Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

eee elle karşılaşmak böyle canım beni düşün sivas-ısparta bütün herşeyleri farklı konuşma sekillerinden tut giyime yeme içme herşeyde fark var
adapte olmak,alışmak zorundayız
tabiiiii kendi doğrularımızdan taviz vermedenopuyorumnanaktan

çok haklısın anlıyorum seni canım ama ne yapıcan başa gelen çekilir. eşine de iş düşüyor burda biraz.demesi lazım ki sevgiyle bir konuşayım,haber veririm.
sana sormadan hareket etmemesi lazım.
öyle pat diye olmazki en azından 1 gün önceden bir sorsalardı..
ben olsam bende sinirlenirim..
ama işte geliyorlarmı geliyorlar,sen sinir olduğunla kalıyorsun,bence eşinin kulağını çek sen önce. :mymeka:

haklısın canım ama işte bazen isyan edesim geliyor

ama kavgada etmeden güzel güzel söyle
sen beni hiç düşünmüyormusun yazık değilmi bana böyle hamile hamile işten gelip koştur koştur yemek yapıcam de..acındır biraz kendini,oda sana yardım etsin bari..

Mina Urgan demiş ki; "Ben sahip olduklarımın tadını çıkarmayı öğrendim hayatta. Sahip olamadıklarımın ve olamayacaklarımın acısına ise ayıracak zamanım yok.. Hayat çok kısa." ... daha çok şeye ihtiyaç duymak değil, varolanla yetinebilmeyi başarmak onemli olan...

bizimki laf söyleyebilse keşke ahhh en çokta ona sinirleniyorum bi aç bana sor müsaitmiyiz kendini iyi hissediyormusun misafir ağırlayabilirmisin ama söz konusu ailesi ya olmaz gelmeleri lazım ayy bak daha çok sinirlendim şimdi alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

kızlar bugün benim doğum günüm,hem yorguum hem hastayım...hemde evlilik yıldönümüm,eşimden uzaktayım ve o hala aramadı.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım seni anlayabiliyorum
bu erkeklerde alem eşine sor önce dimi
oğlunun evi ya öyle diyodur bende de var allahtan uzağız biz ayrı şehirler ama geldikelrinde tatsızlık yaşadık
gelin hesabı yapıyorlar
kızı oturdu iş ypamadı ben işten gelmişim beni mutfağa soktu kızının evinde yorgunluktan ayaklarım şişti
allah bunlara merhamet versin bence kendi kızlarına yapılsa isterlermi aaa o kendi kızları ama dimi
bizde de 2 gelin var ama hayatta bu şekilde davranmayız habersiz gidilirmi canım lmaz:

6 kişilerde canım ama hiç yardım etme diye huyları yokturdur sofra kurulana kadar öyle otururlar sonra yemeğe geçer ordanda kalkar tekrar koltuğa otururlar
ya sivasın insanı yardımseverdir hiç tanımadığı birinin evine bile gitse yardım ederler bunların sivaslı olduklarındanda şüphe duyuyorum gerçi insanın karakterinde yapısında olmalı değilmi sivaslılıkla ne alaka benimkide iş olsun sinirlendimya saçmalıyorum galiba neyse sakin oluyum 10a kadar sayıyım
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

a.s.
kızlar bugün benim doğum günüm,hem yorguum hem hastayım...hemde evlilik yıldönümüm,eşimden uzaktayım ve o hala aramadı.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

doğum günün kutlu olsuuuuunnnnhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bende d.günümü evlilik yıldönümümüze denk getirdim ikisini bi arada kutlayalım diye bakalım bizimki hatırlyckmı
yengeç burcumusun canım

doğum günün kutlu olsun cmm
evlilik yıldönümündee nice yıllaraa allah bir ömür boyu mutlu etsinn cnm opuyorumnanaktan

say canım :1rolleyes:
derin nefes aaaaallllll arkana yaslaaaannnkaydirigubbakcemile3
evet canım bende öyleyim biyere gittiğimde yardım etmezsem rahat edemem oturamamki
ama bana yardım etmiyolarsada söylerim biliyomusun
tabi çok yakınsa gel bulaşıkları yerleştirelim hem sohbet ederiz flnyerimseniben

sağol canım,aslan burcuyum..benimki 3 yıldır öyle bi nice yıllar der,o kadar,daha bi hediye almışlığı yoktur sağolsun..bu sabah aradı ama bişey demeden kapattı,aramazsa hapı yttu ama,dilimden kurtulamaz

hem doğum günün hem evlilik yıldönümün kutlu olsun canım nice yeni yıllara
eşinde arar üzülme ve mrk etme tatlım

doğum günün kutlu olsun, allah ölene kadar mutlulukla bir yastıkta kocamayı nasip etsina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…