- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
bende bebiş istiyorum hep düşünüyorum ama yinede mutluyum :))
bu aralar bebeğimle konuşmaya başladım iyi geliyor,eşim delirdiğimi düşünüyor ama olsun kaydirigubbakcemile3
gel bebeğim seni bekliyorum hazırım seni çok istiyorum diye karnımı seviyorum..
hoşgeldiiiiinn :) aman bugünde yapmayıver boşver
boşver canım yaa evde 2 kişi değilmiyiz ben oruca girdik gireli yatıyom
genelde iftardan sonra yapıyom enerjik oluyorum kaydirigubbakcemile2
ben geldimmm :) vakit geçmiyor..hiç ev işi yapmakta istemiyor canım kaydirigubbakcemile2
500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumaya bırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır. Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesini arttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
kimi 21 gün içtim yazmış, kimi süresi yok, her z aman içilebilir demiş. tam bir yorum bulamadım :uhm:
canım ne zaman test yapacan?
kuşum baktın mı verdiğim linke
slm kızlar dün tahli yaptırdım bhcg 135 çıktı doktorum hamilesin ama cumaya tekrarlıyalım testi dedi adet günüm 27 sinde ondan düşük çıktı sanırım
selam kızlar gittim geldim birsürü sayfa ilerlemişsiniz maşallah
hımmm enteresan 6 lt amma çok su konuyormuş, btç den daha mı etkili acabaa..
selam kızlar gittim geldim birsürü sayfa ilerlemişsiniz maşallah
nereye gittin yahu bir anda cicim
hoşgeldin canım :)) özledik seni valla..bugün kan verdim yarın çıkıcak sonucu ohaoldumsmile
iyi hadi hayırlı haberler olsn.kaçıncı denemendi canım?
hiç bilmiyorum, kök şeklindeymiş bitki zaten.
içecekken her defasında fincana bi sap koyup bitki çayı gibi de hazırlayıp içenler var.
6 lt kaynatıp saklamaktansa hergün 1 fincan yapıp 2 partide içilebilir. ben öyle yapacağım, eğer regl olursam.
hem başka bi sürü şeye de faydası var, ne bileyim valla kafam karıştı artık kaydirigubbakcemile3
önce beklenmeyen reglimin olması gerek tabii, inşallah buna gerek kalmaz :Saruboceq:
inşallah canım :Saruboceq:
ben bu ayda olmadıysa btç yi tekrar yapacağım birde hayıt içeceğim...
bunuda arada içebilirim değişiklik olarak :))
inşallah canım :Saruboceq:
ben bu ayda olmadıysa btç yi tekrar yapacağım birde hayıt içeceğim...
bunuda arada içebilirim değişiklik olarak :))
fırsatınız olursa jean reno'nun yeni filmi ölümsüz'ü izleyin kızlar, tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?