Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

banucum bebişini görmene çok sevindimm..
allah bozmasın sağlıkla kucagına almak nasip olsun canımm..

kızlar çok kısalığına eve geldim.tlfum bozulduu evden telefon açım die eve girdim hemen netin başına geçtim.doktora gidicem şimdi bi ilaç yerleştirecekmiş vajinama.

dua edin lütfennnnnnnnneyvahedigeldismile
yrn siz uyandığınızda ben ameliyatta olucammmsenağlama
korkuyrm ama ameliyata girmekten değill sonucundannnsenağlama

ay misafirim geldi yaaaaaaaa emekli ebe bi tanıdığımız geldi. program bitti hiç bakamadım:çok üzgünüm:

banucum bebişini görmene çok sevindimm..
allah bozmasın sağlıkla kucagına almak nasip olsun canımm..
sagol canım amin:Saruboceq:

canım her sey güzel olacak kötü seyler düşünme sonucu da iyi olacak merak etme...hepimiz dua edecegiz senin için:Saruboceq:

ayyyyyyy canım hadi hayırlısı. allah yardımcın olsun. umarım çok güzel geçer ve sonucu da çok olumlu olur.

denizim bende izleyemedim eşimle msn de görüşüyodum
şimdi çıktı o..senağlamasenağlama

tuğbacım üzme kendini moralın yüksek olsun
sonuç da güzel olcak eminm:Saruboceq:

kızlar cumartesi günü prensesime o kadar güzel şeyler aldımki ayy bi görseniz bana kalsa mağazanın hepsini alacaktım yani ama frenledim tabi sonra her maaşta gidip bişeyler almaya karar verdim

sevgicim bebişin güle güle sağlıkla kullansın inşş :Saruboceq:
bence mantıklı karar vermişsinn vereliniortak

kızlar eve gitme vaktim geldi...yarın erken gelin lütfena.s iyi aksamlarrr iyi bakın kendinize opuyorumnanaktan

canım dularımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzz..
hiç birşeyden korkma herşey çok güzel olacak..
opuyorumnanaktan

edoş misafirlerden fırsat bulup bizimle ilgilenmiyo ki.sonra da geliyo 1 saaaaaaat geçmişi okuyokaydirigubbakcemile3

canım misafirlerimi yolcu eder etmez size koştummm...
daha bulaşıklarım bile duruyorr düşün yanii içim içimi yiyor gidip yıkamamak için kafamçokkarıştı
sizler napıyorsunuzz??

geldik edacık eşimi msn den yollayınca
hemen yemeğe koşdum
sanırım fazlaa yemişim patlıya bilirim..
sanırım cola bu kadar şişirdiikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…