Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:6slm kızlar biz geldikkkkkk
kızlar hepinizden Allah razı olsun önce rabbimin sayesinde sonrada sizin dualarınızla oldu bu gün dktrdaydık teyzeleri az önce girdik eve size hemen haber veriim dedim herşey yolunda hiçbi sorun yokmuş çok şükür kızlar çk şükür rabbime biz iyiyiz teyzeleri ama nasıl rahatladım bi bilseniz iyiki varsınız
kuşlarrr ben geldimmm...
sabah haber vermiştim eşim öğleden sonra geldi..
o yüzden gidemedimm...
cuma sabahı gidicemm inşş..
okuyorum kuzumm biraz işim vardı bugün öğleden sonra giremedim..
inşallah bakalım göreceğiz neler olmuş :))
kaç gün geçti inşallah hamilesindir cnm içime doğmaya başladı sıralancaz gibime geliyo:79:
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]İsim|BAT
imjuli|12.12.2010
hperi|20.12.2010
ua27|22.12.2010
Nimett07|?
maonyaaa|?
tben|?
makca|?
KUBI|?
[/table]
kızllar bu arada filizdeen hiç haberiniz varmı
ayyyyyyyyy süper haberrr![]()
![]()
![]()
çok sevindim canım benimmm...
sağlıcakla kucagına alman nasip olur inşş...
‎"Bir kadının içindeki masum meleği erkek keşfeder; ama o meleğin tüm masumluğunu da yok edecek olan yine erkektir".
çok sevindim canım gözün aydın maşallahbak ben sana demiştim sen yeterki yüksek tut moralini..İyiki haber verdin canımm
![]()
doktor bana bu ay deneyin dedi ertesi ay yumurtlama takibi yapıcak allhın izniyle hayata olumlu bakıyorummu acaba heycanlıyım hem size hem kendime :96::96:
ay cnm ya inşallah bu kadar beklemeye strese hamilesindir çünki bu kadar stresten snra beklemeden sonra ancak o miniğin totolarını ısırırsak rahatlarızhoşgeldin canımmm...
hamile değilim ama değerim şüpheli çıktı yükselirse geç döllenme olabilirmiş...
sultancık adet olmadı bekliyoruzz...
gül daha doğurmadı ama son günleri hayırlısıyla atlatacak inş..
ohh şükür ki herşey yolundaçok sevindim gül, hayırlısıyla kucağına alacaksın yakında
![]()
40bin kere maşallah size
hayırlısı olsun edoşum :128: o zaman cuma günü heyecanlanacağız seni beklerken, nasıl geçer şimdi vakit :122:
hayırlısı olsun handancım, bugün bize iyi haberlerle gel inşallah:118:
kübracım çok sevindim seni gördüğüme, daha sık gel, özletiyorsun kendiniinşallah en kısa zamanda en hayırlı haberi alırsın
Nimett07, maonyaa, tben, makca, KUBI; neden yeni tarihlerinizi vermiyorsunuz? uğramasanız anlarım ama buralardasınız
bu arada 12 aralıkta sıra bana gelene kadar hiç kimse yok yani?ecrin ve mutlukız da tarihlerini versinler bence, öyle değil mi
![]()
nerdesiniz kızlarrr :97: :97: :97:
,AskMelegi+,imjuli+,
günaydın![]()
aaa Gül de mi burda :)
Günaydın Sultancım, günaydın Gülcüm![]()
günaydın sultancım nasılsın cnm ?
varmı bi değişiklik .....testi tekrarladın mı ?kaç gün kaldı gününe ?
kusura bakma cnm zamanım olmayınca arka arkaya oldu biraz sorular ..
hakkında hayırlısı cnm inan hepimiz aklımda dualarımdasınız ....
iviitttttt ivittttttt bende burdayım çiğdemcim
günaydın cnm ....
bu enerjime bakmayın kızlar saatın 4:30 dan beri ayaktayım sancılarım var doğum sancısı değil ama işte 9 cu ayda olan sancılar ama nefesim kesildi ölüceğimi sandım birazdan uyuycam size bi bakiim dedim güzellerim benim![]()
günaydın sultancım nasılsın cnm ?
varmı bi değişiklik .....testi tekrarladın mı ?kaç gün kaldı gününe ?
kusura bakma cnm zamanım olmayınca arka arkaya oldu biraz sorular ..
hakkında hayırlısı cnm inan hepimiz aklımda dualarımdasınız ....
iviitttttt ivittttttt bende burdayım çiğdemcim
günaydın cnm ....
bu enerjime bakmayın kızlar saatın 4:30 dan beri ayaktayım sancılarım var doğum sancısı değil ama işte 9 cu ayda olan sancılar ama nefesim kesildi ölüceğimi sandım birazdan uyuycam size bi bakiim dedim güzellerim benim![]()
uyu da dinlen güzelim, ne kadar heyecanlı![]()
sancıların seni zorluyordur eminim, ama azıcık kaldı işte, herkes heyecanla seni bekliyor emin ol
hem burda, hem evde ve çevrende
![]()
dinlen bol bol, hiçbişey yapma artık![]()
kızlar çok uykum varrrrrr
ama sizleerden ayrılamıyorum offffff![]()
günaydın canım iyiyim biraz başım ağrıyo..
dün yaptım canım malesef..
günüm 30 daydı..bugün 2.gün..
doğumun hangi gün dü canm:26:
git uyu kuzum yaa![]()
günaydın canım iyiyim biraz başım ağrıyo..
dün yaptım canım malesef..
günüm 30 daydı..bugün 2.gün..
doğumun hangi gün dü canm:26:
sağol cnm ..
evet her sancım var dediğimde eşim doğuruyomuusn aşkım hadi doğur nolur diyo sanki benim elimde
ama hakikaten en zor günlerim cnm ama eşimin ailemin yanımda olması ayrıca güzel ve rahatlattı ama sizlerinde benimle olduğunu beni düşünüp dua ettiğini bilmek inan ayrıca mutluluk![]()
aaaa günün geçmiş seninde cnm ya hakkında hayırlısı
12 aralık demişti cnm dktr doğumu ama erken yada geç allah bilir tabiii .....dün gece aklıma ne geldi o sancıyla dkrr 12 aralık demişti yakız çocuğu 10 gün erken gelir derler ya bu gün de ayın 2 si dedim bu gün mü doğurucam
beklemek ve zamanını bilmemek çok zormuş ama![]()
çıkıcam cnm birazdan belim başladı gene offf
ama azıcık sizleri göriim çok özledim tüm kızlarııı....
sultancım bu arada geçmiş olsun cnm ya başın neden ağırıyo kıyamam sana![]()