neyse banucum bana müsade sana iyi akşamlar kendine ve bebişine cici bak yarın görüşmek üzere
iyiyim kızlar sizler nasılsınız??
cumartesi cok kötüydüm ben. doktoruma sinir oldum saatlerce ağladım ve sonunda baska bir doktora gitmeye karar verdim. yeni doktorumun özel muayenehanesi var ve devlet hastanesinde yapıyor dogumları. cok fazla zaman ayırdı ultrasonda uzun uzun inceledi bebişi. devlet hastanesinde dogum yapmakla ilgili kaygılarımı anlattım, o da sagolsun rahatlattı beni. etrafımda da baya arkadasım var devlet hastanesinde bu doktor tarafından dogumu yapılan herkes memnun. bakalım artık hayırlısı. cumartesi günkü kontrolde gözlerini dudaklarını bile cok net gördük. hatta dudaklarına bakarken dil cıkardı doktor da biz de koptuk gülmekten komiktikaydirigubbakcemile3 ellerini acıp kapattı teyzeleri. bebişi görünce de kendime geldim düzeldim a.s
sagol canım amin:Saruboceq:banucum bebişini görmene çok sevindimm..
allah bozmasın sağlıkla kucagına almak nasip olsun canımm..
canım her sey güzel olacak kötü seyler düşünme sonucu da iyi olacak merak etme...hepimiz dua edecegiz senin için:Saruboceq:kızlar çok kısalığına eve geldim.tlfum bozulduu evden telefon açım die eve girdim hemen netin başına geçtim.doktora gidicem şimdi bi ilaç yerleştirecekmiş vajinama.
dua edin lütfennnnnnnnneyvahedigeldismile
yrn siz uyandığınızda ben ameliyatta olucammmsenağlama
korkuyrm ama ameliyata girmekten değill sonucundannnsenağlama
selam kızlarr..bugün sizi bir yaş daha yaşlanmış olarak selamlıyorum hihoyyyt
ayyyyyyy canım hadi hayırlısı. allah yardımcın olsun. umarım çok güzel geçer ve sonucu da çok olumlu olur.kızlar çok kısalığına eve geldim.tlfum bozulduu evden telefon açım die eve girdim hemen netin başına geçtim.doktora gidicem şimdi bi ilaç yerleştirecekmiş vajinama.
slmmm şekerlerr geçmişi okuyorum geliyorumm
edoş misafirlerden fırsat bulup bizimle ilgilenmiyo ki.sonra da geliyo 1 saaaaaaat geçmişi okuyokaydirigubbakcemile3hoşgeldin edoşşşŞeniz
kızlar cumartesi günü prensesime o kadar güzel şeyler aldımki ayy bi görseniz bana kalsa mağazanın hepsini alacaktım yani ama frenledim tabi sonra her maaşta gidip bişeyler almaya karar verdim
kızlar çok kısalığına eve geldim.tlfum bozulduu evden telefon açım die eve girdim hemen netin başına geçtim.doktora gidicem şimdi bi ilaç yerleştirecekmiş vajinama.
hoşgeldin edoşşşŞeniz
edoş misafirlerden fırsat bulup bizimle ilgilenmiyo ki.sonra da geliyo 1 saaaaaaat geçmişi okuyokaydirigubbakcemile3
kıs ne zaman bitecek misafirler?canım misafirlerimi yolcu eder etmez size koştummm...
daha bulaşıklarım bile duruyorr düşün yanii içim içimi yiyor gidip yıkamamak için kafamçokkarıştı
sizler napıyorsunuzz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?