Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

1 haftadan beri gögüslerim bomba gibi bu gün az daha ağlıcakdımm yaa ben adet olduğum gün acımaya başlar dı bu ayy acayip oldu damarlar çıktı sanki içi suyla dolu kaydirigubbakcemile3 çok canım yanıyo :1no2:

ya kızlar dremlike ne zamandan beri bebişi olmuyodu kii kafama takıldı normal yollamı kaldı bilen var mı fisfisfis

hoşgeldinizzzzz sefe getirdiniz nasılsınız kızlar bakem kaydirigubbakcemile3

iyiyiz cnm sen nasılsın napıyosun:1hug:

ayy sağol cnm ne olur dua et bana yoksa allah mı söletti :roflol:kaydirigubbakcemile5

etmezmiyim cnm her zaman dualarımdasınız inşş meleğin seninledir bu ay :Saruboceq::Saruboceq:

burdaysan neden yazmıyosun ama yaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

inşş hamilelik belirtisidir cnm ama çk düşünme insan etkileniyo cnm hayırlısı adetine kaç gün var?

slmmm şekerlerrr a.s.

a.s edacım hoşgeldinnnn Şeniz:1hug:

aşkmeleği yok cnm fazla düşünmüyorum eskisi gibi kafamada takmıyorum çok şükür sizler sayesinde hayırlısı hakkımızda boshayallersmile

benim eşimde evde şuan gece çalışıyo bu akşamda gidicek mesai offf yaa hiç hoş değil :çok üzgünüm:

aşkmeleği yok cnm fazla düşünmüyorum eskisi gibi kafamada takmıyorum çok şükür sizler sayesinde hayırlısı hakkımızda boshayallersmile

tatlım benim adım gül istersen sende gül diyebilirsin:1hug:
evet tatlım çok haklısın burdaki arkadaşlık çok güzel acısıyla tatlısıyla tü sıkıntılarımızı paylaşıyoruz artık uzun süre oturmam srun olduğu halde bırakamıyrum burayı :roflol:
amin cnm cümlemizin hakkında hayırlısı rabbim herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:

bende yanlızım bu gün mafoldumben

kıyamam ben size sen yanlız değilsin cnm bir bebişin varr ne güzel cnm sen normal yolla mı hamiş kaldın yada ne uyguladın kaçıncı ay hamiş kaldın ay çok soru sordum vereliniortak

aminnnnn cnm benim adımda kübra ismimi söleyipde dua edersen daha makbulmuş :roflol: işin içine illa kendimide katıyom :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…