Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

amann onda ne var bem şimdiye kadar neler çektim ooooooohhoooooo
şimdide histeroskopi olucam
nası yaniiii. doğum bunların yanında hiçbişi mi diyorsun? e hane bi bayanın çekeceği en büyük acıydı doğum öle derlerdi?eyvahedigeldismile

nası yaniiii. doğum bunların yanında hiçbişi mi diyorsun? e hane bi bayanın çekeceği en büyük acıydı doğum öle derlerdi?eyvahedigeldismile

amannn benim yani benim gibi kadınların yaşadıkları maneviyat ve bedenen acı daha büyüktür ben bi hsg çektirdim ölüyorum zannettim
Allah kolaylık versin çok zor kimseyede yaşatmasın
haftayada o dediğimden olucam genel anesteziyle rahmime T şeklinde bişi sokacaklarmış yakacaklarmış perde ne varsamafoldumben

amannn benim yani benim gibi kadınların yaşadıkları maneviyat ve bedenen acı daha büyüktür ben bi hsg çektirdim ölüyorum zannettim
haftayada o dediğimden olucam genel anesteziyle rahmime T şeklinde bişi sokacaklarmış yakacaklarmış perde ne varsamafoldumben
çok geçmiş olsun. allah şifalar versin. bu son tedavi görüşün olsun, hamile kal da bir dahakine ultrasonda bebeğini görmek için doktora git inşallahzemuszemus problem neymiş peki?

çok geçmiş olsun. allah şifalar versin. bu son tedavi görüşün olsun, hamile kal da bir dahakine ultrasonda bebeğini görmek için doktora git inşallahzemuszemus problem neymiş peki?

çok sağol canım inşaallah
sorun 1 sefer başarısız tüp bebek olduya bidahakinde yaşanmasın diye doktorum rahmime bakacak bi sorun varmı diye inşaallah yoktur

iyi akşamlar şimdilik. en kısa zamanda görüşmek dileğiyle. dualarım sizlerle:gitme:

iyi akşamlar arkadaşlar bende aranıza yani bu hamilelik topiklerine yeni katıldım benimde bu ay ilk korunmasız ayım bakalım hayırlısı olsun
yumurtlama günlerini falan araştırdım ozamanlar çalıştık şimdi beklemedeyim
hatta yumurtam çatladığında hafif lekelenmiştim
Allah herkesin gönlüne göre versin

iyi akşamlar arkadaşlar bende aranıza yani bu hamilelik topiklerine yeni katıldım benimde bu ay ilk korunmasız ayım bakalım hayırlısı olsun

amin canım....hoşgeldin aramıza...

o arada üst komşu markete gidecekmiş 5 aylık bebişini bıraktı sen bakar mısın diye. bende dedim körün istediği bi göz allah verdi iki gözkaydirigubbakcemile3 kucakladım,öptüm,kokladım,eşim resimlerimizi çekti. o kadar tatlı ki maşallah. hepimiz için dedim allahım sen bizlere de ver hayırlısıyla diye.

aminnn canımmm...:Saruboceq:

:olmaz:
e hane hem ses çıkmıyo diyolardı herkes nereye gitti şimdi:sinifsinif:

bir türlü tutturamadık valla birimiz geliyor birimiz gidiyorr :))
valla denizcim sorma ben de dogumdan çok korkuyorumm nasıl olacak bilmiyorum allah sabrını vericek inşş bilmiyorumkismile

geçmiş olsun cnm allah bir daha yaşatmasınn...

aramıza hoşgeldin cnmm...
sen de benim gibi ilk denemeni yapıyorsun umarım hepimiz güzel sonuclar alırızz :))

Back
X