Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

benimkide mücver istedi ben hiç yapmadımki nasıl yapılır bakıcam tariflere
neyse bugün yapamam zaten yarın belki
oooooofffffff çok zor iş handancım. hele ben gibi yıllarca akşam 8 de işten eve gelip annesi koştura koştura sofra hazırlayan, mutfağa hiç girmeyip herşeyin hazırına konan biri için. şimdi çok zor geliyor her öğlen her akşam aynı stresi yaşamak.

sbahın 8.30undan bu yana hastandeydim.adı özele gdiyorum ama tıp fakültesinde ameliyatım olacağı için beni çok yordu.ama değdi çok şükür tahlillerim temiz.şeker kolestrol ciğer filmi kalp ritmime falan baktılar.kanımı çok zor aldılar damarımı bulamadılar kolumu delik deşil ettiler.şişti ve morardı.
neyseki sonuçlarım iyi.inş salı gününden sonrada size güzel haberlerimi veririm

ay hadi inşallah. bak benden özellikle dua istiyorsun özellikle ediyorum bende. allah yanında olsun, yardımcın olsun inşallah. en kısa zamanda kucağına sağlıklı bir bebiş versin.

canım benim allah yardımcın olsun cnm hayırlı haberlerini alıcaz buna eminim hihoyyyt alkisalkisalkis hihoyyyt alkisalkisalkis hihoyyytalkisalkisalkis hihoyyytalkisalkisalkis hihoyyytalkisalkisalkis

benimkide mücver istedi ben hiç yapmadımki nasıl yapılır bakıcam tariflere
neyse bugün yapamam zaten yarın belki

ben biliyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis ben biliyorum ama sölemem :dilcikar: :dilcikar: :roflol: :roflol:

saolun kılar testekleriniz içinn.dün gün boyu zırladımm bugünde çok zırladım amaaa bugün içim rahatt

MÜCVER TARİFİ

Malzemeler

3 adet rendelenmiş kabak
4 adet rendelenmiş patates
2 yumurta
1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
1 buçuk su bardağı un
İstenen baharatlar ve tuz

Hazırlanışı

Kabak ve patatesi elimizle iyice sıkıp suyundan arındırıyoruz. Kalan malzemeleri ekleyip karıştırıyoruz (Kıvamlıysa elinizle şekil verebilirsiniz). Kaşıkla küçük parçalar alıp tavada kızartıyoruz. Afiyet olsun

Son düzenleme:
kızlar içinizde bi arkadaşıma salatı tefriciyye okuya bilen varmıı??
allah rızası için adı esra
kaç tane olduğu önemli değil okursanız özelime yazın sayısını

ne güzel canım yaaa bak yavaş yavaş yolunda gidiyo herşey ..hayırlısıyla ameliyatınıda atlatcan :Saruboceq:

bence pratik oluyo çayın yanına yapıyorum ben süper oluyo kaydirigubbakcemile5

offf sorma canım bu yemek işinden bu kadar çabuk sıkılacağımı sanmazdım bıktım hergün hergün ne yapıcam diye düşünmekten..
daha 1 ay oldu işten ayrılalı ben sıkıldım benneyaptımki
birde eşim evdeydi hep bu aralar kahvaltı öğle akşam 3 öğünü düşününce bünyem kaldırmadı sanıım
ayy sevindim canım çok temiz çıkmasına gözün aydın,çok şükür..

sositososito sositososito hpericik içimde sana karşı bi heycan var aceppp bebiş yolda mı sositososito sositososito

seninde maşallah bilmediğin tarif yok anladığım kadarıyla.

ehh işte meraklı melat olunca böle oluyo herşeyden yapası geliyo insanın ben en sevdiğim hobimm değişik yemek tarifi hihoyyyt yapmayı çok severim

kız eşin niye hep evdeydi?

kızlar içinizde bi arkadaşıma salatı tefriciyye okuya bilen varmıı??
allah rızası için adı esra
kaç tane olduğu önemli değil okursanız özelime yazın sayısını

tamam canım ben okur yazarım ...biraz sonra duşa gircem...hazır abdesliykende okurum

hoşgeldin canım,teşekkür ederim
yarın yaparım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…