cnm kaynım bizde yaa bilg. o aldı onun için aniden çıkmak zorunda kaldım.eşimm beni sinir edioo.bu böle sürmez interneti iptal ettiricem dioo.ben kk da rahat ediom yaa herife batıo resmennn
cnm ben çıkıyrmmm eşim tepe dikildiii:95:
eğer idrarın açıksa gebesin derlerr günü geçenler için bizim burda.koca karııı lafları ama ne bilim.sölüm dedim.
iyi geceler cnmmm.ben çıkıyrmmmmm
...inşş hep duam oydu biliosun 2010 bitmeden gebe kalmak ve biliyrm ki eda sen sultan ve ben çok geçmeden gebe kalıcazz içime doğuo.bu ay fizik gtedavimi olup öbür ay bol bol çalışma yapacamm:76:
ayy ben okuyupta yetişim bari size :))
iyi akşamlar canım..görüşürüz
evet evet evet
3 aynı anda başlarız valideyede :76:
kızlarrr bugün değerimi en üst kattaki ebeye gösterdimm...
aynur abla değerimin normale göre yüksek oldugunu gec döllenme olabileceğini ve testi tekrarlamam gerektiğini söyledi..
adete bir iki gün önce gebe kaldıysan değerin çok normal dedi..
eger negatif olsaydıı 0 larda çıkması gerektiğini söyledi..
eğer bu süre zarfında adet olursam adetle düşük yaşayacağımı söyledi..
çarşamba yada perşembe testimi tekrarlayacam bakalım sonuc yükselmiş mi...
herkeseee günaydınnnn
karın bel agrımdan uyuyamadım bütün gece yatakta dönüp durdumm...
en son canım sıkıldı gelip açılışı yapayım dedimm...
geç döllenme olması ihtimali yükseldi bu durumda öyleyse.
ay testi tekrarla da rahatlayalım edoşum, az kaldı çarşambaya
kıyamam ben sana, günaydın canım. durum belirsiz olunca ilaç da alamıyorsun tabii
günaydın edoşum, iyi bir hafta olsun :82:
günaydınn tatlımmm...güzel bir hafta bizi bekliyordur umarımmm..
evet canım ihtimal yükseldi çarşamba belli olacak bakalım değerim yükselecek mi...
ayyy sorma kuşum yaa agrım var ve ilaç alamıyorum deli oluyor insan böylee...
meraklı bekleyiş başladı yenidenhayırlısı olsun kuzucum, var senin bu kasım'da bişey
ben de ocak ayı için tüp bebek merkezi araştırıyorum ankara'da. en aklıma yatan maya diye bi klinik bakalım.
hayırlısı olsun canım tek dileğim buu...
evet kasım bana ugurlu geliyor nedenseee
tüp bebek için iyi araştırmak gerek...referans bulmaya çalış için rahat olurr canımm...
yaa evet çok önemli bu klinik konusu. hayalkırıklığı yaşayacaksam bile tedavinin içime sinmesi lazım. korkuyorum da bi yandan ama hayırlısı herşeyin :)
bi çay yapacağım edoşum, ister misin
slm kızlar :80::80::80::80:
çay neye sakıncalı ay yoksa yumurtalaramıanam valla onu yeme bunu içme halimiz ne olcakkk
hoşgeldin tugbacımmm...
sabah sabah güldüm valla haklısın ne yiyip içeceğimizi şaşırdık :))
ama benim ki farklı beta sonucum biraz ortada çıktı da gec döllenme olabilir dedi dr o yüzden içmiyorum bu dönemlerde..
aaaa sen hamılmisin duymadım ne zamanay çok sevindim adına ne güzel maşallah allah sağlıklı gebelik versin inş cnm sağlıklada kucağına alman dileğiyle bebişini
ay evet dedim bende içiyorum sabah 2 bardak akşam 2 bardak acaba yumurtayamı zararlı yumurtalama dönemimdeyim de laf aramızda
canım şuan hamile değilim ama değerim yükselebilirmiş...
geç döllenme olmuş olabilir dedi..
1 hafta sonra testi tekrarla dedi ben de çarşamba tekrarlayacam bakalım yükselmiş mi...
eğer yükselmediyse adetle atıcam kimyasal gebelik sayılıyormuş canımmm...
evet canım çok önemli gerçekten bu bir ay süre içinde devamlı araştır benceee...
asla hayır demem bir çay hastası olarakkk :))
ama şu dönemde pek tercih etmiyorum kuşum sonucumu alana kadar...
sana afiyet olsunnn :))
slm kızlar :80::80::80::80:
çay neye sakıncalı ay yoksa yumurtalaramıanam valla onu yeme bunu içme halimiz ne olcakkk
CANIM inş yükselir hayırlı haberler verirsin inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?