Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

inş canım ben de heyecanla bekliyorum hayırlısıylaaa :))

inşallah güzelim inşallah sonrada sırayla teker teker diğer kızlardan alıcaz güzel haberleri ve burda bebişlerden sohbet edicez hep beraber tüm kızlar ama bakın benim kızım apla olucak döverse karışmam sizin çocukları :))

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hepinizi çok sewiyorum iiki warsınız eşimi kaldırcam bn dayanamıyom yrn gelirim gene çok öp hepinizi

sende iyiki varsın yoncacım cnm hadi koş çabuk yarın grş nasıl olsa siz bu anın tadını çıkarın eşinle ....iyi geceler taze anne grş cnm byee....

bakalım canım hayırlısıysa ve doğru zamansa inş güzel haberler alırımm..
ayyy evet zeynebimiz abla olucakkk..
merak etme anneler çok güzel anlaştıgı için miniklerimizde çok güzel anlaşacaktırr..

sultan sen nasılsın güzelim hiç görüşemedik bu gün özledim

gülüm bende özledim sabah 8 gibi girdim sana dua ettim çıktım..
kusum vardı ...canım kaç haftadır bel ağrısı..halsizlik yorgunluk var pek keyfim yok aslında..:))

edam yarında sen sevindirirsin inş..:))

sabah topiğe gelen kızlara süper bi haber olucak bu güne muhteşem bi haberle başlıycaklar :))

her günümüz böyle olur inşallah artık...

canım çok inandırmak istemiyorum kendimi ama annem sen hamilesin diyor :))
ama sonucu görmeden heveslenmemeye karar verdimm...
inş güzel haberlerle gelir sizi sevindiririm :))
sırayla hepimiz dökülürüz inş :))

amin cnm inşallah önceikle hayırlı ve doğru zaman geç olsun güç olmasın böyle kaybetmek daha acıı.
evet cnm kızımın arkadaşlarının anneleri o kadar tatlı ki kesin bebişleri de tatlı olucak ..

canım bende hep öyle dua ediyorum sağlıklı olsun dogru zaman olsun yeter..
inan negatif çıksa hiç üzülmem demek ki zamanı değil derim..
çünkü 1 kere kaybettim çok acı birşeyy...
ama eşim çok üzülür buna eminimmm...

sağol cnm allah razı olsun ...
kurs ta süper olmuş valla keşke benimde öyle imkanım olsaydı ama halk eğitim çok uzak bana...cnm dikkat et kendine neden acaba bel ağrısı halsizlik felan bak bu günlerde çok şükür eşinde yanında inşallah gebelik olursa zor olur cnmvücudun zayıf düşer iyice....inşallah ya inşallah yarın da eda için sevinicez o kadar çok istiyorum ki siden bu haberi almayı tabi hayırlısıyla ...

inş canım inş hepimiz arka arkaya dökülelim hayırlısıylaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…