Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ayy inşallah bebiştendir cicim,acaba beklemesenmi çarşambayı nasıl olsa değer yükselmiştir elbet oradan anlaşılır..

belim kasıklarım çok agrıyor yaa her an adet olmayı bekliyorum ama hala olmadımm...
olmadıgıma göre yükselmişte olabilir bilemiyorumm...
ama nedense adet olmayı istiyorum çünkü bu değerle bebeğin sağlıksız olmasından korkuyorummm..
aklım çok karışık vallahi kızlarrr...

cnmm bnmde çok akıntım olmuştuu halaadaa oluyoo bide bnm sanki adet olcakmışım gibi karnım ağrıyodu

canım benim su gibi akıntım var çamaşırım ıslanıyor resmen...
bir de arada top top geliyor...
zaten karın kasık bel agrım öldürecek beni gece yatamadımm...
valla ne yapıcamı şaşırdımm bendee...
ilaçta içemiyorumm bekliyorum öylee..

mrb kızlar.fizik tedaviden geldimmm.inşş şifasını görürüm.
sabahleyn vakit çok çabbuk geçio ama öğleden snr okulda sanki zaman duruoo

canım benim su gibi akıntım var çamaşırım ıslanıyor resmen...
bir de arada top top geliyor...
zaten karın kasık bel agrım öldürecek beni gece yatamadımm...
valla ne yapıcamı şaşırdımm bendee...
ilaçta içemiyorumm bekliyorum öylee..

içme ztn cnm normalde adet olurken ölee ağrın olurmuydu bu arada göğüslerin hassaslaştımı hiçç tan olarak kaç gn geçti cnm adetin

3. Afrika - AB Zirvesi için 90 ülkenin başkanları burada toplanıyor. ondan yasak ama işte belli başlı güzergahlar yasak, onlar da genelde merkezi yerler.
anladım kuzum,sana evde keyifli bir 2 gün dilerim :))) oradaki diğer kızlarla kaynaştınız mı bari??
belim kasıklarım çok agrıyor yaa her an adet olmayı bekliyorum ama hala olmadımm...
olmadıgıma göre yükselmişte olabilir bilemiyorumm...
ama nedense adet olmayı istiyorum çünkü bu değerle bebeğin sağlıksız olmasından korkuyorummm..
aklım çok karışık vallahi kızlarrr...
off düşündükçe tabi insanın kafası karışıyor canım ama bunu çözmenin 2 you var ya düşünmiceksin sanki adet zamanın değilmiş gibi,yada test yaptırıp emin olacaksın duruma görede doktora gideceksin..

hoşgeldin canımmm...
fizik tedavinin iyi geldiğini söylüyorlar geneldee tabi çok ilerlememişsee...
dikkat et canım bu dönemlerdee...
okula mı gideceksin öğleden sonraa??

hoşgeldin canım,amin inşallah hemen faydasını görürsün..
zaman artık su gibi geçiyor vallahi,okulda sıkılıyorsun demekki vakit geçmediğine göre.
hemen yükselir mi ki??
bilmem ki ne yapcam acaba??
tabi hemen yükselir hergün değer yükseliyor zaten benim bildiğim..

içme ztn cnm normalde adet olurken ölee ağrın olurmuydu bu arada göğüslerin hassaslaştımı hiçç tan olarak kaç gn geçti cnm adetin

canım gögüslerim adetten 4-5 gün önce başladı şişmeye davul gibi oldular resmen 1 beden büyüdü yani patlayacak gibi eşim bile farketti...
evet agrılı adet oluyorum canımmm...
bugün adetim 10 gün oldu geçelii...

off düşündükçe tabi insanın kafası karışıyor canım ama bunu çözmenin 2 you var ya düşünmiceksin sanki adet zamanın değilmiş gibi,yada test yaptırıp emin olacaksın duruma görede doktora gideceksin..

canım böyle agrım oldugu için mevbur aklıma geliyorr...
oturup kalktıgımda birşey geciyor devamlı wc ye koşuyorum adet oldum diye bakıyorum su gibi akıntı..
o yüzden unutmam pek mümkün olmuyorr...
en iyisi kan testini yenilemek onu da bir eşime sorayım ne gün müsait o gün gidip yaptıralımm...

canım gögüslerim adetten 4-5 gün önce başladı şişmeye davul gibi oldular resmen 1 beden büyüdü yani patlayacak gibi eşim bile farketti...
evet agrılı adet oluyorum canımmm...
bugün adetim 10 gün oldu geçelii...

çok geçmiş cnm yaaa yaptır cnm gene hergün değer çifte katlanıyormuş için rahat eder...bnmde göğüslerim çok şiştii

hoşgeldin canımmm...
fizik tedavinin iyi geldiğini söylüyorlar geneldee tabi çok ilerlememişsee...
dikkat et canım bu dönemlerdee...
okula mı gideceksin öğleden sonraa??
evet cnm yarım saat snr giderim okula

hoşgeldin canım,amin inşallah hemen faydasını görürsün..
zaman artık su gibi geçiyor vallahi,okulda sıkılıyorsun demekki vakit geçmediğine göre.

cnm akşam 5.30 kadar uzun olduğu için sıkıcı oluyorr.hamile kalana kadar gidicem zaten inşş biran evel kalırımda bırakırım çok zor oluo.nereye koşturucamı şaşırıoyrm

dr 1 hafta sonra yenile dedi yani cuma günü...
ama ben o zaman kadar bu agrıyı çekmek istemiyorumm...
eşime sorayım ya yarın yada diğer gün gidip kan testimi yaptırayımm...

şifa olsun :) bugün nasılsın? okulda sıkılıyorsun demek, halbuki ne güzel kafanı dağıtıyor olmalı :26:

hemen yükselir mi ki??
bilmem ki ne yapcam acaba??

yükselir tabii ki gebelik normalse. sen karar ver kuzum, ama yaptırsan için de rahat eder :29:

anladım kuzum,sana evde keyifli bir 2 gün dilerim :))) oradaki diğer kızlarla kaynaştınız mı bari??

ehh işte, kaynaştık sayılır :) herkesin aynı kafada olmasını bekleyemiyorsun tabii, minimumda ortak bi payda buluyorsun herkesle, yoksa zaman geçmez buralarda :)) bir de kurs arıyorum şimdi, ingilizce konuşma kursu, bulabilrisem tam süper olacak :))
sen nasılsın? perşembe mi gidiyordun doktora?

kızlar sizi umutlandırmak istemem ama benim adetimden önce akıntım kesilirdii.normalide bu zaten.akıntınız olduna göre ihtimaller yükselio:49:

çok geçmiş cnm yaaa yaptır cnm gene hergün değer çifte katlanıyormuş için rahat eder...bnmde göğüslerim çok şiştii

yaptırıcam yoncacımmm...
benimde demek istediğim 10 gün geçti değerimin o arayı kapatması zor gibi...
sağlıksız gebelik olacagına adet olmam daha iyi benim için..
o yüzden adet olmak istiyorum daha çok canımm..

benim bel ağrım günlerdir.var akıntı da vardı hep su gibi
gögüs ağrımda dünden beri var dokunca
daha önceleri 10 gün önceden başlardı ağrıması dokunamaz yatamazdım acısından:97::97:

Back
X