oooooofffffff çok zor iş handancım. hele ben gibi yıllarca akşam 8 de işten eve gelip annesi koştura koştura sofra hazırlayan, mutfağa hiç girmeyip herşeyin hazırına konan biri için. şimdi çok zor geliyor her öğlen her akşam aynı stresi yaşamak.benimkide mücver istedi ben hiç yapmadımki nasıl yapılır bakıcam tariflere
neyse bugün yapamam zaten yarın belki
ay hadi inşallah. bak benden özellikle dua istiyorsun özellikle ediyorum bende. allah yanında olsun, yardımcın olsun inşallah. en kısa zamanda kucağına sağlıklı bir bebiş versin.sbahın 8.30undan bu yana hastandeydim.adı özele gdiyorum ama tıp fakültesinde ameliyatım olacağı için beni çok yordu.ama değdi çok şükür tahlillerim temiz.şeker kolestrol ciğer filmi kalp ritmime falan baktılar.kanımı çok zor aldılar damarımı bulamadılar kolumu delik deşil ettiler.şişti ve morardı.
neyseki sonuçlarım iyi.inş salı gününden sonrada size güzel haberlerimi veririm
sbahın 8.30undan bu yana hastandeydim.adı özele gdiyorum ama tıp fakültesinde ameliyatım olacağı için beni çok yordu.ama değdi çok şükür tahlillerim temiz.şeker kolestrol ciğer filmi kalp ritmime falan baktılar.kanımı çok zor aldılar damarımı bulamadılar kolumu delik deşil ettiler.şişti ve morardı.
benimkide mücver istedi ben hiç yapmadımki nasıl yapılır bakıcam tariflere
neyse bugün yapamam zaten yarın belki
sbahın 8.30undan bu yana hastandeydim.adı özele gdiyorum ama tıp fakültesinde ameliyatım olacağı için beni çok yordu.ama değdi çok şükür tahlillerim temiz.şeker kolestrol ciğer filmi kalp ritmime falan baktılar.kanımı çok zor aldılar damarımı bulamadılar kolumu delik deşil ettiler.şişti ve morardı.
offf sorma canım bu yemek işinden bu kadar çabuk sıkılacağımı sanmazdım bıktım hergün hergün ne yapıcam diye düşünmekten..oooooofffffff çok zor iş handancım. hele ben gibi yıllarca akşam 8 de işten eve gelip annesi koştura koştura sofra hazırlayan, mutfağa hiç girmeyip herşeyin hazırına konan biri için. şimdi çok zor geliyor her öğlen her akşam aynı stresi yaşamak.
ayy sevindim canım çok temiz çıkmasına gözün aydın,çok şükür..sbahın 8.30undan bu yana hastandeydim.adı özele gdiyorum ama tıp fakültesinde ameliyatım olacağı için beni çok yordu.ama değdi çok şükür tahlillerim temiz.şeker kolestrol ciğer filmi kalp ritmime falan baktılar.kanımı çok zor aldılar damarımı bulamadılar kolumu delik deşil ettiler.şişti ve morardı.
seninde maşallah bilmediğin tarif yok anladığım kadarıyla.
offf sorma canım bu yemek işinden bu kadar çabuk sıkılacağımı sanmazdım bıktım hergün hergün ne yapıcam diye düşünmekten..
daha 1 ay oldu işten ayrılalı ben sıkıldım benneyaptımki
birde eşim evdeydi hep bu aralar kahvaltı öğle akşam 3 öğünü düşününce bünyem kaldırmadı sanıım
kızlar içinizde bi arkadaşıma salatı tefriciyye okuya bilen varmıı??
allah rızası için adı esra
kaç tane olduğu önemli değil okursanız özelime yazın sayısını
MÜCVER TARİFİ
Malzemeler
3 adet rendelenmiş kabak
4 adet rendelenmiş patates
2 yumurta
1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
1 buçuk su bardağı un
İstenen baharatlar ve tuz
Hazırlanışı
Kabak ve patatesi elimizle iyice sıkıp suyundan arındırıyoruz. Kalan malzemeleri ekleyip karıştırıyoruz (Kıvamlıysa elinizle şekil verebilirsiniz). Kaşıkla küçük parçalar alıp tavada kızartıyoruz. Afiyet olsun
Allah allah hayırdır inşallah delikafaduldensositososito sositososito hpericik içimde sana karşı bi heycan var aceppp bebiş yolda mı sositososito sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?