Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

aman kuşum bozulmasın o zaman :Saruboceq:
sen içerdekinede ayda yılda bir girersin lmaz:

aman bozulmaz inşallah canım

aman kuşum bozulmasın o zaman :Saruboceq:
sen içerdekinede ayda yılda bir girersin lmaz:

kız benimki çok sorunlu size demiyorum hiç ama zaten ultra gıcık bana sürekli bilgisayarda yazışıyorum onunla konuşmuyorum diye,şimdi yokta rahatım spora gitti ama gelir birazdan. diyorumki memur falan olsaydı sabah gidip akşam gelseydi bende rahat etseydim.
böyle düzensiz olunca işi sürekli tepemde birde işleri durgun bu aralar habire evde..

sıcaklardan şikayetçiydim
ama bu yağmurlarla çok sıkıcı geçecek sanırım :umursamaz:

ne iş yapıyordu canım eşin

aman bozulmaz inşallah canım
ay inşallah sevgicimm

handandandan haberler az sonraaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günün gelişmeleri ana haber bülteninde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şok şok sıcak gelişmee
sultanın doglas poşunda sıvı izlenmemiştir (en çok bunu merak ediyorum doktor gidicence sor mutlaka)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nie gülüyosun yaa doglas poşuma yaaa süprizzzzzsüprizzzzz

Son düzenleme:
nie gülüyosun yaa doglas poşuma yaaa süprizzzzzsüprizzzzz

ayy böyle diyince daha da güldüm :roflol:
ne komik bir isim yaa,yoksa yanlış anlama senin poşuna gülmüyorum kaydirigubbakcemile3

karın zarının rahmin arkasında kalan boşluğunda (douglas poşu) yazıyoo int

hee anladımmm bilmiyorumkismile

ayy böyle diyince daha da güldüm :roflol:
ne komik bir isim yaa,yoksa yanlış anlama senin poşuna gülmüyorum kaydirigubbakcemile3

hee anladımmm bilmiyorumkismile

halaaaa gülüyoo yaaa bende senn poşuna gülcem işdesüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz

burdaydımda biri gelmişti onunla ilgileniyordum canlarım.
Benimde poşu deyince aklıma boynumuza bağlıyoruzya o geliyor hep rahmimdede bir poşu olduğunu bilmiyordum valla hiç kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evt kuşum
yemeğe gitti sanrm
sen ne yapıyonn

mutfağı topladım makinedekiler temizdi onu döktüm,sonra kirlileri yerleştirdim,yatağı topladım geldim..
şimdi girişteki ayakkabı dolabını döküp temizleyeceğim içinde yazlık sandaletlerim var onları kutulayıp kaldırıcam

melabaaaa. poşu ney yav.

hoşgeldin canım
kaydirigubbakcemile3 bilimsel açıklamasını yapmıştı sultan az önce,karın zarının boşluğunda bir yermiş galiba,öyle bir yer yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…