inşallaah şekerler hihoyyyt nasılsınız bakalım? keyfiniz yerindedir umarım...
branşın ne canım?
anasınıfı öğretmeniyim canım. kahvaltı saatimiz şimdi bakarım arada yazdıklarınıza
günaydın kızlar
günaydın canım.17 haftalık oldun cinsiyetinine baktırmadınmı daha?
doktor kontrolümüz önümüzdeki hafta,onu bekliyorum
bu arada siz kramptan şikayetçi olduğunuzu yazmışsınız geçmişte..kramp için magnezyum takviyesi veriyormuş dr..bi yerde de maden suyu içerek kramp şikayetinden kurtuldum diyen bi yazı okumuştum aklınızda olsun.maden suyunun içinde magnezyum varmış
babu+, darkangellove58+, ozpar+, _dreamlike_+ opuyorumnanaktan
günaydın kızlarr ayyy hamilelerin arasında kaldımmm banada sürünün bulaşsın :)))
hihoyyyt
doktor kontrolümüz önümüzdeki hafta,onu bekliyorum
bu arada siz kramptan şikayetçi olduğunuzu yazmışsınız geçmişte..kramp için magnezyum takviyesi veriyormuş dr..bi yerde de maden suyu içerek kramp şikayetinden kurtuldum diyen bi yazı okumuştum aklınızda olsun.maden suyunun içinde magnezyum varmış
günaydın kızlarr ayyy hamilelerin arasında kaldımmm banada sürünün bulaşsın :)))
hihoyyyt
anladım canım hayırlısı bakalım gönlünden geçen bi cinsiyet varmı peki?
bugün banu doktoruna soracak o da magnezyum eksikliğinden derse bende hemen doktorumu arayıp söyleyeceğim
hihoyyyt
babu+, darkangellove58+, gulhatun78, hperi+, ozpar+, _dreamlike_+
slm kızlar mşlh bune bolluk :dance:
ayy cicim inşallah :Saruboceq:bulaşmıştır şimdiye kadar,1 hafta sonra görürsün bak canım..demedi deme
babu+, darkangellove58+, gulhatun78, hperi+, ozpar+, _dreamlike_+
slm kızlar mşlh bune bolluk :dance:
inşallah canımm,dur geldimm yamacınaaa :1hug:şimdiye kadar inşallah bulaşmıştır canım yok bulaşmadıysada şöyle yamacıma yaklaş bakıyım :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?