- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
Bende neden sinirlilik durumunun dışında herhangi bir belirti yok aaa bide gögüslerim şiş sadece
ya bu ne uykudur anlamadımm ben sürekli uyku hali var bende
melabaaaaaa hepinizeopuyorumnanaktan sevgi neye bakcan akşam gidip?
canım bak belirti yok diyosun var işte :) halsizlik,uyku hali de belirtidir :))
Merhaba KIZLARRR
kızlar ya burda olup kedimin yatışını görmenizi isterdim..yazık hayvan sıcaktan şekilden şekile giriyor kaydirigubbakcemile3
Bende neden sinirlilik durumunun dışında herhangi bir belirti yok aaa bide gögüslerim şiş sadece
burdayım canım o zaman bende şunu sorayım seviye gebelikde ve göbek altına doğru pembe çizgi olurmuş varmı bide buna baksan bi zahmetkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 yav ben hala anlamadım neremize bakacaz. geçmişi okusam anlar mıyım kikaydirigubbakcemile3mrb canım h.geldin..sende bakabilirsin kaydirigubbakcemile3
bende baktım ama o damarlar bende de var beyaz tenliyim belki ondan bu kadar bellikaydirigubbakcemile3
merhaba canım kızlar göğüslerindeki damarlara bakıyorda bende akşam gidip bakıcammelabaaaaaa hepinizeopuyorumnanaktan sevgi neye bakcan akşam gidip?
ya bu ne uykudur anlamadımm ben sürekli uyku hali var bende
tamam bakayım bende nesine bakcam neyse neye işaretmiş?hoşgeldiiinn..göğüsümüzdeki damarlara bakıyoruz canım :))
Nimetcimm bu tıgerı nasıl ekliyorsun
tamam bakayım bende nesine bakcam neyse neye işaretmiş?
canım bneim günümede 6 gün var ve ölcem merakdan peki sende ara ara karın ağrısı oluyomuydu bende gögüsler şiş acıyo bel ağrısıda var bi kendime hamileyim demiyom bak kaydirigubbakcemile3
canım biyerde tarifi vardı bulursam sana mesaj atayım..
hoşgeldin canımm :))
ama o daha ileri zamanda oluyor sanırım..
gittim baktım bunada kaydirigubbakcemile3 bende azcık var kızz acaba pantolonun dikiş izimi :uhm: anlamadım
sendede varmı?
merhaba handan nasılsın? bugün iş nasıl yoğunluk var mı?
ayy resimdekimi senin kedin,bu sıcakta evet pek bir mayışık oluyorlar,bizimde apartmanın bahçesinde var bir tane şeker yicem onu :))) elmayra :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?