günaydınnn.........
günaydın arkadaşlarrropuyorumnanaktan
günaydın şekerler,nasılsınız?
benim çok işim var bugün ama size bakmadanda edemedim
buzdolabının raflarını yıkayıp temizliyorum şimdi,sonra şöyle üstten bi süpürüp toz alıcam banyoyu temizliicem,yıkanıp anneme gidicem,dedeme gideceğiz yine..
günaydın şekerler,nasılsınız?
benim çok işim var bugün ama size bakmadanda edemedim
buzdolabının raflarını yıkayıp temizliyorum şimdi,sonra şöyle üstten bi süpürüp toz alıcam banyoyu temizliicem,yıkanıp anneme gidicem,dedeme gideceğiz yine..
sağol canım,eveet bebişe biraz ciciler alın yaa,geçen hafta yağmurdan yapamadın alışveriş..günaydın canım maşallah birsürü işin varmış kolay gelsin sana
bende 12de çıkıp bebiş için alışveriş yapıyım diyorum biraz eşimle birlikte
9 da kalktım kuş kahvaltı hazırladım falan,kahvaltıyı ettik hemen işlere başladım..dün bütün gün oturdum ya acısını çıkarıyorum işte :)))günaydın kuşum...
sabah ne zaman kalktın da işe başladınnn
kolay gelsin canım bende bugün temizlik yapcam hazır bugün kimse yokken topikde.opuyorumnanaktan
sağol canım,eveet bebişe biraz ciciler alın yaa,geçen hafta yağmurdan yapamadın alışveriş..
bak ne dicem ilk aylar için kendinden eldivenli tulumlardan alım 3 -5 tane çünkü ayrıca eldiven taktığında elinden çıkarıyolar durmuyo bi türlü.benim arkadaşlarımın bebişlerinde öyle oldu çünkü ya onlar çok hareketli yada böyle oluyor..
kızlar hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum bana müsade sevgi kaçar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum bana müsade sevgi kaçar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
makca|18.10.2010
KUBI|18.10.2010
ua27|21.10.2010
aysenik|22.10.2010
hperi|23.10.2010
elfkaya|23.10.2010
edammm|27.10.2010
karats|01.11.2010
maonyaaa|08.11.2010
trhn1677|12.11.2010
Nimett07|20.11.2010
minikkuzucum|?
busecan35|?
N_a_l_a_n|?
pretty9217|?
HAVALIKIZ|?
masal_naz|?
perininkizi|?
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?