evet ya gerçekten öyle. ama dr. açıklamalarını okudum hepsi genelde bol su için diyorlar. ve şu yada bu krem dememişler gebeler için satılan çatlak kreminden alıp ciltlerini sürekli nemli tutsunlar ve kaşımasınlar diyor. asıl iş cildi nemli tutmakmış. ve kaşınmak çatlamanın belirtisiymiş. ben daha kaşınmadım allahtan. bide her ne kadar şimdi yok gibi görünse de asıl çatlaklar doğumdan sonra belli olacakmış. araştırmalarımın sonuçları bu bugünlük atinadan bildireceklerim bu kadar sizdeyiz kızlarkaydirigubbakcemile3
slm kızlar ben deldiiimmm
baya kaynatmışsız haaa
ama geri gidiyorum terledimya biraz bacaklarımıda alcam önce onu halladim sonra doğru duşa
lülülülülülülülülülülülü
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
naniknanik naniknanik naniknanik
kızlar ii hafta sonları bende evdeyim yarın öpüyorum sizi opuyorumnanaktan
yerim o dilini ne tatlı çıkartıyo öyle naniknanik
sanada canım oh süper,iyi dinlenmeler iyi haftasonlarıı
öptüm opuyorumnanaktan
hihihiihiiii naniknanik
opuyorumnanaktan kızlar ben ayın 19 da adet oldum yani tam 9opuyorumnanaktan gün gecikti olsun demekki havalardan canlarım ama üzülmüyorum çok mutluyum inş.başka zamana bu arada topige gelemedim annemle babam yanımdaydım 2 gün onlarla hasret giderdim buarada yarın köye gidiyorum hakkınızı helal edin dualarım sizinle olucak allaha emanet olun sağlıcakla kalın opuyorumnanaktan hepinizi kocaman öpüyorum ve sizleri çoooooooooooooooook seviyorum hperi oklava falan gösterdin bana ama ben üzülmüyorum elimde olmadan neğatif görünce kötü oldum okadar ama her zaman pozitifim ben opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?