Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

aşılama sadece sperm sayısı yetersizliğinde uygulanmıyor cicim tabiki o da var içinde ama sebepsiz infertilite,yumurta azlığı,rahim ağzındaki anatomik bozukluklar,endometriosis falan falan bu gibi durumlarda da seçiliyor..O yüzden çoğu doktor bir süre bebek olmayınca ve testlerde temiz çıkınca ilk olarak kolay yöntem olan aşılamayı tercih ediyorlar zaten ondada söylüyorlar ilkinde olasılık çok düşük tekrarladıkça şans artar diye..
tüp bebekte eğer mikroenjeksiyon seçilirse ki artık çoğu yer bu yöntemi tercih ediyor,zaten yumurta ve sperm laboratuvarda dölleniyor yani senin rahmine döllenmiş yumurta bırakılıyor ondan sadece rahmine tutunması bekleniyor...

yıpranma kısmı çok fena yaa manevi yönü daha ağır tabi ama maddi de can dayanmıyor bak 1000 tl aşılamaya 150 tl tahlil ve ilaçlara kaç para havaya gitti bu ay boşuna...

günaydın şekerimm
kız sen nerdesin bakim kaç gündür???

kuşum ben dün giremedim sadece ne bağırıyorsun tırsdım birden eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
eşimi gönderip geldimm hemencecik korkudan eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

:1shok: aboooovv görüyomusun belkide kk ya giriyodu kadın
23 yaşındaymış daha yaa küçücük ama 3 çocuğu varmış akannehir

ayyy benide güldürdün tövbe tövbeee
kadının yaşına çoçuğuna bakıyo
hiç dikkatimi çekmemişdi...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tahmin ettik zaten bu kocişiyledir diye,korkma korkma bişey yapmicaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:)))
bi kerem bu hepimiz için geçerli canım...
aklinialirimsmile adamlar bize iyi güveniyo valla
arkadaşlık sitesindeyiz sonuçtaohaoldumsmile

kız haberi sonradan okudum evet haklısın hepimiz için geçerli..
ama kızcağızda psikolojik destek sitelerine giriyormuş yazık 23 yaşında 3 çocuk sahibiymiş olan çocuklara oldu

:1shok: aboooovv görüyomusun belkide kk ya giriyodu kadın
23 yaşındaymış daha yaa küçücük ama 3 çocuğu varmış akannehir

aman kuş dikkat et senn eş bugünlerde gıcık yazışmana sonra
kanatlarını yollar valla...
gönlünü hoş tut bariiaklinialirimsmile

ayyy benide güldürdün tövbe tövbeee
kadının yaşına çoçuğuna bakıyo
hiç dikkatimi çekmemişdi...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tövbe tövbe allah rahmet eylesine bilim benimde dikkatimi o çekti işte..
insanın fikri neyse zikri o olur :)

günaydınn herkeseee......
nasılsınız arkadaşlarr??

hoşgeldin edoşum :)

bilgilendirdiğin için çok teşekkürler kuzum.
bu anlattıklarından yola çıkaraktüp bebek bana daha mantıklı geliyor şimdi gene kaydirigubbakcemile3
dediğim gibi allah korusun başıma yine dış gebelik vesaire kötü bişey gelirse, yeniden bilmem kaç ay korunmam gerekirse diye de çok korkuyorum, yaşımla da ilgili sanırım. mesela geçen sene falan böyle düşünmüyordum, tabii başımdan geçenlerle de ilgili korktuklarım.

ayrıca maddi kısmı da çok fazlaymış :/
ikinci aşılaman da aynı parayı mı ödeyeceksin yoksa işleyen bi sürec devam ediyor diye daha az mı ödeyeceksin acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…