4 HAFTALIK OLAN GEBELER
Bu haftanın sonunda tüm dünyaya anne olacağınızı ilan edebilirsiniz. Normalde adet görmeniz gerekirken adetiniz gecikti. Zaman zaman bu tür gecikmeler olabileceğini biliyorsunuz ama yine de heyecanlısınız. O halde neden daha fazla merakta kalacaksınız. Hemen eczaneden bir gebelik testi alıp evde yapın. Sonuç negatif çıkarsa hemen ümitsizliğe kapılmayın çünkü zaman zaman gebelik testleri negatif olabilir. Bu durumda yapılması gereken en akıllıca iş hemen doktorunuzdan randevu almakdır. Henüz bir doktorunuz yoksa hemen arkadaşlarınıza sormaya başlayın. Günümüzde bilinçli bir kadının düzenli görüştüğü ve aklına takılanları sorabildiği bir jinekoloğunun olmaması çok yazık. Doktorunuz sizi muayene edecektir. Bu dönemde yapılan ultrasonografide gebelik kesesini görmek genelde mümkün değildir. Ancak kanda yapılan gebelik testi %100� yakın doğrulukla gebeliğin olup olmadığını tespit edebilir.
Bu durumda yapılması gereken en akıllıca iş hemen doktorunuzdan randevu almakdır diyor bak seninde ağrıların devam ederse hemen bi doktora görün canım
ay uyuyodum kızzkafamçokkarıştı bende 19 da gıdıyım doktora dıyorum eger gecmezsee
ay uyuyodum kızzkafamçokkarıştı bende 19 da gıdıyım doktora dıyorum eger gecmezsee
işyerindemi uyuyordun kız patron görmesin sonra
benimde çok uykum var ya bende uyuyabilsem keşke çok geç yattım düngece
işyerindemi uyuyordun kız patron görmesin sonra
ne yaptıysan gece kaydirigubbakcemile3 uyumadınn
patronum dısarda da 1.2 dk dalmısım masada kızzz hayra alamet mı acaba uyuklamam kızzdelikafadulden
Been geeelldim şekerler,yemek sonrası uyku sendromu yaşıyorum,göz kapaklarım ağırlaşıyor uyudum uyicam yani mirmirmirmir mirmirmirmir
h.geldin canımBeen geeelldim şekerler,yemek sonrası uyku sendromu yaşıyorum,göz kapaklarım ağırlaşıyor uyudum uyicam yani mirmirmirmir mirmirmirmir
herkeste bi uyku havasıkaydirigubbakcemile3
h.geldin canım
onun uykusu yemekten dolayı canım gece akıllı duruyorlar çift çizgiyi görene kadarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
h.geldin canım
onun uykusu yemekten dolayı canım gece akıllı duruyorlar çift çizgiyi görene kadarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:teytey::teytey::teytey: haydi hoppa uyumayın kızlar hoppa tey tey :teytey::teytey::teytey:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?