Hoşgeldiiiinn a.s.
hoşbulduk canımopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldiiiinn a.s.
kızlarr negatif sonuç çıktı
ya idarrımda siyah kahve bişeyler vardı sanırım adetim sökcek kızlar ya negatif çıktı
düşük yapınca canımın acıması lazım değilmi?
kesinlikle saçımı boyatcam kaydirigubbakcemile3 gelsinde çalışmaya başlıyım
ya idarrımda siyah kahve bişeyler vardı sanırım adetim sökcek kızlar ya negatif çıktı
pıhtı gıbı bısılerın cıkması lazım ıdrarındaa ne cabuk çişin geldıde yaptın kızzzkaydirigubbakcemile olsun nagatıfsede canın saolsun napalımm ama olmazsanda regl kesın doktora gıdıyosun buse oldumuuulmaz:
bağırsak gibi tuhaf bişeyler olmaazsam evet giderim ama düşük yapsam canım acımazmıı
pıhtı gıbı bısılerın cıkması lazım ıdrarındaa ne cabuk çişin geldıde yaptın kızzzkaydirigubbakcemile olsun nagatıfsede canın saolsun napalımm ama olmazsanda regl kesın doktora gıdıyosun buse oldumuuulmaz:
bağırsak gibi tuhaf bişeyler olmaazsam evet giderim ama düşük yapsam canım acımazmıı
selammm ben yine geldiiimmmmmm
selammm ben yine geldiiimmmmmm
ÇİŞİMİ TUTUYORUM kı kaç sattir su içiyorum bidekaydirigubbakcemile3
Canım adetin geliyor galiba..Test negatif olabilir ama biz pozitifiz değil miii :lepi:
kızzzkaydirigubbakcemilenıye su ıcıyon yaaa sennn en fazla 3 saat once suy içmeyı bırakıp vucudunun urettıgı sıvıyla ıdrar testı yapıcannn kesın ondan negatıf cıktıı hep su nolcakkkaydirigubbakcemile3delikafadulden
evet haklısın birde sabah yapılan testler daha iyi sonuç veriyomuş galiba
evet o dahada etkılı kızz sabah testı ama uzmanlar dıyor bunuuu enfazla 3 saat once suyu içmeyı bırakın ve vucudun urettıgı sıvıyla yapın dıyorr alsanaalsanasmile