bugün sgk stopaj yarında kdv son canım sıkıcı ama alıştım rutinleşti artık
sanada kolay gelsin canım
yine herkesler kayıp
günaydın kızlar
gerçi kimse yokmuş benim kırmızılar gelmeye başladı pozitif olacak hiç halim yokkk
günaydın arkadaşlar..
oda arkadaşım hamile ve bu ay bende hamiş olurum sanmıştım ama olmadı mantıklı düşünemez oldum offf yaaaa
öylemi diyosun handan bide adet olduğum için içimden hep ağlamak geliyo hassaslaşıyorum bu zmanalrda düşüncelerim çok karışık kkıskançlık değil inanki nedenini bilmiyorum tuhaf bi durum.. ama geçecek inşallah
iyiyim kuşum...günüme daha var ama 3 gündür karın ağrısı hafif girip çıkıyo..(
benimde karnım ağrıyor ara ara kuşum..
acaba yerleşiyormu kız bizim sıpalar kaydirigubbakcemile3
herşeyin hayırlısı canım demekki zamanı değilmiş üzme kendini ve güzel şeyler düşüngünaydın kızlar
gerçi kimse yokmuş benim kırmızılar gelmeye başladı pozitif olacak hiç halim yokkk
günaydın canım hoşgeldingünaydın arkadaşlar..
benimde karnım ağrıyor ara ara kuşum..
acaba yerleşiyormu kız bizim sıpalar kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım ..iyiyim sen nasılsın..bebiş nasıl..
handancııığım ateş topiğindeki arkadaşlar girip çıkan karın ağrısı gebeliğin belirtisi diyolar senn gibi :)
olurmu acaba niyeyse bu ay umudum yok
sevgiciğim sennde adete günler varken karın ağrısı girip çıkıyomuy mu
inşallah kuzu ...ama benim hiç umudum benşm en büyük belirti gögüsler çok hassas canım acıyo erken olmazsam iyiydir geçen ayda 3 gün erken oldum yaa
ayyy inşallah canım yerleşiyordur sizin sıpalar yani benim sıpanın kuzenleri
çük teşşekkür ederim handan canım yardımın için
doğru söylüyorsun insan bi an düşünemyiyor hiçbişey zaten doktorumu da değiştirdim 7 eylüle randevu verdi bakalım hayırısı
ben çıkıyorum kızlar bu dert yetmezmiş gibi bide sınav stresi var ders çalışmam gerekiyo kendinize iyi bakın çok öptüm hepinizi
handancııığım ateş topiğindeki arkadaşlar girip çıkan karın ağrısı gebeliğin belirtisi diyolar senn gibi :)
olurmu acaba niyeyse bu ay umudum yok
vallahi canım ne çok umutlanmak nede hiç umutlanmamak istiyorum..
karışık bir durumdayım,sadece hergün karnımı sevip bebeğim gel hazırım senin için seni istiyorum seni bekliyorum diyorum..
İnşallah duyarda gelir.
Ama olmazsada artık yeni doktor aşılama tüp bebek girişimlerine başlayacağım.
/QUOTE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?