- 24 Mayıs 2010
- 2.344
- 19
- 158
betus sen test yaptırcakdın dımı yanlıs hatırlamıyorum ınsallah yaa yoksa baskasımıydı bak kafam karıstı sımdıCADIARZU
evet canım bendim maalesef negatif

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
betus sen test yaptırcakdın dımı yanlıs hatırlamıyorum ınsallah yaa yoksa baskasımıydı bak kafam karıstı sımdıCADIARZU
evet canım bendim maalesef negatif![]()
hayırlısı canım takma kafana bak dun hperiydı galaıba soyleyen testler negatıf ama bızler hep pozıtıf olcaz dıye oyle olmaya calıscaz napalım kısmet elımızden ne gelırkı? adet olmadınmı daha?
haklısın canım hayırlısı allahım vereceği zamanı bilir. hala adet olmadım adet söktürücü farlutal verdi adetin 2. günü gel dedi dr
üzülme cnm hayırlısı olsunn umarım en kısa zamanda dileğine kavuşursunn...
Yakınlık ne mekanda ne zamandadır sadece eller yukarı kalktığında aklına gelenler yakın olduklarındır KANDILINIZ MUBAREK OLSUN HERKEZINopuyorumnanaktan
günaydııınnnkaydirigubbakcemile2
sağol tatlım umarım hepimiz kavuşuruz
seninde kandilin mübarek olsun canımmm...umarım bu mübarek gecede tüm dileklerin kabul olurr...
saol canım amın ınşlh..hepınızımız dualarını rabbım kabul eder bugun ınşlh
gunaydın canım hg
canım hakkında hayırklısı buymus demekkı uzulme bak bızler yanındayız senın bol bol calısıyosun bu ay kaydirigubbakcemile3
umarım cnm bu güzel gece hepimiz için dua edicem bebişlerimiz gelsin diye :)
kandılınız mübarek olsun canlarımmmm günaydınnnnnnnnnnnn :teytey:
sağol canım bende hepimiz için dua edicem