ooohhh senin videoda süper oldu valla gördüğüm çok iyi oldu sağolzemuszemus
ayyyyyy bende yapmayım o zaman yada sen bize gel beraber yiyelim karar ver ona göre yapim yada yapmayım.evet izleynce canm istedii....
çiğdem bugün glmedi demii
işlerimi varkii...
bu edayıda dövecem artık iyice alışdı gündüzleri gelmemeye
evet gelmedi halaa,bilmiyorumki bişey dememişti hatırladığım kadarıyla..
edoşla ben kaç gündür konuşamadım bile doğru düzgün,gündüz hiç yok kesin iş yapıyodur yinee,hep misafir ağırladı ya gelmiştir ona yine delilik kaydirigubbakcemile3
şekerler kontrolümüz cok iyi gecti...renkli ultrasonda bakıldı bebişe tüm kemik ölçümleri normal parmak sayısı normal, mide böbrekler ciğer kalp hepsine bakıldı bi sorun yok çok şükür300 gr olmuş miniğim cokacimcoook doktorum acil ameliyata girdiğinden konusamadık yarın gidicem tekrar sorularımızı da yarın soracağım kızlar...şimdi çıkmam lazım şekerler yarın girebilirsem görüşürüzzz öpptümmm kocamaaannnn
slmmm şekerlerrr opuyorumnanaktan
geçmişi okuyup geliyorumm
ayyyyyy bende yapmayım o zaman yada sen bize gel beraber yiyelim karar ver ona göre yapim yada yapmayım.
kızlar ben yemek siparişi vermiştim polis evinden onu alıp geliyorum hemen..
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
iyi hayırlı olsun mehmet beye noldu şimdi patates anladığım kadarıyla beğenildi biraz sıradan bulundu sadece. deneyelim mi sizce?
hoş geldin canım iyiyiz sen nasılsın? demin sultanla handan seni soruyorlardı.slm kızlarrr ben geldimm.2gündür başımın ağrısından fena haldeyim ekrana bile bakamıyrmmm.
nasılsınızzz bakım
slm kızlarrr ben geldimm.2gündür başımın ağrısından fena haldeyim ekrana bile bakamıyrmmm.
nasılsınızzz bakım
iyi madem. demin tesadüf bi evde kumpir tarifi ilişti gözüme kk da ona bi bakarız olmazsa sonra.yok yapmayalım ..çok yavan oldu bence bilmiyorumkismile
slm kızlarrr ben geldimm.2gündür başımın ağrısından fena haldeyim ekrana bile bakamıyrmmm.
nasılsınızzz bakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?