A aysus Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2013 460 95 123 35 2 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi aysus #1 Dogum sonrasi hastaneden cikarken bebegi anakucagina koysam olur mu ,yoksa portbebe ye mi kpymak gerekiyor, ben anakucagi aldim Eklentiler pr_01_494_max.webp 18,8 KB · Görüntüleme: 2.339 f-maller-ml-2500-portbebe.webp 3,1 KB · Görüntüleme: 1.026
Dogum sonrasi hastaneden cikarken bebegi anakucagina koysam olur mu ,yoksa portbebe ye mi kpymak gerekiyor, ben anakucagi aldim
nefesalnefesver Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2014 5.443 12.932 248 Ankara 5 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi aysus #2 aysus .!.: Dogum sonrasi hastaneden cikarken bebegi anakucagina koysam olur mu ,yoksa portbebe ye mi kpymak gerekiyor, ben anakucagi aldim Genişletmek için tıkla... canım en sağlıklısı ana kucağı.. bebeğin anne karnından cenin pozisyonunda çıktığını düşündüğünde port bebeye düz bir şekilde koyuyorsun ve çok ergonomik durmuyor.. ben de ana kucağı tercih ettim.. hem araçlarda da daha güvenli..
aysus .!.: Dogum sonrasi hastaneden cikarken bebegi anakucagina koysam olur mu ,yoksa portbebe ye mi kpymak gerekiyor, ben anakucagi aldim Genişletmek için tıkla... canım en sağlıklısı ana kucağı.. bebeğin anne karnından cenin pozisyonunda çıktığını düşündüğünde port bebeye düz bir şekilde koyuyorsun ve çok ergonomik durmuyor.. ben de ana kucağı tercih ettim.. hem araçlarda da daha güvenli..