Portmantoda gördüğüm ped

Ya 4 yaşındaki kızım gördü pedlerimi, normalde her şeyi basitleştirip anlatırım ama regliyi anlatmak biraz vahşi ve zamansız geldi. Islak mendil dedim, geçtim. Şunu okuyunca bir ürperdim. Dolabı kilitleyeyim bari.
kilitlemekte , ulaşamayacağı yere koymakta fayda var.yine ulu orta "annemin çantasında ıslak mendil vaar" diye pedlere karşı bu tarz gönlü bolluklar sergileyebiliyorlar.Rezil olmanın yanında bir ped olmuş kaç para. o_O süper emici pede değil bim'in zımpara tadında 10'lu cep mendillerine silelim ellerimizi yeter. :dondurma: :cool:

=)) Büyük çantamı karıştırmaz ama sonuçta bu zibidilere güven de olmaz. Eşeği sağlam kazığa bağlamakta fayda var. Küçük kızım geçen kurusun diye çamaşırlığa astığım donumu kafasına geçirmiş evde dolanıyordu mesela. Şey diye düşündüm, o an fark etmesem, kapı çalsa, açsam, kızım da kafasında donumla kapıya gelse filan... Abooov, seyreyle cümbüşü.

Aldatılmaktan çok korkan insan aldatılmayı en çok isteyendir aslında. Sanırım kocanızdan kurtulmak istiyorsunuz. Bunun için kesin neden onun sizi aldatması olur. Hem sizde bir suç olmaz hemde adamdan kurtulmuş olursunuz :)

Eşiniz eve birisini alsa pedin orada ne işi olacak banyoda değiştirir kaldı ki terliklerin altında yani muhtemelen çocuğunuz karııştırmıştır oraya düşmüştür ya da o koymuştur bu kadar takılacak birşey göremedim

Ben küçükken annemin pedlerinden bebeğime yatak yapardım :KK70: bence kızınız oynamıştır.
Ay bende ablamın ve annemin peşlerini alıp keserdim .reklamlarda kesip su dönüyorlardı ya.😁😁😁ama zerre ne olduğunu bilmezdim.bence küçük kız aldı

sizin kullandığınız markadan ve evde çocuk var bayılırlar çanta karıştırmaya ve bir şeyler saklamaya..

endişeye mahal yok. ben de bazen misafirlikte çantadan terlik çıkarayım derken ona yapışmış bir ped çıkarırım. çantadan geri dolaba koyduysanız siz görmeden girdi belki de terlikle.

Back
X