formüllere bak hey yavrum işimiz gücümüz hesap oldu gerçi ben muhasebeciyim hergün hesap yapıyorumda bu sizede bulaştı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o zaman ben 4 aylık hamileyim daha 20.hafta bitince 4,5 aylığım diyeceğim
ne demek canımmmmopuyorumnanaktanone gı profesör gibi anlatmışın çok hoşuma gitti.teşekkür ettim. iyi ya bende korktum iyice doğum yaklaştı diye. ben millete 5 aylık diyodum bi anda 6 aylık fikrine alışamadım haliyle.
anaaaaa iyi ki hatırlattın gııı. unuttum gitti. bende tam akşama ne yapsam diye düşünüyodum. siz ne yapacaksınız fikir verin bana yav. açıom hemen yemekteyizi de.
bende onu düşünüyom canım
acaba soslu acılı makarna mı yapsam
:kedi:
bende onu düşünüyom canım
acaba soslu acılı makarna mı yapsam
:kedi:
ne demek canımmmmopuyorumnanaktan
benim yemek derdim yok bugunhihoyyyt yayla corbam, taze fasulyem, karnıyarıgım ve bi de dün hasladıgım nohutlarım var...nohut dısındakiler iki gün daha idare eder bizikaydirigubbakcemile3 bu aksam da nohutları yemek haline getiririm iki gün de o idare eder ooooooooh bu hafta bittiiikaydirigubbakcemile3
kızlar bende dün akşam biber doldurdum bugün yanına ne yapsamki hangi çorba iyi gider
süpermiş canım yaaa:))
bende böyle alışıyom eşim gelincede
dolanıp duruyom ne yapsam dieekaydirigubbakcemile3
hepsi gider sekerim bence hangisi kolayına gelirse onu yap...şehriye, tarhana, yayla ohhhh miss gbii...
öyle yapayım bari birde brokoli yoğurtluyum canım çekti valla
dün ben de alacaktım da eşim aldırmadı yemek var bozulur diye...bahane o da....hiç sevmiyor borkoliyi :umursamaz: ben karnıbahar ve brokoli ikilisine bayılırım...karnıbaharı hasladıktan sonra sarımsaklı yogurt döküp üstüne de naneli domates sosu döküyorum cok güzel oluyo tavsiye ederimmmcokacimcoook
sevgicim senin 20. haftanda yaptıracagın ayrıntılı ultrasonu farklı bir doktor mu yapacak yoksa kendi doktorun kendi cihazıyla mı yapacak? benimki bir 3 boyutluda yapıldı bi de yeni dokturum cihazında yapıldı.
yok canım kendi doktorum yapacak ben ondan başka hiçbir doktora gitmedimki
ya benimde kafamı karıştırıyor o mart anneleri çoğuna 16.haftada kızın olcak demişler 20.haftada erkek olacak demişler ya bendede öyle olursa diye çok korkuyorum
cok güzelllllllll alcak mıısn canım???
istersen bi de bulundugun yerde bi doktora git baska bir göz görmüş olur için rahat edera.s ne zaman dönüyodu o diger doktor?
eşime doğum günü hediyesi aldım (ayakkabı) :))
bunuda görünce ayyyy dedim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?