Portmantoda gördüğüm ped

Sabah kızımın saçını tarayacağım tarağı ara ara bulamadım 😳😳. Eşime sordum sen mi kaldırdın diye. Yok ben görmedim dedi. Sonradan aklıma geldi meğer ben elime alıp farkında olmadan başka yere koymuşum :ıslık::ıslık::ıslık:
Kafa çok dağınıksa demek.
Ama ben olayı eşine nasıl bağladın onu anlamadım. 🤷‍♀️

Herkes zaman zaman bişey olsa da konu açsam diye düşünebilir:KK51:
Ben de zaman zaman düşünüyorum ama 6 yıldır tek bir konu bulamadım ya. Kapasitesizliğime tüküreyim. Oysa az önce tam kızımı uyuttum, yazı işlerimin başına oturacaktım. Alt katta matkapla duvara giriştiler, hala devam ediyor. Kız kalktı haliyle, neyseki kendi kendine oynama havasında. Ben de burada pinekliyorum. Keyfim kaçtı. Bu bir konuyu hak ediyordu aslında. Niye böyle yapıyorum, bilmiyorum.

Ped büyüsdür, aç içini bak içinde tavuk tırnağı, fare tüyü varsa kesin kocan seni aldatsın diye büyü yapmış biri.
Ya da şöyle olabilir, sen yokken kocan eve kadın almış, kadın da sen gör diye pedini oraya bırakmış.
Gözünüzü seveyim şöyle saçma sapan şeyler için konu açmayın.

Ben de zaman zaman düşünüyorum ama 6 yıldır tek bir konu bulamadım ya. Kapasitesizliğime tüküreyim. Oysa az önce tam kızımı uyuttum, yazı işlerimin başına oturacaktım. Alt katta matkapla duvara giriştiler, hala devam ediyor. Kız kalktı haliyle, neyseki kendi kendine oynama havasında. Ben de burada pinekliyorum. Keyfim kaçtı. Bu bir konuyu hak ediyordu aslında. Niye böyle yapıyorum, bilmiyorum.
Tam konu açmalık olay aslında nasıl kaçırdık tüh😄

Ped büyüsdür, aç içini bak içinde tavuk tırnağı, fare tüyü varsa kesin kocan seni aldatsın diye büyü yapmış biri.
Ya da şöyle olabilir, sen yokken kocan eve kadın almış, kadın da sen gör diye pedini oraya bırakmış.
Gözünüzü seveyim şöyle saçma sapan şeyler için konu açmayın.
Ped büyüsü hiç aklıma gelmemişti. Süper bir fikirmiş. İğrenç bir fikirmiş ama olsun yine de süper. :KK53: (büyü deyince otomatikman banlanıyor muyuz?)

ben de sandım kullanılmış ped.olabilir yani düşmüştür çok düşünmeye gerek yok üzerine

Aynen misafir vs sıkıştırmıştır diyecektim ki kullanılmamış pedmiş

Sen kendin bile elinden bırakmış olabilirsin

Ben geçen evde koca karnabaharı kaybettim salonda koltuğun minderinin arkasına koymuşum normal mi değil ama koymuşum işte 😇😇

Tam açılacak konu :) Matkap sorunsalı :-)

Benim kızım Barbielerine yatak yapıyordu pedlerle. :KK49:
Geçen banyoda kullanılmış ped bulan vardı, o daha fena. Muhtemelen düşmüş ya da kızıniz oynamıştır. Dert etmeyin.

Dün akşam fortmantodan terlik almak için kapağı açtım.terliklerin en altında ped gördüm.Annem bizde 1 haftalık.ona sordum ben bilmiyorum dedi zaten menopoza girdi.eşime sordum oda bilmiyorum dedi.ben de koymadım o zaman nerden geldi terliklerin altına o ped.
çantalarımda bulundururum acaba 8 yaşındaki kızım çantalarıma bakarken bulup terliklerin altına mı koydu.çantalarım biraz karışık ve ve içini eşim ve kızım bazen azaltıyorlar.markası benim kullandığım markadan
Belki saçma gelebilir konum ancak aklıma takıldı

Pfff bu kadar suphe duyacak ne yasadiniz 🤦🏼‍♀️

Kullanılmış ped sandim ama kapali ped yanu bo şekilde cocuk ya da siz koymuş olabilirisiniz eve kim gelip koyacak neden koyacak j

Back
X