Portmantoda gördüğüm ped

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Dün akşam fortmantodan terlik almak için kapağı açtım.terliklerin en altında ped gördüm.Annem bizde 1 haftalık.ona sordum ben bilmiyorum dedi zaten menopoza girdi.eşime sordum oda bilmiyorum dedi.ben de koymadım o zaman nerden geldi terliklerin altına o ped.
çantalarımda bulundururum acaba 8 yaşındaki kızım çantalarıma bakarken bulup terliklerin altına mı koydu.çantalarım biraz karışık ve ve içini eşim ve kızım bazen azaltıyorlar.markası benim kullandığım markadan
Belki saçma gelebilir konum ancak aklıma takıldı

Dün akşam fortmantodan terlik almak için kapağı açtım.terliklerin en altında ped gördüm.Annem bizde 1 haftalık.ona sordum ben bilmiyorum dedi zaten menopoza girdi.eşime sordum oda bilmiyorum dedi.ben de koymadım o zaman nerden geldi terliklerin altına o ped.
çantalarımda bulundururum acaba 8 yaşındaki kızım çantalarıma bakarken bulup terliklerin altına mı koydu.çantalarım biraz karışık ve ve içini eşim ve kızım bazen azaltıyorlar.markası benim kullandığım markadan

evde yalnızca eşinle sen olsan bismillah derdim de başkaları da varmış.en mantıklı önermem8 yaşındaki kızın merak edip almış biri gelince de korkup oraya sıkıltırmış olabilir. Çünkü o yaşlarda insan merak ediyor gizli gizli bakmak istiyor onun ne işe yaradığını kurcalamak istiyor. Bende almıştım tuvalete gidip çiş yapmıştım üstüne bu nasıl çişi tutuyor büyüyünce altımıza mı kaçırıyoruz diye düşünüyordum :// sonradan öğrendim ki o Başka iş için kullanılıyormuş 😂

"Kocanız siz yokken eve başka kadın getirdi, o da pedini düşürdü" ve "uzaylılar (ya da başka fantastik güçler) çantanızdaki pedi portmantoya ışınladı" (evet, bu arada o fortmanto değil yahu=) ihtimallerini bir kenara bırakıyor muyuz? O zaman bunu dert etme sebebiniz nedir, valla anlamadım. Bir ped oraya her türlü karışıklıkla gitmiş olabilir. Terliğe yapışmıştır, biri yerde bulmuş, oraya koymuş, unutmuştur, çantadan düşmüştür, kızınız taşımıştır. Benim ilgilimi çeken kısım, bir insana bunun hakkında konu açtıracak kadar dert gibi görünebilmesi kısmı. Nasıl oluyor o yav? :confused:

Sizi hatırladım
Siz bir yerden saç mı ne çıkmıştı o konuyu açab kadınsınız
Çok şüphecisiniz sizce bu normal mi?
Bu konuyu buraya yazdınız çünkü eşinizden şüphelendiniz

saç olayında da öyleydi biraz rahat bırakın
Daha önce olmuş olan kötü bir durum mu oldu?

"Kocanız siz yokken eve başka kadın getirdi, o da pedini düşürdü" ve "uzaylılar (ya da başka fantastik güçler) çantanızdaki pedi portmantoya ışınladı" (evet, bu arada o fortmanto değil yahu=) ihtimallerini bir kenara bırakıyor muyuz? O zaman bunu dert etme sebebiniz nedir, valla anlamadım. Bir ped oraya her türlü karışıklıkla gitmiş olabilir. Terliğe yapışmıştır, biri yerde bulmuş, oraya koymuş, unutmuştur, çantadan düşmüştür, kızınız taşımıştır. Benim ilgilimi çeken kısım, bir insana bunun hakkında konu açtıracak kadar dert gibi görünebilmesi kısmı. Nasıl oluyor o yav? :confused:
Portmanto o 😅

kiziniz oynarken koymus olabilir ya da cantanizdan farketmeden dusmustur. yada baska bi misafiriniz dusurdu belki de.

ben de sandım kullanılmış ped.olabilir yani düşmüştür çok düşünmeye gerek yok üzerine

Yani sonucta nerden gelicek cantadan dusmustur ya da kiziniz bulup koymustur.Bunda ne olabilir ki altinda ne ariyorsunuz

Allah'ım böyle paranoyakça yaşamak size zor gelmiyor mu? Hadi başka marka olsa beeeellki diyecektim ama birde aynı marka ve bulduğunuz yer portmanto.Yani ne olabilir ki? Çantanızdan düşmüş belli.Bu kadar mı kocaniza guvenmiyorsunuz? Gerçekten bu duygularla yaşamak insanı yorar .Bir salın eşinizi ve kendinizi hayata.İnanin daha mutlu olacaksınız.

Back
X