- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama eda bizi çatlatma burda bırak okumaa geçmişi
ben geldimmm kızlarrrrr...
malesef gebelik yok ama değerim yine aynı gibi 2.2 çıktı...
dr um yoktu muayne olamadımm...
ama yardımcısı bekleyin 1 saate gelir acilde dedi..
size söktürücü yazar dedi..
bende ben söktürücü kullanmak istemiyorum dedimm...
siz bilirsiniz dediii...
bende çıktım geldimmm...
siz bilirsiniz dediii...
bende çıktım geldimmm...
hoşbulduk canlarım valla izne ayrıldım birkaç gün ama onuda doktorda geçirdim.Normalde cumartesiydi randevum doktor acil müdahaleye girdi o yüzden pazartesiye kaldı kontrolüm.Bu arada termal kaplıca için rezarvasyon yaptırmıştık onu erteletmek zorunda kaldık neyse pazartesi gittim doktora kontroller yapıldı herşey yolunda bebek çok sağlıklı dedi ve 50 mgr şeker yüklemem yapıldı 1 saat sonra sonucu aldık doktora gösterdik sonucun kötü çıkmış şekerin çok yüksek direkt insülüne başlanılması gerekiyor ama yarın birde 100 mgrlık yükleme yapalım onun sonucuna göre tam olarak ne yapacağımıza karar verelim dedi tabi biz kaplıca rezarvassyonunu bir daha ertelemek zorunda kaldık ertesi gün gittik yüklemem yapıldı birer saat arayla 5 tüp kanım alındı bakıldı ama sonucu güzel çıktı şekerim korkulacak kadar yüksek değilmiş doktor sadece yediklerine dikkat et dedi sadece derin bir nefes aldım valla sonra 4 boytlu ultrasona girdim ama bizim ufaklık poposunu döndü yüzünü göstermediki foto alalım tabi bu arada 3 kere iptalden bizim termal işide kaldı bende oraya vereceğim parayı gittim bebişe alışveriş yaptım..Ayy ne çok şey yazdım
hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun o zaman üzülme bir dahaki sefere inşallah
![]()
olsun cnm sağlık olsun üzülme...
siz bilirsiniz dediii...
bende çıktım geldimmm...
hoşgeldin canım,hayırlısı.keşke doktorunu bekleseydin neden böyle olurmuş değer sorun neymiş öğrenirdin..
edoşum canım benim :)
söktürücü alsaydın da kolaylıkla atsaydın içindekileri :) tertemiz başlasaydın yeni aya :)
sultancım sen bu ay bal, tarçın. çörekotu kullan bence, düzene sok eşin eglene kadar adetini :)
arada kaçamak yaptım kızlar, bilgisayardan film seçeceğim şimdi eşimle izlemek için.
sevgicim hoşgeldinnnnnn....
biz seni tatil yapıyor zannederken sen nelerle ugrasıyormussunn...
sonuclarının güzel çıkmasına çok sevindimm...
sağlıcakla kucagınada alırsın inş cnmm...
hoşbulduk canımm...
yok tatlım üzülmedik çünkü sağlıksız olmasından korkuyordukk...
şimdi adet olmayı bekliyorum hayırlısıylaa...
adet olayım çalışmalara devammmmmmmmm :))
hakkındahayırlısı buymuş edacımsonuçda hamile kalabiliyosun ne güzsl arkası gelir merak etme :))))