• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar bende bugün bir arkadaşıma davetliyimm...

1.5 gibi evden çıkıcammm...

bir banyoya gireyimmm.. hazırlanmaya başlarım ufak ufak...

ara ara bakarım buraya gidene kadarr...

edacım sende çıkıyomuşsun ama doktor herşeyin normal olduğunu söledi kimyasal bi gebelik geçirdiğimi söledi,dedi dış gebelik oalrak karşıma çıkarmı die sordum hiç bi şeklde sıkıntı yaşamazsın dedi bitane adet düzenlyici ilaç yazdı ilacın adınıda unuttum şimdi cnm daha önce yaşadığım belirtiler idrar testi bunların hepsi kimyasal gebelikmiş

ilacı 10 gün içinde kullancam daha sonra tekrar muayene olcam bu kimyasal geeblik nasıl oluyo onu anlamdım yani var olupda vücut onu gerimi atıyo idrarda görünmesnin sebebi bundan dolayımı??

ozlem2684 imjuli+ darkangellove58+:64::64:slm kızlar nasılsınız

edacım sende çıkıyomuşsun ama doktor herşeyin normal olduğunu söledi kimyasal bi gebelik geçirdiğimi söledi,dedi dış gebelik oalrak karşıma çıkarmı die sordum hiç bi şeklde sıkıntı yaşamazsın dedi bitane adet düzenlyici ilaç yazdı ilacın adınıda unuttum şimdi cnm daha önce yaşadığım belirtiler idrar testi bunların hepsi kimyasal gebelikmiş

özlemcim geçmiş olsun . dış gebelik ve kimyasal gebelik birbirinden çok farklı şeyler. kimyasal gebelikte bebek rahimde tutunamamış oluyor, dış gebelikte ise tüplerde gelişen bir gebelik sözkonuus ve ilerleyen aşamada tüpün patlayarak kişinin iç kanama geçirmesine kadar ilerleyebiliyor.
tekrar geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.

ozlem2684 imjuli+ darkangellove58+:64::64:slm kızlar nasılsınız

selam :16:

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın..
:16:

görüşürüz handancım iyi bak kendine :29:

Back
X