yok dükkana gitmiyorum. kalkıp ona kahvaltı hazırlıyorum. bi dahada uykum açılıyo uyuyamıyorum. kalkıp ev işi yapıyorum öğlene kadar. öğleden sonra geliyorum ki eşimde dışarıda yapılacak işleri yapabiliyo.
oluyodu evet bide kasığıma bişi batıyo gibi oluyodu bide ne alakaysa gaz sancısı oluyodu.anladom canım eşin dışarıda sen dükkanı boş bırakmıyosun
deniz yaa hamileliğin ilk haftalarında sende hani çok koşarsında dalaklanırya insan öyle oluyomuydu
yaa benim hergün oluyo üşütüyoda oalblrm, bu aydan umudum yok diyorum ama insanın vücudunda dğişiklikler olunca acabamı diyede düşünmeden edemiyo işteea.s
oluyodu evet bide kasığıma bişi batıyo gibi oluyodu bide ne alakaysa gaz sancısı oluyodu.
canım senin adetin düzenlimiydi herzamn ins.bebiş vardır ama çokta kaptırma herkesin gecikti bu ay
zaten sende benim gibi umutlu değilmişsin bu aydan:1no2::1rolleyes:
evet canım düzenlilidr 1 yada 2 gün şaşardı ama ben havalardandır diyorum hava değişimi çok yaşadım bu ay. bakalım ne olacak:) olmazsada bidaki aylarabakacağız:)
evet canım bende aynı ama inş. tez zamanda hayırlısıyla alırız bizde o güzel haberi:Saruboceq:
yeni evin hayırlı olsun canım iyi günlerde oturun a.s.
bu arada herkese iyi hafta sonları a.s.
slm kızlar bu sabah yine test yaptım negatif çıktı 18 olmam gerekiyordu ama karnım ağrımaya başladı sanırım olucam
inşallah hamileysem Şu anda 3 hafta 1 günlük hamilesiniz. Bebeğinizin tahmini doğum tarihi 7 Mayıs 2011'dur. Bebeğinizin burcu, muhtemelen boğa olacaktır.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?