoruz işte.

Tarif çok güzel lezzetli de görünüyor Ama ben yumurtalara takıldım, çiğ kaldı değil mi onlar:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…