Tarif çok güzel lezzetli de görünüyorAma ben yumurtalara takıldım, çiğ kaldı değil mi onlar:44::44:
Robotta o kadar çok cırpıyorsun ki o ısıyla pişiyor onlar:)Parfelerin geneli öyle canım.Pastanelerde yediklerin de dahil:)
elinize saglık çok güzel görünüyor :)
Herşey bir kenara sırf emek için özelllikle tebrik ediyorum
cok güzel olmus ve bu tarifi ilkkez gördüm baya emek sarfetmişsiniz oyum size
oylama başladımı bilmiyorum ama kesinlikle favorim bu tatlı eger oylama başladıysa oyumu vereyim
Çok teşekkür ederim.Ellerinize sağlık başarılar dilerimm
Çok teşekkür ederim.
İmzanız dikkatimi çekti.Geçen gün balkonda oturuyoruz.Çeşme var tam karşımızda.Bir tane sokak köpeği çeşmeye gitti su bulamadı.Oraya yıkılıyor buraya yıkılıyor hayvan.Ablam gidip bir kaba su koydu.Nasıl içti o suyu.Herkes yapsa keşke bunu.
Teşekkür ederim canım.Ben sadece tabletten girince resimleri göremiyorum.Şu an telefondan baktım görünüyor resimler.Normal bilgisayarda da görünmesi lazım.:26:Eline sağlık adra.. Yalnız resimleri göremiyorum ben
Teşekkür ederim canım.Ben sadece tabletten girince resimleri göremiyorum.Şu an telefondan baktım görünüyor resimler.Normal bilgisayarda da görünmesi lazım.:26:
Sanırım benim netimde bir sorun vardı. Şimdi gördüm ellerine sağlık birkez daha canım enfes gözüküyor
uzun zamandır sitede yoktum yarısma kaldıgı yerden devam..
bide baktım ne göreyim müdavinimiz adra yine sahalarda
elerine sağlık pek güzel görünüyor
gerçi oruçlu girmeyeydim bu bölüme eyiydiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?