evlendiğimden beri bütün önemli günleri 1 gün gecikmeli kutladık çünkü hepsinde tektim![]()
:nazar:canım benim güzel şeyler düşün ki güzel olsun inşallah yılbaşını günün de gecikmeden kutlarsınız bitanem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlendiğimden beri bütün önemli günleri 1 gün gecikmeli kutladık çünkü hepsinde tektim![]()
hoşbuldum sevgicim nasılsın cicim![]()
Özlemcim merhaba,öncelikle bence hemen giyin ve bir eczaneye git 5 liraya bi gebelik testi al ve hemen yap,bizi merakta bırakıyorsun :)
ikincisi kaç yaşında olduğunu merak ediyorum???
merhaba kızlar. nasılsınız? bi geçmişi okuyup geleyim. önemli bi gelişme olduysa gündemin gerisinde kalmak istemembirazdan annemle yürüyüşe çıkacağız. önce bi sizlere selam vereyim dedim.
merhaba kızlar. nasılsınız? bi geçmişi okuyup geleyim. önemli bi gelişme olduysa gündemin gerisinde kalmak istemembirazdan annemle yürüyüşe çıkacağız. önce bi sizlere selam vereyim dedim.
canım bende dayanamadım en sonunda öğle arası test yaptım eve gidince ikinci çizgi silik çıktı bu nedemekk??silik olması hamilelik var demekmi oluo?
olsun gıı 1 günden bişey çıkmaz biz genelde aylar sonra kutluyoz şansımıza doğum gününde burdaydı :))
inşallah sorun çıkmazsa beraber girersiniz![]()
canım bende dayanamadım en sonunda öğle arası test yaptım eve gidince ikinci çizgi silik çıktı bu nedemekk??silik olması hamilelik var demekmi oluo?
mutlukız impaladeniz n__a__z babu+ imjuli+ hperi+ karats+ ozlem2684 edammm+
![]()
mutlukız impaladeniz n__a__z babu+ imjuli+ hperi+ karats+ ozlem2684 edammm+
![]()
ay süper inşallah görev çıkmaz canım kocişinle başbaşa güzel bir yılbaşı geçirirsiniz..
sabah idrarı ile yapınca daha belirgin çıkabilirdi belki,gerçi 2 ay gecikme var sende şimdide belirgin olması gerekirmiydi diye düşündüm..
Ama silik çıkmış sonuçta eğer test yanlış değilse büyük ihtimalle gebelik var demek,doktora ne zaman gideceksin?
inşallah edacığım inşallah bakalım biz napıcaz yılbaşında:26:
işte ben bu testlere güvenip hayal kırıklığı yaşamamak için yapmadım bide adet oldum die düşnmedm gebeliği şimdi içimde kuşku oldu akşam beşte randevum var özele gidiyorum doktorumdan randevumu aldım canımm.
ayyy inş canımmm...
allah hiç birimizi sevdiklerimizden ayırmasınn...