Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydın sekerlerrr...nasılsınız? ben iyiyim sağlık ocağına gittim sabah aşımı oldum geldimm..

Kuzum geçmiş olsun,seni çok iyi anlıyorum lütfen moralini bozma,senden kötü durumda olanları düşün..Bizim güçlü olmamız lazım..Bak ocak ayına az kaldı döndüğün zaman tedavine başlarsın hemen.Bak yeni yumoşların oluşmaya başladı onları kötü etkileme moralini yüksek tut :))

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:119:
İsim|BAT
mutlukız|17.12.2010
hperi|20.12.2010
ua27|22.12.2010
KUBI|23.12.2010
karats|03.01.2011
edammm|12.01.2011
imjuli|13.01.2011
Nimett07|?
maonyaaa|?
tben|?
makca|?

GÜNÜ GEÇENLER

İsim|BAT

HAMİLELERİMİZ

Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
AskMelegi|38 hafta|Kız|Zeynep İrem
impaladeniz|29 hafta|Erkek|Efe
babu|28 hafta|Kız|Nehir
darkangellove58|27 hafta|Kız|Buğlem
CNNYSR|25 hafta|Erkek|?
ozpar|25 hafta|Erkek|Çağan
betus19|20 hafta|Erkek|?
banu77|20 hafta|?|?
guzel83|13 hafta|?|?
rafiyee|12 hafta|?|?
_dreamlike_|11 hafta|?|?
n_a_z|7 hafta|?|?

Son düzenleme:
kızlaaaar bn geldim
cuma günü kontrolüm wardı ya kalp atışı duyumu için.. gitttik eşimle dr a nese ultrasona gidim we bebeğimin kalp atışını duyduk gayet güzel dedi dr ama arkada saklanan bze sürpiz yapan bi yaramaz daha warmıış
oan ne olduğumu şaşırdım kızlar üzntümü sewinçmi şaşkınlıkmıı tek kesenin içinde iki bebiş gördük we ikisininde kalp atışlarını duyduk yani sewgicim sen doğru tahmin ettin
yaaa işte böle arkadaşlar

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorummmmmm süper bir haber,topiğin ilk ikizi inanılmaz birşey

yoncacım allah tamamına erdirsin,sağlıkla al kucağına yavrularını..
ben çok sevindim yaa zor tabi ama çok güzel birşey bi seferde 2 kardeş oluyo bitiyo :))

canımmmmm hoşgeldin

yaaaaaaaaaaaaaa ben çok sevindim canım allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin canım

peki varmı ailenizde ikiz çocukları olan başkaları canım

saol cnm bnm:) bz halaa şoktayız desem yeridir daha doğrusu bn eşim alıştı bile sürekli konuşuyo onlarla ama bn inanamıyorum çnkü ilk gittiğimde tek kese görünmüştü dr da ikizlik olmadığını sölemişti bzm yaramazlar şimdi tek kesede ikiside nasıl olcaak bilmiyom

canımmmmm hoşgeldin

yaaaaaaaaaaaaaa ben çok sevindim canım allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin canım

peki varmı ailenizde ikiz çocukları olan başkaları canım
hoşbuldum cnm
amin cnm amin
ewet eşimin dayısı ile teyzesi ikiz ananesininde ikisi warmış bnm babamın amcalarıda ikis daha ne olsun dimii

anladığını biliyorum handancım, teşekkür ederim çok
iyiyim bugün biraz daha ama içime bi sıkıntı oturdu dün gece, tamam bugün iyi başlamalıyım doğru söylüyorsun, tüm gücümle deneyeceğim kuzu

yoncacımmmm tebrik ediyorum, allah tamamnıa erdirsin, bi taşla iki kuş olmuş yanii
süper, süper, süper haber

nazar değmesin size, artık 3 kişisiniz :118:

slm kızlarrr.nasılsınızzz
kaç gündür sohbet edemiyoruzz özledim sizi.

burda dün çok yağmur vardı şimdi hava bulutlu ama yağmur yok.kar yağsın istiyorum.kışı kış gibi yaşayalım.geçen hafta daha ben kısa kolluyla dışarıya çıkıodum aralıkta burda imkansızdı.ama işte doğanında dengesi bozuldu
ben daha adet olmadım 1000lik antibiyotik kullandımm ondan dolayıdır die düşünüyrmm.5günüm geçti.

handan test yaptınmı cnmmm:86:

hoşbulduk canım,ben iyiyim ve bu haberden sonra daha da iyi oldum :118: sen nasılsın? günün yaklaşıyor nasıl hissediyorsun?

bende iyiyim Allah'a şükür canım yoncanın haberini duyunca çok sevindim ve daha da iyi oldum canım

evet gün yaklaşıyor ve ben yine geriliyorum canım daha doğrusu korkuyorum handan adet olacağım yine diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…