Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

güzel83 naptı acaba dün doktora gidecekti..inşallah keseyi görmüşlerdir bir sorun yokturr:Saruboceq:

günaydın canım.17 haftalık oldun cinsiyetinine baktırmadınmı daha?

doktor kontrolümüz önümüzdeki hafta,onu bekliyorum
bu arada siz kramptan şikayetçi olduğunuzu yazmışsınız geçmişte..kramp için magnezyum takviyesi veriyormuş dr..bi yerde de maden suyu içerek kramp şikayetinden kurtuldum diyen bi yazı okumuştum aklınızda olsun.maden suyunun içinde magnezyum varmış

hmmmm tesekkürler canım...ben de bugun soracagım doktoruma bakalım o ne diyecek..

babu+, darkangellove58+, ozpar+, _dreamlike_+ opuyorumnanaktan
günaydın kızlarr ayyy hamilelerin arasında kaldımmm banada sürünün bulaşsın :)))
hihoyyyt

günaydın kızlarr ayyy hamilelerin arasında kaldımmm banada sürünün bulaşsın :)))
hihoyyyt

bulaşmıştır şimdiye kadar,1 hafta sonra görürsün bak canım..demedi deme

anladım canım hayırlısı bakalım gönlünden geçen bi cinsiyet varmı peki?
bugün banu doktoruna soracak o da magnezyum eksikliğinden derse bende hemen doktorumu arayıp söyleyeceğim

babu+, darkangellove58+, gulhatun78, hperi+, ozpar+, _dreamlike_+

slm kızlar mşlh bune bolluk :dance:

hihoyyyt

şimdiye kadar inşallah bulaşmıştır canım yok bulaşmadıysada şöyle yamacıma yaklaş bakıyım :teselli:

Son düzenleme:
anladım canım hayırlısı bakalım gönlünden geçen bi cinsiyet varmı peki?
bugün banu doktoruna soracak o da magnezyum eksikliğinden derse bende hemen doktorumu arayıp söyleyeceğim

geçen kontrolümde,erkek sanki ama kesin bişey demeyim şimdi dedi doktor,bende öyle düşünmüştüm,benim hep sağ kasığım ağrıdı baştan beri(öyle olunca erkek olur diye duymuştum).bizim gönlümüzden kız geçiyordu aslında..tabi en önemlisi sağlıklı olması erkek ,kız hiç farketmiyor artık..

bulaşmıştır şimdiye kadar,1 hafta sonra görürsün bak canım..demedi deme
ayy cicim inşallah :Saruboceq:
a.s.
babu+, darkangellove58+, gulhatun78, hperi+, ozpar+, _dreamlike_+

slm kızlar mşlh bune bolluk :dance:

günaydın canımm hoşgeldin,nasılsın? olumunekankayizsmile

şimdiye kadar inşallah bulaşmıştır canım yok bulaşmadıysada şöyle yamacıma yaklaş bakıyım :teselli:
inşallah canımm,dur geldimm yamacınaaa :1hug:
:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…