opuyorumnanaktan kızlar ben ayın 19 da adet oldum yani tam 9opuyorumnanaktan gün gecikti olsun demekki havalardan canlarım ama üzülmüyorum çok mutluyum inş.başka zamana bu arada topige gelemedim annemle babam yanımdaydım 2 gün onlarla hasret giderdim buarada yarın köye gidiyorum hakkınızı helal edin dualarım sizinle olucak allaha emanet olun sağlıcakla kalın opuyorumnanaktan hepinizi kocaman öpüyorum ve sizleri çoooooooooooooooook seviyorum hperi oklava falan gösterdin bana ama ben üzülmüyorum elimde olmadan neğatif görünce kötü oldum okadar ama her zaman pozitifim ben opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu hafta nasıl geçti anlamadım :/ sol kolum ve belim çok ağrıyor.
ya konu şu ki, biz ev değiştiriyoruz,hayırlısı ile kendi evimize geçiyoruz da ondan bu yokluğum aslında yoksa sizi çok özledim.
çabucak bitsin şu hafta sonu, bi an evvel kavuşayım size opuyorumnanaktan
bu topiğe başladığım 2 ay öncesinde falan bu kadar bağımlılık yapacağınızı söyleseler inanmazdım a.s.
hepinizi çok seviyorum! :asigim:
günaydın iyi haftasonları kızlarrr
günaydın kızlar :)
günaydınn şekerler opuyorumnanaktan
:teytey:günaydınnnnnnzemuszemuszemuszemus
burda kendimden başka birilerinide görmek çok güzel hepinize günaydın kızlar
nasılsın canım?
Saol iyiyim canım bu hafta işimin en yoğun haftası o yüzden normalde 12ye kadar çalışırken bugün 2 yi 3 ü bulacak galiba çıkmam sen nasılsın
selam vereyim dedim ama kimse yok galibambilmiyorumkismile
nasılsın sevgicim?ben varım
nasılsın sevgicim?
iyiyim bende canım. evde oturuyodum eşimi aradım napıyon ne var ne yok diye elimi kestim dedi ay giyinmemle paldır küldür gelmem bir oldu. fazla bişey yok allahtan. çerçeve kestiği bi makina vardı tırnağını biraz kaptırmış. sardık bantladık falan iyi şimdi. çok korkuyorum yaaaa. ilk evlendiğimizde de iki parmağını yarıya kadar kesmişti. ne çok ağlamıştımmafoldumbenmafoldumben
amin canım sağol. sen ana muhasebe bürosunda mıydın? ben öyle hatırlıyorum da.ay geçmiş olsun canım allahtan çok birşeyi yokmuş yinede dikkatli olsun canım şakaya gelmez alimallah tehlikeli makinalar kullanıyorlar allah beterinden korusun
amin canım sağol. sen ana muhasebe bürosunda mıydın? ben öyle hatırlıyorum da.
bende en son mali müşavirin yanında çalışmıştım hakikaten çok zor. allah yardımcın olsun. aşırı dikkat isteyen bi iş.müşavirlik bürosundayım evet ana muhasebeye bakıyoruz yaklaşık 150 firmanın falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?