- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
ha bende sana onu dicektim tam çıkarken söyledin geçen gün. yav değiştiremedim ki. yapamadım tekrar. bunu da nasıl yaptığımı unuttum zaten:roflol:denizz kız ben sana geçen demedim mi şu ticker değiştir yaa
bebiş doğcak artık halaa aynı ohaoldumsmileohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3
kıs ne zaman bitecek misafirler?
geldik edacık eşimi msn den yollayınca
hemen yemeğe koşdum
sanırım fazlaa yemişim patlıya bilirim..
sanırım cola bu kadar şişirdiikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
hadi yaaa. gözün aydın mı desem geçmiş olsun mu desem şükür kavuşturana mı desembilmiyorumkismiletoplu misafirim bitti canım bugün gün bendeydii..
hoşgeldine geliyorlar normalde şimdi sadece 1 aile gelecek akşam çayına onuda hafta sonuna dogru alıcam..
şuan için başka yok canımm..
hadi yaaa. gözün aydın mı desem geçmiş olsun mu desem şükür kavuşturana mı desembilmiyorumkismile
ha bende sana onu dicektim tam çıkarken söyledin geçen gün. yav değiştiremedim ki. yapamadım tekrar. bunu da nasıl yaptığımı unuttum zaten:roflol:
hoşgeldinn şekerrr...
bende bütün gün hizmetten hiç birşey yiyemedim şuan birşeyler atıştırıyorum..
dün 2 dk daha bekleseydin gelmiştim kuşum çıkmana üzüldümm..
kola çok şişiriyor kuzum yaa çok sevdiğime ragmen içmemeye çalısıyorumm..
evt canm geldiğini gördüm ama geçmiş okuduğun için
bi türlü yazımı görmedin dün çok yorgundum
hemen daldım zatenmirmirmirmir
şimdi üşendim. yarın tekrar deneyeyim de sölerim sana kopya verirsin olmazsa banasempatiksalakcinnineresini yapamadın gııı bilmiyorumkismile
slm kızlar kubiden haber varmı
ben son sayfaya geldim baktım msjını 2 dk önce atmıssın çok üzüldüm yetişemediğime neyseki bugün yakalayabildimm...
yorgun olunca insan çok çabuk dalıyor..
dün ben bütün gece uyumadım eşimi gece göreve çagırdılar onu bekledim hiç uyumadan misafir agırladım çok yoruldumm kafamçokkarıştı
tamam ödeşelim o zaman sen bu sefer dal uykuyaakaydirigubbakcemile3
filiz ne zaman geldi gııııı?filiz ne yaptın canm yaa senn hediye geldimi
geçen diodun yaa :))
geldi canım ama beklediğim gibi bişy değilmiş:1no2: yine bana sipariş vermiş sözde:1closedeyes:filiz ne yaptın canm yaa senn hediye geldimi
geçen diodun yaa :))
yokkk bende merak ediyorum ne yaptı bu kızz?????????
filiz ne zaman geldi gııııı?
geldi canım ama beklediğim gibi bişy değilmiş:1no2: yine bana sipariş vermiş sözde:1closedeyes:
külçe altınlar varya canım onlardan sipariş vermiş ban yatırım yapıyomuş benimkisi
testi silik çıkmıştı ama:uhm:
geldi canım ama beklediğim gibi bişy değilmiş:1no2: yine bana sipariş vermiş sözde:1closedeyes:
külçe altınlar varya canım onlardan sipariş vermiş ban yatırım yapıyomuş benimkisi
testi silik çıkmıştı ama:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?