Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

teşekkür ederiz deniz hanım diğer haberlerde görüşmek üzere iyi akşamlar

slm kızlar ben deldiiimmm
baya kaynatmışsız haaa
ama geri gidiyorum terledimya biraz bacaklarımıda alcam önce onu halladim sonra doğru duşa

kızlar bana müsade az işim var sonrada çıkarım malum biliyorsunuz as konuklarım var akşam yemeğe hepinize hayırlı akşamlar kendinize cici bakın yarın görüşmek üzere

bende çıkıcam birazdan gidip yemek yapıcam. kolay gelsin sana öpüyorum çok hayırlı iftarlar.opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan kızlar ben ayın 19 da adet oldum yani tam 9opuyorumnanaktan gün gecikti olsun demekki havalardan canlarım ama üzülmüyorum çok mutluyum inş.başka zamana bu arada topige gelemedim annemle babam yanımdaydım 2 gün onlarla hasret giderdim buarada yarın köye gidiyorum hakkınızı helal edin dualarım sizinle olucak allaha emanet olun sağlıcakla kalın opuyorumnanaktan hepinizi kocaman öpüyorum ve sizleri çoooooooooooooooook seviyorum hperi oklava falan gösterdin bana ama ben üzülmüyorum elimde olmadan neğatif görünce kötü oldum okadar ama her zaman pozitifim ben opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun kubicim, sen bi git gel de herşey olur hayırlısıyla inşallah.
hep böyle pozitif kal, allaha emanet ol canım opuyorumnanaktan döndüğünde görüşürüz.

bu hafta nasıl geçti anlamadım :/ sol kolum ve belim çok ağrıyor.
ya konu şu ki, biz ev değiştiriyoruz, hayırlısı ile kendi evimize geçiyoruz da ondan bu yokluğum aslında yoksa sizi çok özledim.
çabucak bitsin şu hafta sonu, bi an evvel kavuşayım size opuyorumnanaktan

bu topiğe başladığım 2 ay öncesinde falan bu kadar bağımlılık yapacağınızı söyleseler inanmazdım a.s.

hepinizi çok seviyorum! :asigim:

bu ay ateş ölçmüştüm, aşağıdakiler de bu ayki değerlerim :) Busecan, yorumlarını bekliyorum.
diğer topiğe de ekleyeceğim. hayırlı uğurlu olsun kaydirigubbakcemile3

ağustos ateş tablom

1. gün 6 agustos 35.9 Regl
2. gün 7 ağustos 35.5 Regl
3. gün 8 ağustos 36.2 Regl
4. gün 9 ağustos 35.3 (+)
5. gün 10 ağustos 35.5 (-)
6. gün 11 ağustos 35.5 (-)
7. gün 12 ağustos 35.3 (-)
8. gün 13 ağustos 35.5 (-)
9. gün 14 ağustos 35.6 (+)
10. gün 15 ağustos 35.6 (-)
11. gün 16 ağustos 35.6 (+)
12. gün 17 ağustos 35.5 (-)
13. gün 18 ağustos ölçüm yok (+)
14. gün 19 ağustos 35.4 (-)
15. gün 20 ağustos 34.8 (+)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…