- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
internetim gitti yaa ama sorun modemde galiba çünkü bağlantı kopunca modemi kapıyorum sonra bir daha açılmıyo bir süre,off kablosuz modem bozulursa yenisini almazda benimki şimdi çünkü yedekte eski kablolu olan duruyo..onun içinde içerideki bilgisayarda olmak lazım sürekli off off bozulmasın inşallah...
bugün kızlar nerde yaa
çok sessiziz
internetim gitti yaa ama sorun modemde galiba çünkü bağlantı kopunca modemi kapıyorum sonra bir daha açılmıyo bir süre,off kablosuz modem bozulursa yenisini almazda benimki şimdi çünkü yedekte eski kablolu olan duruyo..onun içinde içerideki bilgisayarda olmak lazım sürekli off off bozulmasın inşallah...
banu ve tuğba doktora gidecek
ozpar ve dreamlike uğradı çıktı,ua27 selam verdi ama sonra hemen çıktı..
diğer kızlardan henüz ses seda yok şakkıdı
aman kuşum bozulmasın o zaman :Saruboceq:
sen içerdekinede ayda yılda bir girersinlmaz:
kız benimki çok sorunlu size demiyorum hiç ama zaten ultra gıcık bana sürekli bilgisayarda yazışıyorum onunla konuşmuyorum diye,şimdi yokta rahatım spora gitti ama gelir birazdan. diyorumki memur falan olsaydı sabah gidip akşam gelseydi bende rahat etseydim.
böyle düzensiz olunca işi sürekli tepemde birde işleri durgun bu aralar habire evde..
ay inşallah sevgicimmaman bozulmaz inşallah canım
handandandan haberler az sonraaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sıcaklardan şikayetçiydim
ama bu yağmurlarla çok sıkıcı geçecek sanırım :umursamaz:
ay inşallah sevgicimm
günün gelişmeleri ana haber bülteninde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şok şok sıcak gelişmee
sultanın doglas poşunda sıvı izlenmemiştir (en çok bunu merak ediyorum doktor gidicence sor mutlaka)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nie gülüyosun yaa doglas poşuma yaaa süprizzzzzsüprizzzzz
karın zarının rahmin arkasında kalan boşluğunda (douglas poşu) yazıyoo int
ayy böyle diyince daha da güldüm :roflol:
ne komik bir isim yaa,yoksa yanlış anlama senin poşuna gülmüyorum kaydirigubbakcemile3
hee anladımmm bilmiyorumkismile
halaaaa gülüyoo yaaa bende senn poşuna gülcem işdesüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz
güüül nolucakki acep benim poşumun durumu ne
ikimiz kalmışız kuş sevgi nereye kayboldu kiiii
evt kuşum
yemeğe gitti sanrm
sen ne yapıyonn
melabaaaa. poşu ney yav.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?