Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

cnm ben çıkıyrmmm eşim tepe dikildiii:95:
eğer idrarın açıksa gebesin derlerr günü geçenler için bizim burda.koca karııı lafları ama ne bilim.sölüm dedim.

iyi geceler cnmmm.ben çıkıyrmmmmm

cnm kaynım bizde yaa bilg. o aldı onun için aniden çıkmak zorunda kaldım.eşimm beni sinir edioo.bu böle sürmez interneti iptal ettiricem dioo.ben kk da rahat ediom yaa herife batıo resmennn

allah allah kızıyor mu kk ya girmeneee....
inş iptal ettirmez yaaa...

canım benim 10 gündür idrarım aşırı koyulaşmıştı 2 gündür daha açıkkk...
benim bildiğim idrar koyulaşınca hamilelik olur canımmm...

aaaaaaa çıkıyor musun??
neyse iyi geceler o zaman tatlımmm...

herkeseee günaydınnnn

karın bel agrımdan uyuyamadım bütün gece yatakta dönüp durdumm...
en son canım sıkıldı gelip açılışı yapayım dedimm...

...inşş hep duam oydu biliosun 2010 bitmeden gebe kalmak ve biliyrm ki eda sen sultan ve ben çok geçmeden gebe kalıcazz içime doğuo.bu ay fizik gtedavimi olup öbür ay bol bol çalışma yapacamm:76:

peki ya ben

ayy ben okuyupta yetişim bari size :))

evet evet, oku da valide sultanı beraber okuyalım

iyi akşamlar canım..görüşürüz
evet evet evet
3 aynı anda başlarız valideyede :76:

geç döllenme olması ihtimali yükseldi bu durumda öyleyse.
ay testi tekrarla da rahatlayalım edoşum, az kaldı çarşambaya

herkeseee günaydınnnn

karın bel agrımdan uyuyamadım bütün gece yatakta dönüp durdumm...
en son canım sıkıldı gelip açılışı yapayım dedimm...

kıyamam ben sana, günaydın canım. durum belirsiz olunca ilaç da alamıyorsun tabii
günaydın edoşum, iyi bir hafta olsun :82:

günaydınn tatlımmm...güzel bir hafta bizi bekliyordur umarımmm..
evet canım ihtimal yükseldi çarşamba belli olacak bakalım değerim yükselecek mi...
ayyy sorma kuşum yaa agrım var ve ilaç alamıyorum deli oluyor insan böylee...

meraklı bekleyiş başladı yeniden hayırlısı olsun kuzucum, var senin bu kasım'da bişey

ben de ocak ayı için tüp bebek merkezi araştırıyorum ankara'da. en aklıma yatan maya diye bi klinik bakalım.

meraklı bekleyiş başladı yeniden hayırlısı olsun kuzucum, var senin bu kasım'da bişey

ben de ocak ayı için tüp bebek merkezi araştırıyorum ankara'da. en aklıma yatan maya diye bi klinik bakalım.

hayırlısı olsun canım tek dileğim buu...
evet kasım bana ugurlu geliyor nedenseee

tüp bebek için iyi araştırmak gerek...referans bulmaya çalış için rahat olurr canımm...

hayırlısı olsun canım tek dileğim buu...
evet kasım bana ugurlu geliyor nedenseee

tüp bebek için iyi araştırmak gerek...referans bulmaya çalış için rahat olurr canımm...

yaa evet çok önemli bu klinik konusu. hayalkırıklığı yaşayacaksam bile tedavinin içime sinmesi lazım. korkuyorum da bi yandan ama hayırlısı herşeyin :)
bi çay yapacağım edoşum, ister misin

yaa evet çok önemli bu klinik konusu. hayalkırıklığı yaşayacaksam bile tedavinin içime sinmesi lazım. korkuyorum da bi yandan ama hayırlısı herşeyin :)
bi çay yapacağım edoşum, ister misin

evet canım çok önemli gerçekten bu bir ay süre içinde devamlı araştır benceee...

asla hayır demem bir çay hastası olarakkk :))
ama şu dönemde pek tercih etmiyorum kuşum sonucumu alana kadar...
sana afiyet olsunnn :))

slm kızlar :80::80::80::80:
çay neye sakıncalı ay yoksa yumurtalaramı anam valla onu yeme bunu içme halimiz ne olcakkk

çay neye sakıncalı ay yoksa yumurtalaramı anam valla onu yeme bunu içme halimiz ne olcakkk

hoşgeldin tugbacımmm...
sabah sabah güldüm valla haklısın ne yiyip içeceğimizi şaşırdık :))
ama benim ki farklı beta sonucum biraz ortada çıktı da gec döllenme olabilir dedi dr o yüzden içmiyorum bu dönemlerde..

aaaa sen hamılmisin duymadım ne zaman ay çok sevindim adına ne güzel maşallah allah sağlıklı gebelik versin inş cnm sağlıklada kucağına alman dileğiyle bebişini
ay evet dedim bende içiyorum sabah 2 bardak akşam 2 bardak acaba yumurtayamı zararlı yumurtalama dönemimdeyim de laf aramızda

canım şuan hamile değilim ama değerim yükselebilirmiş...
geç döllenme olmuş olabilir dedi..
1 hafta sonra testi tekrarla dedi ben de çarşamba tekrarlayacam bakalım yükselmiş mi...
eğer yükselmediyse adetle atıcam kimyasal gebelik sayılıyormuş canımmm...

CANIM inş yükselir hayırlı haberler verirsin inşş

sağol kuşum teşekkür ederim
bu arada ben de döllenme dönemindeyim, yumurtam bu ara çatladı eğer çatladıysa peki çay içmemin bi sakıncası var mı benim de bu dönemde acaba? zararlı mıymış çay?
gerçi ben akşamları içmiyorum ama gündüz vakti öğlene kadar 3 fincan falan içiyorum

selammmm günaydın

CANIM inş yükselir hayırlı haberler verirsin inşş

inşallah canımmm...
ben de beklemedeyim bakalım ne olacakk...
üst komsum 20 senelik ebe dün onun çalıştıgı hastanedeki dr sorduk bunları söyledi...
bakalım artık hayırlısı canımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…