günaydınn herkeseee......
nasılsınız arkadaşlarr??
hayır bence bunu bu şekilde anlat, bakalım ne diyecek, her doktor ayrı bişey söylediğinden ben de çok merak ediyorum aslında.
kadının döllenmeme gibi bir problemi varsa tüp bebek dahil hiçbişey sonuç vermez.
bu dediğim benim doktorun söylediği, aşılama erkeğin sperm hareketliliğinin yetersiz olduğu durumlarda yapılıyor. onun dışında her 2 tarafta sorunsuz ise ve bir süredir beklenen bebek gelmiyorsa tüp bebeğe karar verilir.
sen bi konuş bakalım, ne diyecek, benim de artık çok kafam karışık :S
sizin döllenip döllenmediğinizi bununla bilemez ki, tüp bebekle daha kolay tespit ederler bence, yazık değil mi bu kadar maddi, manevi yıpranıyoruz(
nasılsınız arkadaşlarr??
Hoşgeldin canımmm
nasılsınız arkadaşlarr??
gnydın cnm ii sen nasılsın
adama naz yapıp durma tamammı durduk yere bak sonu fena olur kaydirigubbakcemile3 tövbe yarabbi yaaa
günaydın şekerimm
kız sen nerdesin bakim kaç gündür???
:1shok: aboooovv görüyomusun belkide kk ya giriyodu kadın
23 yaşındaymış daha yaa küçücük ama 3 çocuğu varmış akannehir
kuşum ben dün giremedim sadece ne bağırıyorsun tırsdım birden eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
eşimi gönderip geldimm hemencecik korkudan eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
hoşgeldin edoş nerelerdesinnn Şeniz
:)))
bi kerem bu hepimiz için geçerli canım...
aklinialirimsmile adamlar bize iyi güveniyo valla
arkadaşlık sitesindeyiz sonuçtaohaoldumsmile
günaydın canımmm..günaydınn herkeseee......
nasılsınız arkadaşlarr??
ayyy benide güldürdün tövbe tövbeee
kadının yaşına çoçuğuna bakıyo
hiç dikkatimi çekmemişdi...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nasılsınız arkadaşlarr??
aşılama sadece sperm sayısı yetersizliğinde uygulanmıyor cicim tabiki o da var içinde ama sebepsiz infertilite,yumurta azlığı,rahim ağzındaki anatomik bozukluklar,endometriosis falan falan bu gibi durumlarda da seçiliyor..O yüzden çoğu doktor bir süre bebek olmayınca ve testlerde temiz çıkınca ilk olarak kolay yöntem olan aşılamayı tercih ediyorlar zaten ondada söylüyorlar ilkinde olasılık çok düşük tekrarladıkça şans artar diye..
tüp bebekte eğer mikroenjeksiyon seçilirse ki artık çoğu yer bu yöntemi tercih ediyor,zaten yumurta ve sperm laboratuvarda dölleniyor yani senin rahmine döllenmiş yumurta bırakılıyor ondan sadece rahmine tutunması bekleniyor...
yıpranma kısmı çok fena yaa manevi yönü daha ağır tabi ama maddi de can dayanmıyor bak 1000 tl aşılamaya 150 tl tahlil ve ilaçlara kaç para havaya gitti bu ay boşuna...
kuşum dün batmana gittik gezmeye birazcıkta alışveriş yaptık o yüzden giremedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?