Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

vayyy görüyon mu sporcuyu
bende balıkçıdan şüphelenmişdim ilk bulduklarında...
::)))
dün haberlerde ist.öğleden sonra yağmurlu diyince.....:))
burda da sabah başladı ama şimdi güneş açmaya başladı:dance:

senağlamasenağlama

yaa görüyomusun işte bu doktorlar nasıl oynuyor insan hayatıyla,halbuki tek bir doğru olması lazım her doktorun aynı yolu izlemesi lazım..
çocuğum olmuyor diye gittiğinde izlenecek yolun aynı yol olması lazım..
o doktor rahim filmi çekmeden nasıl karar vermişki senin doğal yolla hamile kaldığına yazık değil mi senin hem vaktine hem psikolojine..yazıklar olsun demekten başka yapıcak birşey yok ne yazık ki...
slm günayddıın kızlaar napıyonus:)
selam günaydın canım,iyiyiz hoşbeş ediyoruz :)) sen napıyosun?

şükür ii hperi ebet okudum çok gfzl hikayeler paylaşmışınız bayıldım valaa:)

yaaa bende kadının sevgilisi güvenlikçi adamdan şüphelenmiştim :))

o güneş burayada gelsin,ben hiç bakmamıştım hava durumuna tüh demek burası bugün böyle olucak hep boshayallersmile

offf sevgii nerden buldun sabah sabah bu yazıyı yaaa
ağlattın beni..
ailemi özledim senağlamasenağlama

valla ben korkmuyorum, bi de o kadar şiddetle arzuluyorum ki, eminim hayatta daha önce bişeyi hiç bu kadar kuvvetli istemedim ben :Saruboceq:

bir defasında doktorumda iken aşılama konu olmuştu ama doktorum bana dedi ki, siz normal döllenebiliyorsunuz, eşinde ve sende bir problem yok, o yüzden size aşılama yapılmasını hiç bir doktor tavsiye etmez dedi.
normal döllenebildiğimizin kanıtı da benim başımdan geçen dış gebelik hikayesi.
normalde aşılamayı erkeğin sperm hareketliliğinin az olduğu durumlarda tercih ediyorlarmış, yani aslında spermin kendi hızı tüpleri geçmeye yetmediği için spermleri bir hortum yardımıyla tüpten geçirip yumurtaya yakın bir yere bırakıyorlar. yumurta çatladığında da spermler oracıkta hazır bulunuyor kaydirigubbakcemile3
bunun sonucunda döllenme olabilme şansı, her ay yaşadığımız oranla aynı.
o yüzden ben aşılama da yaptırmayacağım, ocağa kadar bekledikten sonra direkt tüp bebek, artık ikize de razıyım eskiden ondan da korkuyordum çok.

vereliniortak valla çok doğru, izlenmesi gereken tek bir prosedür olmalı.

o zaman bizde döllenememe problemimi var,ne var yani anlamıyorumki bunu kim bilecek doktor bilecek ben bugüne kadar hamile kalamadım hiç,demekki bir sorun var test yapıp sorun yok demek kolay madem yok niye olmuyor demekki var..off offf bak sinir oldum yine!!! ben gidip isyan çıkaracağım kötükedihüso

hayır bence bunu bu şekilde anlat, bakalım ne diyecek, her doktor ayrı bişey söylediğinden ben de çok merak ediyorum aslında.
kadının döllenmeme gibi bir problemi varsa tüp bebek dahil hiçbişey sonuç vermez.
bu dediğim benim doktorun söylediği, aşılama erkeğin sperm hareketliliğinin yetersiz olduğu durumlarda yapılıyor. onun dışında her 2 tarafta sorunsuz ise ve bir süredir beklenen bebek gelmiyorsa tüp bebeğe karar verilir.
sen bi konuş bakalım, ne diyecek, benim de artık çok kafam karışık :S

sizin döllenip döllenmediğinizi bununla bilemez ki, tüp bebekle daha kolay tespit ederler bence, yazık değil mi bu kadar maddi, manevi yıpranıyoruz (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…