Portmantoda gördüğüm ped

Aynen misafir vs sıkıştırmıştır diyecektim ki kullanılmamış pedmiş

Sen kendin bile elinden bırakmış olabilirsin

Ben geçen evde koca karnabaharı kaybettim salonda koltuğun minderinin arkasına koymuşum normal mi değil ama koymuşum işte 😇😇
Cep telefonumu buzdolabına koymuşum. Sizinkinin yanında komikliği kaçtı. :KK45:

Aynen misafir vs sıkıştırmıştır diyecektim ki kullanılmamış pedmiş

Sen kendin bile elinden bırakmış olabilirsin

Ben geçen evde koca karnabaharı kaybettim salonda koltuğun minderinin arkasına koymuşum normal mi değil ama koymuşum işte 😇😇

Yaa tüh ama neden konu acmadiniz olayı kaçırmışız 😂😂😂yazın böyle şeyleri bunlar yabana atılacak şeyler değil arkadaşlar 😂😂😂😂

Ben de gecen gün vestiyerde kızımın tokasini gördüm. Aklıma takildi, ben koymadim kim koydu acaba onu oraya:confused:

Yaa tüh ama neden konu acmadiniz olayı kaçırmışız 😂😂😂yazın böyle şeyleri bunlar yabana atılacak şeyler değil arkadaşlar 😂😂😂😂

Hikayenin başı da vardı aslında

Evde kediyi kaybettik

Aradık aradık dolap Çekmece her yere baktık

Tüm cam önleri balkon vs

Kedi bu süreçte koltukta yatıyormuş

Hem ben hem oğlum kedinin yattığı koltuğun arkasındaki camın önüne baktık vs

İşte o arada da elindeki karnabaharı kaybetmişim

Huni lazım bana diye annemi aradım delirdim ben şeklinde

Bu arada hunili kedi resmi de koyayım şuraya

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 20
Dün akşam fortmantodan terlik almak için kapağı açtım.terliklerin en altında ped gördüm.Annem bizde 1 haftalık.ona sordum ben bilmiyorum dedi zaten menopoza girdi.eşime sordum oda bilmiyorum dedi.ben de koymadım o zaman nerden geldi terliklerin altına o ped.
çantalarımda bulundururum acaba 8 yaşındaki kızım çantalarıma bakarken bulup terliklerin altına mı koydu.çantalarım biraz karışık ve ve içini eşim ve kızım bazen azaltıyorlar.markası benim kullandığım markadan
Belki saçma gelebilir konum ancak aklıma takıldı

Yok canım estağfurullah :işsiz:

Hikayenin başı da vardı aslında

Evde kediyi kaybettik

Aradık aradık dolap Çekmece her yere baktık

Tüm cam önleri balkon vs

Kedi bu süreçte koltukta yatıyormuş

Hem ben hem oğlum kedinin yattığı koltuğun arkasındaki camın önüne baktık vs

İşte o arada da elindeki karnabaharı kaybetmişim

Huni lazım bana diye annemi aradım delirdim ben şeklinde

Bu arada hunili kedi resmi de koyayım şuraya

Çok iyi yaa 🤣🤣🤣hem koltuktaki kediyi koltuğun arkasında ara hemde karnıbahari o anda kaybet🤣🤣😂😂😂 bunları yazmiyosunuz BDV hep kasvet hep kasvet bakın ne güzel geyik oldu😂😂😂

benim evimden nerelerden bisey cikiyor kizim sagolsun herseyin yerini degistiriyor

Koltuk örtülerini kaldırmıştım bir ay nereye koyduğumu bulamadım abartısız nereye koydum diye ayakta durup düşündüğümü hatırlıyorum alakasız yerde bulupta neden burası diye düşünmedim bir anlık dalginlik

yok saç yok ped . Adam aldatsa rahatlayacak mısın bu nedir arkadaş . Her şeyde bir bit yeniği arıyorsunuz ve emin bile değilsiniz. Bir ilişkinizi salın artık , bu kadar şüphe ve takıntı hiç iyi değil.

evde yalnızca eşinle sen olsan bismillah derdim de başkaları da varmış.en mantıklı önermem8 yaşındaki kızın merak edip almış biri gelince de korkup oraya sıkıltırmış olabilir. Çünkü o yaşlarda insan merak ediyor gizli gizli bakmak istiyor onun ne işe yaradığını kurcalamak istiyor. Bende almıştım tuvalete gidip çiş yapmıştım üstüne bu nasıl çişi tutuyor büyüyünce altımıza mı kaçırıyoruz diye düşünüyordum :// sonradan öğrendim ki o Başka iş için kullanılıyormuş 😂
ben de bu yüzden kullanılıyor sanıyordum 😅

Dün akşam fortmantodan terlik almak için kapağı açtım.terliklerin en altında ped gördüm.Annem bizde 1 haftalık.ona sordum ben bilmiyorum dedi zaten menopoza girdi.eşime sordum oda bilmiyorum dedi.ben de koymadım o zaman nerden geldi terliklerin altına o ped.
çantalarımda bulundururum acaba 8 yaşındaki kızım çantalarıma bakarken bulup terliklerin altına mı koydu.çantalarım biraz karışık ve ve içini eşim ve kızım bazen azaltıyorlar.markası benim kullandığım markadan
kardeşim 7-8 yaşındayken pedleri tuvalet dolabını kurcalayıp görmüş, mendil/ıslak mendil zannetmiş.bir gün misafir varken annem x mutfaktan peçete getirir misin dediğinde ulu orta misafirlere getirmişti ikram ediyodu :KK71: :KK71:
konunuz içinse öküz altında buzağı aramaya gerek yok diyorum.

Tabi ki sizin :)

kardeşim 7-8 yaşındayken pedleri tuvalet dolabını kurcalayıp görmüş, mendil/ıslak mendil zannetmiş.bir gün misafir varken annem x mutfaktan peçete getirir misin dediğinde ulu orta misafirlere getirmişti ikram ediyodu :KK71: :KK71:
konunuz içinse öküz altında buzağı aramaya gerek yok diyorum.
Ya 4 yaşındaki kızım gördü pedlerimi, normalde her şeyi basitleştirip anlatırım ama regliyi anlatmak biraz vahşi ve zamansız geldi. Islak mendil dedim, geçtim. Şunu okuyunca bir ürperdim. Dolabı kilitleyeyim bari.

Ooo ben evde neleri nerelerde buluyorum. Evde çocuk varsa herşeyi kafasına göre başka yere koyabilir kafaya takmayın

Gelen misafirlerin paltolarını ve çantalarını oraya koyuyorsanız onlardan düşmüş olabilir.

Kızınız oynamıştır. Bna aksi bir durum gibi gelmedi.

Back
X