Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ayy evet şekerim muhasebeci olduk biz deeekaydirigubbakcemile3

one gı profesör gibi anlatmışın çok hoşuma gitti.teşekkür ettim. iyi ya bende korktum iyice doğum yaklaştı diye. ben millete 5 aylık diyodum bi anda 6 aylık fikrine alışamadım haliyle.
ne demek canımmmmopuyorumnanaktan
anaaaaa iyi ki hatırlattın gııı. unuttum gitti. bende tam akşama ne yapsam diye düşünüyodum. siz ne yapacaksınız fikir verin bana yav. açıom hemen yemekteyizi de.

bende onu düşünüyom canım
acaba soslu acılı makarna mı yapsam

:kedi:

benim yemek derdim yok bugunhihoyyyt yayla corbam, taze fasulyem, karnıyarıgım ve bi de dün hasladıgım nohutlarım var...nohut dısındakiler iki gün daha idare eder bizikaydirigubbakcemile3 bu aksam da nohutları yemek haline getiririm iki gün de o idare eder ooooooooh bu hafta bittiiikaydirigubbakcemile3

süpermiş canım yaaa:))
bende böyle alışıyom eşim gelincede
dolanıp duruyom ne yapsam dieekaydirigubbakcemile3

süpermiş canım yaaa:))
bende böyle alışıyom eşim gelincede
dolanıp duruyom ne yapsam dieekaydirigubbakcemile3

amaaan ben de öyleyim hep aslında nedense bu haftasonu calıskanlığım tuttu..kadın gelcek temizliğe diye hiç iş yapmadım yemege vurdum kendimikaydirigubbakcemile3 onlar bitince ben de döner dururum ne yapsam diye..kaydirigubbakcemile3

öyle yapayım bari birde brokoli yoğurtluyum canım çekti valla

dün ben de alacaktım da eşim aldırmadı yemek var bozulur diye...bahane o da....hiç sevmiyor borkoliyi :umursamaz: ben karnıbahar ve brokoli ikilisine bayılırım...karnıbaharı hasladıktan sonra sarımsaklı yogurt döküp üstüne de naneli domates sosu döküyorum cok güzel oluyo tavsiye ederimmmcokacimcoook

sevgicim senin 20. haftanda yaptıracagın ayrıntılı ultrasonu farklı bir doktor mu yapacak yoksa kendi doktorun kendi cihazıyla mı yapacak? benimki bir 3 boyutluda yapıldı bi de yeni dokturum cihazında yapıldı.

brokoli yenmezmi ya en sevdiğim sebze valla
karnıbaharı birde öyle deneyeyim bakıyım canım

sevgicim senin 20. haftanda yaptıracagın ayrıntılı ultrasonu farklı bir doktor mu yapacak yoksa kendi doktorun kendi cihazıyla mı yapacak? benimki bir 3 boyutluda yapıldı bi de yeni dokturum cihazında yapıldı.

yok canım kendi doktorum yapacak ben ondan başka hiçbir doktora gitmedimki
ya benimde kafamı karıştırıyor o mart anneleri çoğuna 16.haftada kızın olcak demişler 20.haftada erkek olacak demişler ya bendede öyle olursa diye çok korkuyorum

canım kızlarda üç çizgi oluyomus ya genital bölgede onu gösterdi mi doktorun? onu gösterdiyse degişme ihtimali yoktur bence..bir de senin gittigin hastane bildigim kadarıyla cok iyi bence tedirgin olma...içini ferah tut...değişirse de yapacak bir şey yok hakkımızda hayırlısı canımm:Saruboceq:

istersen bi de bulundugun yerde bi doktora git baska bir göz görmüş olur için rahat edera.s ne zaman dönüyodu o diger doktor?

istersen bi de bulundugun yerde bi doktora git baska bir göz görmüş olur için rahat edera.s ne zaman dönüyodu o diger doktor?

aman ne biliyim onları okuyana kadar aklımda öyle bişey yoktu sonra şüphe düştü içime
doktorum iyice bakıp emin olduktan sonra cinsiyetini söyledi zaten ama hakkımızda hayırlısı kısmette ne varsa o olur haklısın canım
o doktor tam bilmiyorumki canım ne zaman gelicek şubat diye duymuştum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…