melabaaaa. poşu ney yav.
burdaydımda biri gelmişti onunla ilgileniyordum canlarım.
Benimde poşu deyince aklıma boynumuza bağlıyoruzya o geliyor hep rahmimdede bir poşu olduğunu bilmiyordum valla hiç kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
zaten ayırıcı bir özelliği var onun sadece poşu değil douglas poşu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
melabaaaa. poşu ney yav.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
zaten ayırıcı bir özelliği var onun sadece poşu değil douglas poşu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
deliler uğraştıkları şeye bakkaydirigubbakcemile3 nasılsınız? herşey yolunda mı?
ay kıyamam bebişime lütfen bitanemi ağlatmayın efemle bizde ağlarız amaaamafoldumbenya ben uğraşmıyorum
onlar beniimle uğraşıyooosenağlama
ayyyy safiyenin kıza taktığı küpeler kendininmiş aboooooooww ohaoldumsmile :roflol:
ay kıyamam bebişime lütfen bitanemi ağlatmayın efemle bizde ağlarız amaaamafoldumben
ayyyy safiyenin kıza taktığı küpeler kendininmiş aboooooooww ohaoldumsmile :roflol:
seni sevdiğimiz için yazıyoruz canım yoksa niye uğraşalım senle aşkolsun sultancım opuyorumnanaktan
kız dünür üzme bizim damadı ağlatmada haaa
size komiklik olsun diye yapıyom kız. halbuki ben safiyeden çok müge anlıdaki cinayetleri çözmeye uğraşıyorum. eşimde kızıyo o saçmalıkları izleyip psikolojini bozuyon diye.sen hala safiyenin gelinindemisin kız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay hurriyet gazetesinde çıkmış şimdi. sürücü kursundaki hocam aslında ehliyeti sayesinde aldığım hocam (çünkü heyecandan rampada kalkışı yapamamıştım o yapmıştı çaktırmadan) kadın kolları başkanı olmuş:roflol: kadın kollarına erkek başkan diye haber yapmışlar kendisini.
size komiklik olsun diye yapıyom kız. halbuki ben safiyeden çok müge anlıdaki cinayetleri çözmeye uğraşıyorum. eşimde kızıyo o saçmalıkları izleyip psikolojini bozuyon diye.
ya ben uğraşmıyorum
onlar beniimle uğraşıyooosenağlama
aynen o saatte bi tarafta seda sayan var bi tarafta petek dinçöz her yerde magazin var onları mı izlicem napim bende biraz kral tvde klip izliyorum biraz müge anlı. en azından bişeylere yardımcı olmaya çalışıyor. diğerleri ne yapıyor sadece dedikodu. onların sayesinde öğrendim zati faiklen safiyeyi reklam arasında baka baka:roflol:ayyy annemde izliyor onları bende ona kızıyorum psikolojini bozuyorsun diye evde olunca izleyecek birşey yok diyor o da bana
ayy kuşummm kıyamam sanaaa :1hug: :1hug:
seda sayanda,saraçoğlu kolay hamile kalma kürü verecekmiş
acaba bildiklerimizden mi yeni bişeymii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?