Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bu ay olmazsa önümüzdeki ay canım
başka yapacak bişeyimiz yok demi...bak bana
ben kasım da ttutturamazsam
2 ay ara vercez..ocakda
tekrar sil baştan çalışcaz..:lepi:
umudumuz ay sonlarına doğru kırılsada her yeni ayda bu sefer kesin umuduyla bekliyoz :lepi:

hpericik bişeyler hissediyomusun hiç, cnm benim inş. tutunur bebişin sana opuyorumnanaktan

inşallah canım yok hissetmiyorum,sadece hergün karın ağrım oluyor inceden..

ay bende o manyaklar grubuna dahil olmak istiyorum:roflol:delikafadulden

sende gruptasın zaten cicoşş

neyse kızlar ben çıkıyorum

aaa merhaba demeden güle güle diyim bari,cee diyip kaçılırmı hiçç

Allah umudumuzu eksik etmesin kuşum,başarmanın yarısı istemektir :)) elbet birgün olacak

hoşgeldin afiyet olsun canım.

saol canım bugün balık yedim bakalım öğle yemeğine tam onu yerken eşim aradı balık alıyorum akşama hangisinden istersin diye bende istemez kalsın şimdide yiyecem dedim acaba kendi canıda çekmişmiydi kızlar ya almı deseydim bilmiyorumkismile

ya dünden beri içimde kıpır kıpır durmadan bişiler oluyo. bebiştir heralde di mi yanılıyor olamam. bağırsak hareketi 2 gün sürmez heralde değil mi?

aman o hamile değil nasıl olsa o bikaç gün beklesin:roflol: hem sen ard arda yememiş olursun hemde onun canının isteğide yerine gelmiş olur.

yanii canım sende adamında canı istemişdir..
balık zamanı bu aylar
en azın dan yarım kilo al deseydin bence:kedi:

yarın yada öbür gün alırsınız nasıl olsa senin bol bol yemen lazım balığı..
ya dünden beri içimde kıpır kıpır durmadan bişiler oluyo. bebiştir heralde di mi yanılıyor olamam. bağırsak hareketi 2 gün sürmez heralde değil mi?

tabi bebiştir annesi başka ne olucak,ordan oraya atıyodur kendisini

gülcüm nasılsın? bebiş nasıl? hazırlıklar tamam mı? beşik felan aldın mı?

kızlar eşim evde de ondan sizlere pek takılamadım ama sohbetinizi sizleri çok özledim Şeniz

ayrıca az önce bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim nasıl sevindim kızlar yaaaaaaadelikafadulden
darısı inşş en kısa zamanda sizlerin ve tüm isteyenlerin başına şu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul et ya rabbim :Saruboceq::Saruboceq:senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…