Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

cnm 3gün snr adet olucamm adet olunca sölerim dedim hani bu ay korunuyoruz bebek gelmicek bildiğim için söleemdimmm.ayın 8i yoksaa.
bir an önce adet olmak istiyrmmmmmmm

canım dr unu ihmal etmee...
belinde sorun varsa hamileyken çok sorun yaşarsınn...
normal insan bile hamileyken belinden sorun yaşıyabiliyorr...
aman ihmal etme kuşumm...

cnm aynen bende senin gibi düşünüyrm ama bu topikte öyle kafa dağıtıosun öyle dostluklar kuruosunkii tamm uçurumdan düşerken biri çekiooo seniiiallah kk daki bütün dostlarımdan razı olsun.kızlar bi arkadaş gelmişti emine u die hatırlıomsnuz denizlemi sevgiylemi ne atışma gibi bişileri olmuştuuu geride gelmedi zaten o kız şimdi hamileeeee

hoşgeldinn canımmm...
biz sadece hamilelikten bahsetmiyoruz hayat içinde herşeyden konustugumuz için kafamızı dağıtıp takmıyoruz canımm...
sende böyle yaparak bebişine kavuşabilirsinn...
bir sorunun var mı bu arada??

canım senden de allah razı olsunn...

ben hatırlayamadımm o aradaşı...

niye tartışma çıkmıştı ki??

canım senden de allah razı olsunn...

ben hatırlayamadımm o aradaşı...

niye tartışma çıkmıştı ki??
zaten 1defa girdi cnmm yanlış anlaşılma olmuştuuu.ama çok sevindimm şubatta laparoskobi olmuştuu yapışıklıkları açılmıştıı ve şimdi anneeeee adayııısıra bize gelio kızzz edaaaaaaaaralık veya ocakta gebe kalmak istiyrrmmm alicimmm ekim doğumlu olsun dieeeeeehem gelse ne kadar çatlak bi annesi oldunu görseee daha önce gelmedine pişman olurrr

almesin kızzz
senden umutluyum canımm..
tüplerinde açıldı sende bir sorun yok artıkk...
gelsin bebişlerr..
bakalım bende bu ay dikkat etmeye başlıcam...
bu aya kadar hiç birşey yapmadan olmasını bekledimm...
bakalımm artık hayırlısı...

Konuya farklı bir açıdan bakmayı denemelisin,en kötüsünü düşünüyorum hayal kırıklığı olmasın diye diyosun,nedir o en kötüsü senin için??
Bak ben nasıl üstesinden geldim biliyormusun bu her ay yaşanan hayal kırıklıklarının? Sahip olduklarıma şükrederek.. Vücudumdaki her bir organım ve uzvum çok şükür yerinde ve sağlıklı..Allah birgün öyle bir dert verirki bu konuya bu kadar üzüldüğüne yanarsın..Mesela bir kaza geçirip sakat kalabilirsin açıkçası ben sakat kalmaktansa çocuğumun olmamasını tercih ederim.Allah herşeyin doğrusunu bilir ve emin ol senin için ne zaman hayırlıysa o zaman nasip eder anne olmayı..Fazla kafaya takma,hep hayırlısı için dua et..

Teşekkür ederim. Sanırım en iyisi size takılmak. Evet lh seviyem yüksek. Ama pkolu değilim nasıl oluyor bilmiyorummmm. Neyse söylemedim sayın hatırlatmayım size.

cnm 3gün snr adet olucamm adet olunca sölerim dedim hani bu ay korunuyoruz bebek gelmicek bildiğim için söleemdimmm.ayın 8i yoksaa.
bir an önce adet olmak istiyrmmmmmmm
tamam canım bir sonrakini yazarız o zaman
bende hava aydınlanmadan dikildim ayagaa :))
gece 3 gibi kalktık eşimle kahvaltı yaptıkk...
bende gece hep uyandım,öyle bölük pörçük uyuyunca sabah kalkamıyorum bi türlü..
:)) saat 3 te kahvaltımı yaptınız

tamam canım bir sonrakini yazarız o zaman

bende gece hep uyandım,öyle bölük pörçük uyuyunca sabah kalkamıyorum bi türlü..
:)) saat 3 te kahvaltımı yaptınız

bende öyle devamlı uyandım sonra 3 te pes edip kalktımm...
canım zaten eşim 6 da göreve gidecektii...
bizde 4 gibi kahvaltı yaptıkk...
sonrada yemeklerimi yaptımm...
ohh şimdi kafam rahatt...
sadece ev süpürücem bütün işim bitti...

edaaa madem gebe değilsinn artık şu adeti olsanda rahatlasınn.ben adet olmayınca çok strese giriyrmm her yerim şişiooo.bir an öncee adet olalımda senle bennnnn

edaaa madem gebe değilsinn artık şu adeti olsanda rahatlasınn.ben adet olmayınca çok strese giriyrmm her yerim şişiooo.bir an öncee adet olalımda senle bennnnn

sorma canım yaaaaaaaa...
hem davul gibi oldum gögüslerim karnım falan...
hemde insan çok gergin ve sinirli oluyorr...
bir kadın için en zor olan adet olamamak sanırımm...

dün akşam kekik suyu içtim kasık agrılarım başladı ufak ufak sanırım adet olucam hayırlısıylaa..

kızlar bana musadee yrn yine yazılım var.off çalışmak içimden gelmioo.çok zuun çalışacağım yerlerrr ve sıkıcıı:84:

bir an önce gebe kalıppp okulu asmayıı planlıyrmm bun için dualarınıza ihtiyacımm var:90:

ohh hamarat artık gece mesaisinede başladı
bütün gün keyif yaparsın ne güzel
bende çamaşır koymuştum onu astım.ütü yapmam lazım birikmeye başladı çünkü.. birazdan ütüye başlarım..
kızlar ben bugün adet olabilirim kasıklarım çok agrıyorr..
inşallah ol bir an öncede rahatla canım yaa,içtinmi bugün yine asprin??

Son düzenleme:

ayy bitmedi sınavların bi türlü,allah yardımcın olsun.
bak baaaak hamile kalıp okulu asma niyetinde bizim kız :))
halbuki çok keyifli bir bölüm ne güzel işte hamileykende gider öğrenirsin bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…