Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hayırlı yolculuklar cnm bu arada kendine dikkat et ...
bu arada özelden msn ni gönderirmisin cnm ben ekliyim bakiim valla eda ya da sorabilirsin sen ve handan yok bende bende siz belki istemediniz diye ısrar etmedim cnm ..

kız sen bende varsın ben seni eklemiştim amaaaa

hoşgeldin cnm ...
sen bende yoksun valla anlamadım zaten msn beni deli etti cnm şimdi sultanan alıyorum adresini ....

gülcümm canımm nasılsın?okudum minik prensesimiz gelmek üzereymiş..bekliyoruz dört gözle,hayırlısıyla al kucağına bir avazda inşallah.

huuu kızlaaaaar napıyosunuz?

sultancımm hazırlanıyomusun kuşum

gülcümm canımm nasılsın?okudum minik prensesimiz gelmek üzereymiş..bekliyoruz dört gözle,hayırlısıyla al kucağına bir avazda inşallah.

iyiyim cnm sadece artık son günler biraz zor oluyo ama çk şükür herşey yolunda .....evet kısmetse gelicek artık kuzum zaten az daha normal yolla gelmese karnımdan bi yerden delip te gelicek canımı çok yakıyo artık...
sağol teyzeleri oda sizinle tanışmak için sabırsızlanıyo....
aminnn cnm sağol inşş.
sen nasılsın ..?

ahh canım kıyamam sana,allah güç kuvvet sabır versin..

Bende iyiyim canım bildiğin gibi bir değişiklik yok hissettiğim,daha çok erken zaten :)) 10 gün kaldı teste bekliyorum bende heyecanla,hayırlısı inşallah..

ayyy 10 gün kaldı demek hadi hakında hayırlısı ama inşş bu kez mutlu olucaz cnm sen içini ferah tut..
peki ne hissediyosun belirti değil tatlım zaten erken belirtilere ama ne bilim insan hissediyo o ay çok garip duygular oluyo...

karışık şeyler hissediyorum bir yanım çok umutlu ama bir yanımda yılların hayalkırıklığı var.
Fazla düşünmemeye çalışıyorum hayırlısı olsun diye dua ediyorum..

pastamıı yaktımmmmmmmmmmmmmmmmmm:84:

cuma günü;

tuzlu:yeşil zeytin böreği(pide hamurundan oluyor evde yapılmıo fırına gönderioliyor ana yemek sayılır),peynirli gül böreği;rus salatası

şekerli:haşhaşlı kek,kurabiye

yapacam sizce menüm azmıı???:18:bide çikolata topumu yapsammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…