kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hepinizi çok sewiyorum iiki warsınız eşimi kaldırcam bn dayanamıyom yrn gelirim gene çok öp hepinizi
cnmmm Allahım sanada isteyen herkesede nasip etsin işlhhh ama bn halaa inanamıyorum yaaa
inş canım ben de heyecanla bekliyorum hayırlısıylaaa :))
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hepinizi çok sewiyorum iiki warsınız eşimi kaldırcam bn dayanamıyom yrn gelirim gene çok öp hepinizi
inşallah güzelim inşallah sonrada sırayla teker teker diğer kızlardan alıcaz güzel haberleri ve burda bebişlerden sohbet edicez hep beraber tüm kızlar ama bakın benim kızım apla olucak döverse karışmam sizin çocukları :))
sultan sen nasılsın güzelim hiç görüşemedik bu gün özledim
gülüm bende özledim sabah 8 gibi girdim sana dua ettim çıktım..
kusum vardı ...canım kaç haftadır bel ağrısı..halsizlik yorgunluk var pek keyfim yok aslında..:))
edam yarında sen sevindirirsin inş..:))
bakalım canım hayırlısıysa ve doğru zamansa inş güzel haberler alırımm..
ayyy evet zeynebimiz abla olucakkk..
merak etme anneler çok güzel anlaştıgı için miniklerimizde çok güzel anlaşacaktırr..
sabah topiğe gelen kızlara süper bi haber olucak bu güne muhteşem bi haberle başlıycaklar :))
her günümüz böyle olur inşallah artık...
amin cnm inşallah önceikle hayırlı ve doğru zaman geç olsun güç olmasın böyle kaybetmek daha acıı.
evet cnm kızımın arkadaşlarının anneleri o kadar tatlı ki kesin bebişleri de tatlı olucak ..
gülüm bende özledim sabah 8 gibi girdim sana dua ettim çıktım..
kusum vardı ...canım kaç haftadır bel ağrısı..halsizlik yorgunluk var pek keyfim yok aslında..:))
edam yarında sen sevindirirsin inş..:))
sağol cnm allah razı olsun ...
kurs ta süper olmuş valla keşke benimde öyle imkanım olsaydı ama halk eğitim çok uzak bana...cnm dikkat et kendine neden acaba bel ağrısı halsizlik felan bak bu günlerde çok şükür eşinde yanında inşallah gebelik olursa zor olur cnmvücudun zayıf düşer iyice....inşallah ya inşallah yarın da eda için sevinicez o kadar çok istiyorum ki siden bu haberi almayı tabi hayırlısıyla ...
kızlarr iyi geceler çook uykum geldi gözümü zor açıyom ..öptm..
kızlarr iyi geceler çook uykum geldi gözümü zor açıyom ..öptm..
handan yorgunluktan gelemedi galiba tadilat işide çok zor yaaa Allah yardımcısı olsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?