Tatlı Tarifi Portakallı Ve Çikolatalı Parfe

Tarif çok güzel lezzetli de görünüyor Ama ben yumurtalara takıldım, çiğ kaldı değil mi onlar:44::44:

Robotta o kadar çok cırpıyorsun ki o ısıyla pişiyor onlar:)Parfelerin geneli öyle canım.Pastanelerde yediklerin de dahil:)

Herşey bir kenara sırf emek için özelllikle tebrik ediyorum

oylama başladımı bilmiyorum ama kesinlikle favorim bu tatlı eger oylama başladıysa oyumu vereyim

Ellerinize sağlık başarılar dilerimm
Çok teşekkür ederim.

İmzanız dikkatimi çekti.Geçen gün balkonda oturuyoruz.Çeşme var tam karşımızda.Bir tane sokak köpeği çeşmeye gitti su bulamadı.Oraya yıkılıyor buraya yıkılıyor hayvan.Ablam gidip bir kaba su koydu.Nasıl içti o suyu.Herkes yapsa keşke bunu.

Rica ederim cnmmm Allah ablanızdan razı olsun cnm benim çeşmeyi açma becerisi yokki havaların cehennem gibi olduğu bu günlerde minik dostlarımızın suya çok ihtiyacı var hepsi bize allahın emaneti hepimiz kollamalıyız elimizden geldiğince en büyük sevap bence

Eline sağlık adra.. Yalnız resimleri göremiyorum ben

Eline sağlık adra.. Yalnız resimleri göremiyorum ben
Teşekkür ederim canım.Ben sadece tabletten girince resimleri göremiyorum.Şu an telefondan baktım görünüyor resimler.Normal bilgisayarda da görünmesi lazım.:26:

Teşekkür ederim canım.Ben sadece tabletten girince resimleri göremiyorum.Şu an telefondan baktım görünüyor resimler.Normal bilgisayarda da görünmesi lazım.:26:

Sanırım benim netimde bir sorun vardı. Şimdi gördüm ellerine sağlık birkez daha canım enfes gözüküyor

uzun zamandır sitede yoktum yarısma kaldıgı yerden devam..
bide baktım ne göreyim müdavinimiz adra yine sahalarda
elerine sağlık pek güzel görünüyor
gerçi oruçlu girmeyeydim bu bölüme eyiydiii

uzun zamandır sitede yoktum yarısma kaldıgı yerden devam..
bide baktım ne göreyim müdavinimiz adra yine sahalarda
elerine sağlık pek güzel görünüyor
gerçi oruçlu girmeyeydim bu bölüme eyiydiii

Jübileme hepinizi davet edeceğim.Ama bir iki sene daha top oynayabilirim bu sahalarda.

Çok teşekkür ederim canım.Akşama az kaldı dayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…