• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

tırsmak ne demek cnm yusuf yusuf atıyo derler ya bi yerlerim :=)
cnm sadece doğum korkusu değil her an bişey olucakmı bebeğime iyi bakabilecekmiyim gece ağlayınca duyabilecekmiyim dönerse nefessiz kalırsa beşikte ya görmezsem cnm biliyorum saçma ama inan günler yaklaştıkça daha bi çok şeyler geliyo insanın aklına bu zamana kadar gelip bebeğime bu kadar yaklaşmışken aışmışken onu kaybetmekten çok korkuyorum sultan....:=((

ayyy canım benim korkuların doğal ama kaybetme fikrini aklından çıkar canım
öyle kötü şeyleri getirme aklına..allahım korusun esirgesin canım...
diğer korkuların emin ol o uyusada sen uyumuycan onu seyretmekden derin neefes alsa hemen uyanacan..
kardeşimden biliyorum ..merak etme ....ama güzel şeyler düşün lütfen...

evet sultancım artık kontrolleri haftada 1 re düşürdü nst ye bağlıyolar felan işte cnm normal kontrol işte tek farkı artık doğum başladımı açılma varmı diye sık sık çağırıyrlar ..ya nst de sancım çıkarsa :18:

sen böyle ya şu olursa ya bu olursa die içini kemirirsen doğrursun ..stresten...
yarında güzel gececek bebişin kalp atışlarını dinleyip gelcen:))

bu arada adı ne olcak ???????

ayyy canım benim korkuların doğal ama kaybetme fikrini aklından çıkar canım
öyle kötü şeyleri getirme aklına..allahım korusun esirgesin canım...
diğer korkuların emin ol o uyusada sen uyumuycan onu seyretmekden derin neefes alsa hemen uyanacan..
kardeşimden biliyorum ..merak etme ....ama güzel şeyler düşün lütfen...

inşallah cnm ama inan desteğin çok iyi geldi inşallah yaa.
ama cnm aklımdan çıkaramıyrum heralde bu 9 zuncu ay psikolojisi ben düşünmesemde rüyalarıma bile giriyo 2 gün oynamadı ne hale geldik bişey oldu diye acile gitik neyse cnm ya inşallah hayırlısıyla doğum bi olsunda atlatalımda ...
senide sıkmıyiim cnm güzel şeylerden konuşalım ..
desteğin için ayrıca sağol hakkını helal et sultan ..gerçekten bu günler çok stresliymiş birde ben yanlızım ya burda galiba ondan da çk etkiledi...

sen böyle ya şu olursa ya bu olursa die içini kemirirsen doğrursun ..stresten...
yarında güzel gececek bebişin kalp atışlarını dinleyip gelcen:))

bu arada adı ne olcak ???????

ya aslında erken doğması iyi olur fıçı yutmuş gibiyim sultan ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum yattığım yerde dönemiyorum kalkamıyorum:))))

adı cnm daha düşünme aşamasındayız ama büyük ihtimalle zeynep irem olucak teyzesi tabi değişebilir de...

inşallah cnm ama inan desteğin çok iyi geldi inşallah yaa.
ama cnm aklımdan çıkaramıyrum heralde bu 9 zuncu ay psikolojisi ben düşünmesemde rüyalarıma bile giriyo 2 gün oynamadı ne hale geldik bişey oldu diye acile gitik neyse cnm ya inşallah hayırlısıyla doğum bi olsunda atlatalımda ...
senide sıkmıyiim cnm güzel şeylerden konuşalım ..
desteğin için ayrıca sağol hakkını helal et sultan ..gerçekten bu günler çok stresliymiş birde ben yanlızım ya burda galiba ondan da çk etkiledi...

ayy canım benim ne demek ne yaptım ki keşke yanında olsam ....
yalnızlık ne demek bilmm mi canımm bayramın 1.günü ağlamakla geçtiii:((
yanına ailelerden gelip kalacak varmı???

ya aslında erken doğması iyi olur fıçı yutmuş gibiyim sultan ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum yattığım yerde dönemiyorum kalkamıyorum:))))

adı cnm daha düşünme aşamasındayız ama büyük ihtimalle zeynep irem olucak teyzesi tabi değişebilir de...

hım....:))gül fıçısı:))
doğumdan sonra bol bol yüz üstü yatarsın artık..

ayy canım benim ne demek ne yaptım ki keşke yanında olsam ....
yalnızlık ne demek bilmm mi canımm bayramın 1.günü ağlamakla geçtiii:((
yanına ailelerden gelip kalacak varmı???

annemler gelicek cnm çok şükür ama en fazla ne kadar kalıcak ki gene yanlzılık bizi bekliyo bizim kaderimiz cnm iş durumundan dolayı .
keşke cnm ya aynı yerde olsaydık valla süper olurdu bebişleri birlikte büyütürdük ama oğlun kızıma asılmıycak baştan anlaşalım .......
bayram konusunda da ahhhhh ahhhh aynen cnm yanlızdık eşimle :((

hım....:))gül fıçısı:))
doğumdan sonra bol bol yüz üstü yatarsın artık..

aynen öyle cnm doğumdan snra böle sancısız karnım gerilmeden acısız uyanacağım günleri sabırsızlıkla bekliyrum valla yüz üstü yatmayı özledim kısaca sancısız yatmayı özledim :))
gül fıçısı:1::1::1::1::17::17:

annemler gelicek cnm çok şükür ama en fazla ne kadar kalıcak ki gene yanlzılık bizi bekliyo bizim kaderimiz cnm iş durumundan dolayı .
keşke cnm ya aynı yerde olsaydık valla süper olurdu bebişleri birlikte büyütürdük ama oğlun kızıma asılmıycak baştan anlaşalım .......
bayram konusunda da ahhhhh ahhhh aynen cnm yanlızdık eşimle :((

:)) allah mı söyletti oğlun die...benim de ne zaman bebek hakkında konuşsak oğlan diorum :))

şekerlerrr selam ben geldim gerçi gireli bir süre oldu ama eşimin açım açım nidalarından yemek olayına girdim hemen size selam veremeden..Nasılsınız bakalımmm?

gülcüm kendini üzüp sıkma lütfen artık doğum yaklaşıyor gözlerini kulaklarını kapat dış dünyaya bebeğini düşün mutluluğunu heyecanını doya doya yaşa...

Kuşuuuum napıyosun yalnızmısın kocişin nerdee??

aynen öyle cnm doğumdan snra böle sancısız karnım gerilmeden acısız uyanacağım günleri sabırsızlıkla bekliyrum valla yüz üstü yatmayı özledim kısaca sancısız yatmayı özledim :))
gül fıçısı:1::1::1::1::17::17:

olcak olcak ogünlerde gelcek bak bize bizde o günleri görelim die bekliyoz sabırsızlıkla

şekerlerrr selam ben geldim gerçi gireli bir süre oldu ama eşimin açım açım nidalarından yemek olayına girdim hemen size selam veremeden..Nasılsınız bakalımmm?

gülcüm kendini üzüp sıkma lütfen artık doğum yaklaşıyor gözlerini kulaklarını kapat dış dünyaya bebeğini düşün mutluluğunu heyecanını doya doya yaşa...

hoşgeldinn kuşş...yok yalnız değilim eşimi perş.be günü işe yolladım bu gün kavuştum denetlemeleri vardı
felaket yorgun ve uykusuz 1 saattir uyuyodu şimdi duşa girdi...
nasıl dı diş randevun

hpericik nasılsın cnm özledim hepinizi bişey sorup kaçıcam :)))) rahim filminde anesteziylemi olum sen ne yaptın bide benden rahim filmi içn 120 tl istediler anesteziyle olursafiyatı ne kadar oluyo acep ??? öptüm kocamn hepinizi :) bu ne biçim kk yaa öpme işereti bile yokk:))))
canım iyiyim görüşemedik ne zamandır..
vallahi ben anestezi yaptırmadım 5 dk süren bir işlem hiçte acımıyor,anestezinin etkisi daha kötü bence..
ben 320 tl ödemiştim vallahi burada özel bir yerde..ama olsun canımızdan değerli değil,iyi bir yerde yaptırmak gerekli...

hoşgeldin cnm nasılsın ?
kontrolünde güzel geçmiş çok sevindim handan inşallah sonuna kadar böyle mükemmel gider cnm ..
doğru diyosun cnm aslında....

cnm çok sevindim herşeyin güzel çıkmasına hakkında hayırlısı cnm inşallah hayırlısıyla sonuna kadar böle güzel gider iyi haberi alırız handancım inşallah ben sana kızımın doğduğu haberini vericem sende bana kızına hamiş olduğun haberi vericen aynı anda ..........

ahhh canikom ağzından bal damlıyor :)) Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Sende hiç merak etme bir avazda doğurup kucağına alacaksın minik prensesini,o kadar kolay bir doğum olacak ki şaşıracaksın..Zaten zeynep iremini kucağına alınca dünyayı unutucan herşey boş gelicek..

olcak olcak ogünlerde gelcek bak bize bizde o günleri görelim die bekliyoz sabırsızlıkla

inşallah tatlım inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin....
sürekli aklımdasınız hepinizin adını doğum anında sayıcam dua edicem cnm hatta o anda unutmıyiim diye bi kağıda liste yapıcam :))

hoşgeldinn kuşş...yok yalnız değilim eşimi perş.be günü işe yolladım bu gün kavuştum denetlemeleri vardı
felaket yorgun ve uykusuz 1 saattir uyuyodu şimdi duşa girdi...
nasıl dı diş randevun
ohhh ne güzel keyif yapın bol bol..

iyiyidi canım 20 lik dişim yokmuş benim meğerse hiç..röntgen çekildi hiçbiri yok şaşırdı doktorda...bazen olurmuş bende şanslı insanlardanım :)) orası herhalde tahriş olmuş sert birşey yediysen dedi gargara yap geçer dedi..
haftaya beyazlatmaya gideceğim şu ev telaşı bitsinde..
hoşgeldin cnm nasılsın ?
kontrolünde güzel geçmiş çok sevindim handan inşallah sonuna kadar böyle mükemmel gider cnm ..
doğru diyosun cnm aslında....
hoşbuldum canımmm iyiyim bütün gün koşturmaca geçti şimdi anca yemek yiyorum
saol hayatım çok şükür herşey yolunda amin inşallah..

ahhh canikom ağzından bal damlıyor :)) Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Sende hiç merak etme bir avazda doğurup kucağına alacaksın minik prensesini,o kadar kolay bir doğum olacak ki şaşıracaksın..Zaten zeynep iremini kucağına alınca dünyayı unutucan herşey boş gelicek..

cnm benm ya inşallahhh inşallahhh aminnnnnnnnn...

Back
X