kızlar ben adet oldum yeni tarih 19 eylül bidaki aya inşallah kaldı umutlar. görüşürüz
opuyorumnanaktan kızlar ben ayın 19 da adet oldum yani tam 9opuyorumnanaktan gün gecikti olsun demekki havalardan canlarım ama üzülmüyorum çok mutluyum inş.başka zamana bu arada topige gelemedim annemle babam yanımdaydım 2 gün onlarla hasret giderdim buarada yarın köye gidiyorum hakkınızı helal edin dualarım sizinle olucak allaha emanet olun sağlıcakla kalın opuyorumnanaktan hepinizi kocaman öpüyorum ve sizleri çoooooooooooooooook seviyorum hperi oklava falan gösterdin bana ama ben üzülmüyorum elimde olmadan neğatif görünce kötü oldum okadar ama her zaman pozitifim ben opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu hafta nasıl geçti anlamadım :/ sol kolum ve belim çok ağrıyor.
ya konu şu ki, biz ev değiştiriyoruz,hayırlısı ile kendi evimize geçiyoruz da ondan bu yokluğum aslında yoksa sizi çok özledim.
çabucak bitsin şu hafta sonu, bi an evvel kavuşayım size opuyorumnanaktan
bu topiğe başladığım 2 ay öncesinde falan bu kadar bağımlılık yapacağınızı söyleseler inanmazdım a.s.
hepinizi çok seviyorum! :asigim:
iyiyim bende canım. evde oturuyodum eşimi aradım napıyon ne var ne yok diye elimi kestim dedi ay giyinmemle paldır küldür gelmem bir oldu. fazla bişey yok allahtan. çerçeve kestiği bi makina vardı tırnağını biraz kaptırmış. sardık bantladık falan iyi şimdi. çok korkuyorum yaaaa. ilk evlendiğimizde de iki parmağını yarıya kadar kesmişti. ne çok ağlamıştımmafoldumbenmafoldumben
günaydoın kızlarropuyorumnanaktan
günaydın şekercimm opuyorumnanaktan
nasılsın cnm
ben testi yaptım 9. gün silikti ikinci çizgi
10. günde öyle
11. gün netleşti iki çizgi rahat görülüyordu ama diğeri kadar net değildi ama çift çizgi olduğu anlaşılıyordu bir önceki güne
12. gün tekrar ikinci çizgi silikleşti
13. gün tek çizgi çıktı
bu ne anlamadım bilmiyorumkismile
inşallah hamileysem Şu anda 3 hafta 1 günlük hamilesiniz. Bebeğinizin tahmini doğum tarihi 7 Mayıs 2011'dur. Bebeğinizin burcu, muhtemelen boğa olacaktır.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 İNŞALLAH
iyiyim canım,sen nasılsın?
ee işte gayet normal çıkmış.. lh hormonu yükseldi,yumurtanın çatlayacağını bildirdi, yani 11.gün
sonrada yumurtan çatladı ve bitti..12 ve 13.gün çalışsaydınız..
ben pozitif olduktan sonra bir daha test yapmıyorum..zaten ayda 1 kere oluyor sadece..
günaydın herkese güzel bir hafta diliyorum
ben ilk defa yaptım ya anlayamadım 11.gün çok netti ama diğerine göre siliti biraz terddtüte kaldım
Ağustos
10 ağustos 1. Gün 36,6 regl
11 ağustos 2. Gün 36,5 regl
12 ağustos 3. Gün 36,6 regl
13 ağustos 4. Gün 36,5 regl
14 ağustos 5. Gün 36,5 çalışma
15 ağustos 6. Gün 36,4
16 ağustos 7. Gün 36,4 çalışma
17 ağustos 8. Gün 36,5
18 ağustos 9. Gün 36,3
19 ağustos 10. Gün 36,5çalışma +yakı
20 ağustos 11. Gün 36,6
21 ağustos 12. Gün 36,4 çalışma
22 ağustos 13. Gün 36,4
23 ağustos 14. Gün 36,5
bu şekilde benim adam cuma yorgunmuş yapmadı pazarda yapmadık evde değildik zaten gün aşırı dedim diye hergün niye yapıyoruz dün yaptık ya diyo uyuz ediyo isteksiz yaa ne biçim erkek çözemedim mafoldumben
günaydın herkese güzel bir hafta diliyorum
nasılsın busecim çift çizgiyi görmüşsün bende biran unuttum hamile testi yaptın zannettim sevindim sonra anladımki ovulasyon testiymişgünaydın cnmm
Günaydın canım iyi haftalar..
nasılsın? baban nasıl?
saol canım iyiyim babamda iyi çok şükür ilaçlarını alıyor daha dikkatli artık
sen nasılsın?
aman çok şükür canım..
iyiyim bende,haftasonu rehaveti sürüyor hala,ama bugün çok işim var,şimdi patron geldi başlarız birazdan işleree
valla bendede bugün çok iş var şimdi başlasam akşama ancak biter
kolay gelsin canım,off senin işinde zor kdv son günü değil mi bugün,sıkıcı işler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?