Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hoşbuldum sevgicim nasılsın cicim :16:

Özlemcim merhaba,öncelikle bence hemen giyin ve bir eczaneye git 5 liraya bi gebelik testi al ve hemen yap,bizi merakta bırakıyorsun :)
ikincisi kaç yaşında olduğunu merak ediyorum???

canım bende dayanamadım en sonunda öğle arası test yaptım eve gidince ikinci çizgi silik çıktı bu nedemekk??silik olması hamilelik var demekmi oluo?

evlendiğimden beri bütün önemli günleri 1 gün gecikmeli kutladık çünkü hepsinde tektim :14:

olsun gıı 1 günden bişey çıkmaz biz genelde aylar sonra kutluyoz şansımıza doğum gününde burdaydı :))
inşallah sorun çıkmazsa beraber girersiniz:38:

canım bende dayanamadım en sonunda öğle arası test yaptım eve gidince ikinci çizgi silik çıktı bu nedemekk??silik olması hamilelik var demekmi oluo?

sabah idrarı ile yapınca daha belirgin çıkabilirdi belki,gerçi 2 ay gecikme var sende şimdide belirgin olması gerekirmiydi diye düşündüm..
Ama silik çıkmış sonuçta eğer test yanlış değilse büyük ihtimalle gebelik var demek,doktora ne zaman gideceksin?

sabah idrarı ile yapınca daha belirgin çıkabilirdi belki,gerçi 2 ay gecikme var sende şimdide belirgin olması gerekirmiydi diye düşündüm..
Ama silik çıkmış sonuçta eğer test yanlış değilse büyük ihtimalle gebelik var demek,doktora ne zaman gideceksin?

işte ben bu testlere güvenip hayal kırıklığı yaşamamak için yapmadım bide adet oldum die düşnmedm gebeliği şimdi içimde kuşku oldu akşam beşte randevum var özele gidiyorum doktorumdan randevumu aldım canımm.

işte ben bu testlere güvenip hayal kırıklığı yaşamamak için yapmadım bide adet oldum die düşnmedm gebeliği şimdi içimde kuşku oldu akşam beşte randevum var özele gidiyorum doktorumdan randevumu aldım canımm.

hakkında hayırlı nese o olsun cnmm ama kndi adıma işlh değilsindir blki haddim değil yorum yapmak ama öle hissettim mrk ederiz biz hbr wer drdan snr..

Back
X