ay bende o manyaklar grubuna dahil olmak istiyorum:roflol:delikafadulden
peki kuşum ya gelmezse çok korkuyorum ben bi yandanda
büyük bir ikilemdeyim,bir yanım oldu bu iş diyo,bir yanımda yılların alışkanlığıyla çok tedirgin..
neyse boşver hayırlısı olsun inşallah,çok fazla düşünüp hayatı zehir etmek istemiyorum.Herşey olacağına varıyor nasılsa...
biz bence hep manyağız zaten laelaelaelaelae
neyse kızlar ben çıkıyorum
hoşgeldin afiyet olsun canım.ben geldim kızlar yemekten
hpericik bişeyler hissediyomusun hiç, cnm benim inş. tutunur bebişin sana opuyorumnanaktan
ay bende o manyaklar grubuna dahil olmak istiyorum:roflol:delikafadulden
neyse kızlar ben çıkıyorum
Allah umudumuzu eksik etmesin kuşum,başarmanın yarısı istemektir :)) elbet birgün olacakbu ay olmazsa önümüzdeki ay canım
başka yapacak bişeyimiz yok demi...bak bana
ben kasım da ttutturamazsam
2 ay ara vercez..ocakda
tekrar sil baştan çalışcaz..:lepi:
umudumuz ay sonlarına doğru kırılsada her yeni ayda bu sefer kesin umuduyla bekliyoz :lepi:
hoşgeldin afiyet olsun canım.
aman o hamile değil nasıl olsa o bikaç gün beklesin:roflol: hem sen ard arda yememiş olursun hemde onun canının isteğide yerine gelmiş olur.saol canım bugün balık yedim bakalım öğle yemeğine tam onu yerken eşim aradı balık alıyorum akşama hangisinden istersin diye bende istemez kalsın şimdide yiyecem dedim acaba kendi canıda çekmişmiydi kızlar ya almı deseydim bilmiyorumkismile
ya dünden beri içimde kıpır kıpır durmadan bişiler oluyo. bebiştir heralde di mi yanılıyor olamam. bağırsak hareketi 2 gün sürmez heralde değil mi?
saol canım bugün balık yedim bakalım öğle yemeğine tam onu yerken eşim aradı balık alıyorum akşama hangisinden istersin diye bende istemez kalsın şimdide yiyecem dedim acaba kendi canıda çekmişmiydi kızlar ya almı deseydim bilmiyorumkismile
ben geldim kızlar yemekten
aman o hamile değil nasıl olsa o bikaç gün beklesin:roflol: hem sen ard arda yememiş olursun hemde onun canının isteğide yerine gelmiş olur.
mrb canm hoşgeldiiin....nasılsın bakalımŞeniz
ve aleyküm selam canm nasılsınız bugünopuyorumnanaktan hoş geldin bende hoş geldimmm :roflol: kaydirigubbakcemile3
selam gülcüm hoşgeldin nasılsın?
ben geldim kızlar yemekten
hoşgeldin canım afiyet olsun
sende hoş geldin cnm ..........
yarın yada öbür gün alırsınız nasıl olsa senin bol bol yemen lazım balığı..saol canım bugün balık yedim bakalım öğle yemeğine tam onu yerken eşim aradı balık alıyorum akşama hangisinden istersin diye bende istemez kalsın şimdide yiyecem dedim acaba kendi canıda çekmişmiydi kızlar ya almı deseydim bilmiyorumkismile
ya dünden beri içimde kıpır kıpır durmadan bişiler oluyo. bebiştir heralde di mi yanılıyor olamam. bağırsak hareketi 2 gün sürmez heralde değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?