inşş cnm.fıdık doktorum 10gün fizik tedavi verdi yaa.onu uzatacağını söyledi.bende seviniodum bu haftada gidince biticekti ve ben bu hafta adet olucam.adetim biter fizik tedavimde biterrr gelsin goller diodum amaama gitmicemmm kendimi yormadıktan sonra ilerlemezzz.bebek benim için 1.plandaaa
cnm aynen bende senin gibi düşünüyrm ama bu topikte öyle kafa dağıtıosun öyle dostluklar kuruosunkii tamm uçurumdan düşerken biri çekiooo seniiiİyi de nasıl yapıcam bunu her ay halay kırıklığı her ay hayal kırıklığı.
Artık en kötüsünü düşünüyorum hayal kırıklığı olmasın diye.
ben de çok inanırım aslında evrene olumlu mesajlar göndermenin olumlu sonuçlar doğurduğuna ama. Aklımdan hiç çıkaramıyorum ki. allak bullak oldu hayatımm. Hep bekliyorum çok zor.
hoşbuldum cicim iyiyim bende biraz geç uyandım anca kahvaltı yapıyorum :))))
bende hava aydınlanmadan dikildim ayagaa :))
gece 3 gibi kalktık eşimle kahvaltı yaptıkk...
İyi de nasıl yapıcam bunu her ay halay kırıklığı her ay hayal kırıklığı.
ben de çok inanırım aslında evrene olumlu mesajlar göndermenin olumlu sonuçlar doğurduğuna ama. Aklımdan hiç çıkaramıyorum ki. allak bullak oldu hayatımm. Hep bekliyorum çok zor.
cnm aynen bende senin gibi düşünüyrm ama bu topikte öyle kafa dağıtıosun öyle dostluklar kuruosunkii tamm uçurumdan düşerken biri çekiooo seniiiallah kk daki bütün dostlarımdan razı olsun.kızlar bi arkadaş gelmişti emine u die hatırlıomsnuz denizlemi sevgiylemi ne atışma gibi bişileri olmuştuuu geride gelmedi zaten o kız şimdi hamileeeee
zaten 1defa girdi cnmm yanlış anlaşılma olmuştuuu.ama çok sevindimm şubatta laparoskobi olmuştuu yapışıklıkları açılmıştıı ve şimdi anneeeee adayıııcanım senden de allah razı olsunn...
ben hatırlayamadımm o aradaşı...
niye tartışma çıkmıştı ki??
edaaa gece 3de nie kalktın kızzzzzzzalemsinnnnnn haaaa
zaten 1defa girdi cnmm yanlış anlaşılma olmuştuuu.ama çok sevindimm şubatta laparoskobi olmuştuu yapışıklıkları açılmıştıı ve şimdi anneeeee adayııısıra bize gelio kızzz edaaaaaaa aralık veya ocakta gebe kalmak istiyrrmmm alicimmm ekim doğumlu olsun dieeeeee hem gelse ne kadar çatlak bi annesi oldunu görseee daha önce gelmedine pişman olurrr
İyi de nasıl yapıcam bunu her ay halay kırıklığı her ay hayal kırıklığı.
tamam canım bir sonrakini yazarız o zamancnm 3gün snr adet olucamm adet olunca sölerim dedim hani bu ay korunuyoruz bebek gelmicek bildiğim için söleemdimmm.ayın 8i yoksaa.
bir an önce adet olmak istiyrmmmmmmm
bende gece hep uyandım,öyle bölük pörçük uyuyunca sabah kalkamıyorum bi türlü..bende hava aydınlanmadan dikildim ayagaa :))
gece 3 gibi kalktık eşimle kahvaltı yaptıkk...
tamam canım bir sonrakini yazarız o zaman
bende gece hep uyandım,öyle bölük pörçük uyuyunca sabah kalkamıyorum bi türlü..
:)) saat 3 te kahvaltımı yaptınız
edaaa madem gebe değilsinn artık şu adeti olsanda rahatlasınn.ben adet olmayınca çok strese giriyrmm her yerim şişiooo.bir an öncee adet olalımda senle bennnnn
ohh hamarat artık gece mesaisinede başladıbende öyle devamlı uyandım sonra 3 te pes edip kalktımm...
canım zaten eşim 6 da göreve gidecektii...
bizde 4 gibi kahvaltı yaptıkk...
sonrada yemeklerimi yaptımm...
ohh şimdi kafam rahatt...
sadece ev süpürücem bütün işim bitti...
inşallah ol bir an öncede rahatla canım yaa,içtinmi bugün yine asprin??kızlar ben bugün adet olabilirim kasıklarım çok agrıyorr..
kızlar bana musadee yrn yine yazılım var.off çalışmak içimden gelmioo.çok zuun çalışacağım yerlerrr ve sıkıcıı:84:
bir an önce gebe kalıppp okulu asmayıı planlıyrmm bun için dualarınıza ihtiyacımm var:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?