Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlarr pozitiflik nerde kaldı hadi halayaaaa:teytey::teytey:

Ne zaman gelecekmiş peki?

25 gelemezlerse ay sonuna inşallah..

Yalnızlık, yaşamda bir an,
Hep yeniden başlayan...
Dışından anlaşılmaz.

Ya da kocaman bir yalan,
Kovdukça kovalayan...
Paylaşılmaz.

Bir düşün'de beni sana ayıran
Yalnızlık
Paylaşılsa yalnızlık olmaz.

Allah kavuştursun canım,kısmet işte napıcan..Biraz daha dayanmam gerekiyor.

Ben yemeğe gidiyorum kızlar 1 saate gelirim.
öptüm byee

ya canımcım dr arayıp sorsan bekle stres olmaa yumurtalamayı geçtin dimi??

yumurtlama donemım gectı kızz 3 gun sonra reglım var.

ay kendımı cok dınler oldum yaaa offf sakınlessem bıı acamı dıye dıyee bı hal oldum yınede solun kızlar yaaaopuyorumnanaktan

yumurtlama donemım gectı kızz 3 gun sonra reglım var.

ay kendımı cok dınler oldum yaaa offf sakınlessem bıı acamı dıye dıyee bı hal oldum yınede solun kızlar yaaaopuyorumnanaktan

inşş bebeiştirrrr:ecrin_bebek: patron bırakmıyo gene sempatiksalakcinni gelirim arada offfffffff:jeyyar:

4 HAFTALIK OLAN GEBELER
Bu haftanın sonunda tüm dünyaya anne olacağınızı ilan edebilirsiniz. Normalde adet görmeniz gerekirken adetiniz gecikti. Zaman zaman bu tür gecikmeler olabileceğini biliyorsunuz ama yine de heyecanlısınız. O halde neden daha fazla merakta kalacaksınız. Hemen eczaneden bir gebelik testi alıp evde yapın. Sonuç negatif çıkarsa hemen ümitsizliğe kapılmayın çünkü zaman zaman gebelik testleri negatif olabilir. Bu durumda yapılması gereken en akıllıca iş hemen doktorunuzdan randevu almakdır. Henüz bir doktorunuz yoksa hemen arkadaşlarınıza sormaya başlayın. Günümüzde bilinçli bir kadının düzenli görüştüğü ve aklına takılanları sorabildiği bir jinekoloğunun olmaması çok yazık. Doktorunuz sizi muayene edecektir. Bu dönemde yapılan ultrasonografide gebelik kesesini görmek genelde mümkün değildir. Ancak kanda yapılan gebelik testi %100’e yakın doğrulukla gebeliğin olup olmadığını tespit edebilir.

ay tek kaldımmm benı nıye yalnız bıraktınız kııı:çok üzgünüm::gitme:

herkes yok olmuş amaaaklava:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…