Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

gitmem mi kuzuu
nakış dikişlerini öğrendiimm
şuan havlu işliyorum sanırım haftaya biter gösteririm inş..
çünkü haftaya yine havlu alcam...

tubişde eğitici annelik kursuna gidiyo
kıs hemen 1 haftada nasıl öğrendin? yaptığın kadarını çekip koysaydın o da olardı.

oooooofffffff çok fena karnım acıktı ve yine canım et istiyor. böyle bir hastalığım var oldum olası şu dünyada en sevdiğim iki şey et ve masajdır. annem sen ya masörle evlenmelisin ya kasapla derdi ama ben camcıyla evlendim iyide cam çerçeve düşkünlüğüm yoktu ki benimbilmiyorumkismile :roflol:

bende hep karacı düşkünlüğüm vardı çok beğenirdim..
ama denizci aklıma bile gelmezdii:sm_confused::sm_confused::sm_confused::))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimde canıım et ister hep
sende bendensin demen
böylee çiğnemek isterim,benimde canım istedi çok
hep bu adam yüzünden

Son düzenleme:
kızlar siz bilirsiniz. ben düdüklü kullanmaktan korkuyorum ve hoşlanmıyorum. et sote yapmak istesem illaki düdüklüde haşlamak zorunda mıyım yoksa normal tencerede biraz haşlasam yine olur mu?

kızlar siz bilirsiniz. ben düdüklü kullanmaktan korkuyorum ve hoşlanmıyorum. et sote yapmak istesem illaki düdüklüde haşlamak zorunda mıyım yoksa normal tencerede biraz haşlasam yine olur mu?

canım ben hiç et sote yapmak için düdüklüde haşlandığını bilmiyorum..
ben hep tencerede yaparım..nie düdüklüde yapılır kiibilmiyorumkismile

bide int.deki sitelere bakk

Son düzenleme:
canım ben hiç et sote yapmak için düdüklüde haşlandığını bilmiyorum..
ben hep tencerede yaparım..nie düdüklüde yapılır kiibilmiyorumkismile

bide int.deki sitelere bakk
aaaa ciddi misin? kız annemde dahil internetten de nerde okusam hep düdüklüde yapıyorlardı. ay anlatsana bu akşam yapayım ben birazdan eve giderim heralde. kendi suyuyla mı haşlıyorsun su ekliyor musun yoksa haşlamadan direk yağla mı kavuruyorsun???

sen düdüklü diyincee
ben de int.baktım hiç düdüklüden bahseden yokk amaa
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

sen düdüklü diyincee
ben de int.baktım hiç düdüklüden bahseden yokk amaa
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
e benim baktıklarım hep öyleydi ben aradan seçip rastgele girdim baktım ama sırayla tek tek girmedim. tesadüf denk gelmiştir belki.dur bi daha bakim sıradan.

kızlar bi şey sorucam, 3,4 ay boyunca korunmasız ilişkiye girdik nişanlımla, ondan sonra doğum kontrol habı kullanmaya başladım,
Merak ettiğim bu zaman içinde genelde hep içime boşaldı, ee ben nasıl oldu da hiç hamile kalmadım.
Acaba bende veya onda bi sorun olabilir mi ?
Yoksa hamile kalmak için 3-4 ay erken bi süreç mi ?
Yoksa bu nasip kısmet işimi diyim, çünkü kafama çok takıldı

ooooohhhhhhh gördüm valla tam benim aklımdan geçen gibi yapmışlar çok sevindimzemuszemus

tesadüftür tabiki yumurtlama dönemlerine denk gelmemiştir, tabi bi sağlık problemin yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…