Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Saolun kızlar ben en iyisi testi tekrarlayıp pazartesi kan testi yaptırayım ilginiz için tşk ler

sevgi diğer topicte kızlar konuşuyo. alıp kullanmaya başlayan olmuş çatlak kremini. 67 tl imiş. çok azmış hemen bitermiş diyolar. bide ilaç gibi kokuyomuş. akannehir

sevgi diğer topicte kızlar konuşuyo. alıp kullanmaya başlayan olmuş çatlak kremini. 67 tl imiş. çok azmış hemen bitermiş diyolar. bide ilaç gibi kokuyomuş. akannehir

o kadar para verip en fazla 3 keremi sürecekmişiz
en iyisi aktara gideyimde bi karışım vardıya hani onu yaptırayım
acıbadem yağı portakal yağı ceviz yağı ve susam yağını ışık görmeyecek koyu renk şişede karıştırıp kullanıyormuşsunya

12.haftadan sonra kullanacağız demekki neyse az kalmış zaten başlayalım bizde ne yapalım inşallah derimiz esnektirde çok çatlama olmaz bu yağlarlada korunmuş oluruz
e kremi almayacak mısın şimdi sen? bazı kızlar ne olursa olsun alıp kullancaz diyo. bende demin eşime söyledim. sen ne yaparsan yap o çatlar bi kreme 70 lira verilir mi diyo

o zaman işe yarıyosa bende bundan yaptırayım. bide bunu yaptırıyomuşuz adama ne kadar tuttu diyomuşuz 70 tl diyomuş:roflol:

e kremi almayacak mısın şimdi sen? bazı kızlar ne olursa olsun alıp kullancaz diyo. bende demin eşime söyledim. sen ne yaparsan yap o çatlar bi kreme 70 lira verilir mi diyo

o zaman işe yarıyosa bende bundan yaptırayım. bide bunu yaptırıyomuşuz adama ne kadar tuttu diyomuşuz 70 tl diyomuş:roflol:

kararsız kaldım canım ne biliyim iyi geliyorsa alalım ama hani küçükmüş dedinya ona takıldım biraz
kaydirigubbakcemile3 evet ya aktar daha fazla isterse ama sorarız kız hazırlatmadan önce ne kadar tutar diye

ben hemen not alıyorum senin bu yazdığın yağları. yalnız eminsin di mi eksik falan yok di mi? ben gidip aktara soruyorum bugün yada yarın. ve hemen kullanmaya başlıyorum hem ben senden önde gidiyorum ya. duruma göre de sen kullanıyosun. ok?

tamam canım sen bir sor bakalım aktara ve kullanmaya başla sonrada ben yaptırayım ve kullanayım

ben pregnacare kullanıyorum arkadaşlar, çok kolay emiliyor, vıcık vıcık olmuyorsun. yumuşacık yapıyor.
kokusuda güzel. kuzenim eczacı, ondan istedim bunu önerdi.
100ml 30tl sabah akşam sürüyorum, 45 gün falan gider gibi görünüyor.

bu konuda açılmış topiclere bakıyorum. herkes ayrı bişey söylüyor hangisine inanacağımı şaştım valla.

ay geri gelebildim nihayet...

zaten konu çataklarmış şu an ilgi ve bilgi alanıma girmiyor ama inşallah en yakın zamanda sizin tecrübelerinizden faydalanmayı umuyorum kaydirigubbakcemile3

canım herkes bi şey söylüyor valla ne alacağımızı şaşırdık

ay geri gelebildim nihayet...

zaten konu çataklarmış şu an ilgi ve bilgi alanıma girmiyor ama inşallah en yakın zamanda sizin tecrübelerinizden faydalanmayı umuyorum kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım
inşallah kullanıp tecrübe edeceğiz ama şuan kafamız karıştı hangisi alacağız diye

canım herkes bi şey söylüyor valla ne alacağımızı şaşırdık

bu konuda açılmış topiclere bakıyorum. herkes ayrı bişey söylüyor hangisine inanacağımı şaştım valla.

haklısınız almadan önce bende çok araştırdım, amka açıkcası ben aktardan yağları alıp karıştırıp sürme işini beceremeyebilirim, normalde bebe yağı kullanırdım mesela ama sonuçta yağ olduğu için eminceye kadar beklemek zor geliyordu, diğer marka kremleri denemedim sonuçta bilmiyorum. ama kuzenim sattığı için biliyor, en çok bunu istiyorlar dedi.

evet ya gerçekten öyle. ama dr. açıklamalarını okudum hepsi genelde bol su için diyorlar. ve şu yada bu krem dememişler gebeler için satılan çatlak kreminden alıp ciltlerini sürekli nemli tutsunlar ve kaşımasınlar diyor. asıl iş cildi nemli tutmakmış. ve kaşınmak çatlamanın belirtisiymiş. ben daha kaşınmadım allahtan. bide her ne kadar şimdi yok gibi görünse de asıl çatlaklar doğumdan sonra belli olacakmış. araştırmalarımın sonuçları bu bugünlük atinadan bildireceklerim bu kadar sizdeyiz kızlarkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…