Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ben zaten ordaki değişiklikleri görünce artık pembe almamaya karar verdim kıyafetlerikaydirigubbakcemile3 oğlum olsa da aldıklarımı giydiririm kocaman adamlar giyiyo pembeyi cok da güzel oluyo bebişler niye giymesin ki...sen içini ferah tut canımmm karıştırma aklını hiça.s

zıbınlarda falan sorun yokta aldığım elbiseleri pembe dantelli patikleri giydiremem canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

zıbınlarda falan sorun yokta aldığım elbiseleri pembe dantelli patikleri giydiremem canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

buluruz bi caresini boşveeeer derdimiz o olsunnnkaydirigubbakcemile3 aman biz de sanki cinisyet değişmiş gbi plan yapıyoruz hep bu mart anneleri yüzünden kfamız karısıyokaydirigubbakcemile3

bak şimdi de sacını boyamak isteyen birine kızıyolarkaydirigubbakcemile3 herkesin kendi tercihidir niye bu kadar abartılıyo anlamadım ki..isteyen istedgini yapsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…